Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש רמאללה קלאסיקאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם תשימו לב לתמונה של הקאדילאק קופה הלבנה היא עם מספר אספנות מהארץ 893-923אפילו לא טרחו להסתיר אותו

אין לו שום סיבה להסתיר הרכב שלו, הוא עצמו תושב העיר העתיקה והרכב כשר למהדרין! לבדוק היטב לפני שמאשימים סתם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אין לו שום סיבה להסתיר הרכב שלו, הוא עצמו תושב העיר העתיקה והרכב כשר למהדרין! לבדוק היטב לפני שמאשימים סתם-רן

מאחר ואתה הירושלמי שביננו ומכיר את האדם בעל הקדילאק יש לך יתרון עלי כמי שרואה רכב עם מספר ישראלי בתצוגה בראמאללה ויכול רק להסיק את המסקנה הכמעט מתבקשת מאליה.

דרך אגב לפני כ10 שנים גנבו לי מכונית שנמצאה באחת ממשחטות הרכב בשוויקה.

פורסם

סניף מועדון ה5 ברמאלה מפגש שבועי:

http://panet.co.il/online/articles/38/39/S-142130,38,39.html

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם זכור לי נכון את הקדילאק הנ"ל שהיא שנת 1961 ייבא לארץ זהר מרכב שיקגו לקבלן ערבי, היתה איזו בעיה ורצו למכור

את הרכב (זה היא בערך בשנת 1996 ) כנראה שהרכב בכול זאת נכנס לשטחים.

פורסם
מאחר ואתה הירושלמי שביננו ומכיר את האדם בעל הקדילאק יש לך יתרון עלי כמי שרואה רכב עם מספר ישראלי בתצוגה בראמאללה ויכול רק להסיק את המסקנה הכמעט מתבקשת מאליה.

דרך אגב לפני כ10 שנים גנבו לי מכונית שנמצאה באחת ממשחטות הרכב בשוויקה.

אבי אם היית מסתובב בתל אביב ופוגש בחורה צעירה בלונדינית פרובוקטיבית ונגיד...עולה חדשה...היית שואל אותה "כמה?"

סטיגמות, ההכללות, הדבקת תוויות...כולנו נגועים, רוצה לראות כמה?

ילד פצוע הגיע לבית חולים מחוסר הכרה לאחר תאונת דרכים ביחד עם אביו, ראש מחלקת כירורגיה של בית החולים, לא ניתח אותו בטענה שהילד הוא בנו, כיצד יתכן?... רן

פורסם

בוקר טוב לכולם

אכן דומה שברמאאלה תרבות מוטורית קלאסית מכובדת,רן אני לפחות זיהיתי מישו מוכר תביט בתמונה של הקדילק הפתוחה תגדיל ותתמקד על נהגה המכובד:)

אני זיהיתי מניח שגם אתה תזהה!

לרקום חלום ולשתפם בארועים שלנו זה בגדר חלום אך חלום ניתן להגשים,מי מוכן להרים את הכפפה:)

עופר בן צבי

פורסם
בוקר טוב לכולם

אכן דומה שברמאאלה תרבות מוטורית קלאסית מכובדת,רן אני לפחות זיהיתי מישו מוכר תביט בתמונה של הקדילק הפתוחה תגדיל ותתמקד על נהגה המכובד:)

אני זיהיתי מניח שגם אתה תזהה!

לרקום חלום ולשתפם בארועים שלנו זה בגדר חלום אך חלום ניתן להגשים,מי מוכן להרים את הכפפה:)

כן ואם המחשב שלי לא היה מתרסק הייתי מפרסם את התמונה שלו אצלינו במפגש.....

פורסם
אבי אם היית מסתובב בתל אביב ופוגש בחורה צעירה בלונדינית פרובוקטיבית ונגיד...עולה חדשה...היית שואל אותה "כמה?"

סטיגמות, ההכללות, הדבקת תוויות...כולנו נגועים, רוצה לראות כמה?

ילד פצוע הגיע לבית חולים מחוסר הכרה לאחר תאונת דרכים ביחד עם אביו, ראש מחלקת כירורגיה של בית החולים, לא ניתח אותו בטענה שהילד הוא בנו, כיצד יתכן?... רן

ראש המחלקה היא אימו של הילד.....

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

שושני זה שבראש שלי מנצנץ כמו שלך עוד לא אומר שאצלי התבשל המוח:-Pבשביל זה צריך ותק קרחות שלי אין......

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

• תוכן חדש...