Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

קבלתי במתנה את הרכב שבתמונה ... מישהו מזהה? סוג דגם.

אין לרכב רישוי אבל יש מנוע האם לפי מספר מנוע אפשר לדעת את סוג הרכב ופרטים עליו?

איפה נמצא בכלל מספר המנוע?

כמו כן אני רוצה לשפץ אותו ולעלות אותו על הכביש מה הפרוצדורה לכך?

אם אני רוצה להפוך אותו לרכב פרסומת לסטודיו מסויים (מדבקות או צבעים או גרפיטי על כל הרכב) מה הנהליםן לכך גם כן?

אשמח לכל ייעוץ ועזרה אפשרית כי אני ללא נסיון בנושא

יום טוב

רוני

[email protected]

pic 1.jpg

pic 2.jpg

pic 3.jpg

פורסם

הרכב הוא טריומף הרלד.

לגבי העלאתו לכביש, עליך לאתר את מס' הרישוי ולפנות למשרד הרישוי ולברר אם הרכב רשום כאספנות ואם לא להסב אותו לאספנות ואז תוכל להשיבו לכביש. כל זאת בהנחה שתמצא את בעל הרכב הרשום ברישיון והוא ישתף עימך פעולה.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

ואם אתה רק רוצה אותו כ"שלט"- אז, בכלל-מה אכפת לך? תדביק מדבקות, וזהו, אף אחד לא יתעסק איתך, כל עוד הרכב יעמוד בתוך העסק. כמובן- אם תרצה, שיעמוד בחוץ (בחניה ציבורית או בכביש)- זה כבר עניין אחר.

אגב, אני רואה, שיש לך שם גם מקרר "אספנות"!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...