Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד אסקורט MK1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודי, הגרסאות שכיכבו בראלי לא קרובות לגרסאות כביש. גם המנטה כיכבה במירוצי הראלי, אז מחר אני ארוץ ואספר לכולם שהמנטה 1200 שלי היא רכב ראלי.

גלוק, הפיסקה השניה שלך מוכיחה את מה שאמרתי, מי שלוקח כזה רכב לפרויקט שיפורים פשוט אוהב את הצורה ולא בגלל שזה רכב טוב. מה שהתכוונתי להגיד זה אם מישהו פה רוצה להתחיל פרויקט שיפורים אז עדיף לקחת איזה במוו מסדרה 1600 או 1500 שהפוטנציאל שלהם הרבה יותר טוב כי ההתנהגות שלהם טובה אפילו במצב המקורי וגם לה יש הרבה גרסאות ספורטיביות שאפשר לקחת מהם מכלולים.

ד"א, ברכב הספציפי שפותח השרשור מדבר עליו שודרגה משאבת הברקס לאחת חזקה יותר ואצלי בארסקורט החלפתי לבלמי דיסק של ברנדה. זה לא סתם במקרה, הברקסים של האוטו הזה במקור פשוט מתחת לכל ביקורת.

אמיר1, למה בדיוק את רוצה שאתייחס? ציטטת את כל ההודעה הארוכה שלי ושאלת למה, אם אתה רוצה להייחסות לנושא/משפט ספציפי אנא צטט אותו או שתפרט יותר את השאלה שלך.

רק בשביל ליישר את ההדורים כי יש פה אנשים שחושבים שאני שונא את הרכב. אז אין לי משהו נגד האסקורט, אתם פשוט צריכים להבדיל בין 2 דברים. כתור רכב אספנות זה רכב חמוד ופשוט בדיוק כמו המכוניות שלי. זה שעושים עליו פרויקטים בחו"ל זה טוב ויפה כי בחו"ל משפרים כמעט כל מה שזז, אבל זה לא אומר שהרכב הוא בסיס טוב לשיפורים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הוא כן בסיס טוב לשיפורים, והוא אחלה גם בתור "לא משופר". אותי אישית, למשל, הוא מעניין הרבה יותר מהרכבים האחרים, שהזכרת כ"פלטפורמה היותר טובה לשיפורים". אז מה? -אני עדיין לא הולך וכותב בכל שרשור של המשפץ במוו, שזה לא ממש מעניין (למרות, שזה בדיוק מה שאני חושב- כי מה לעשות, אבל זו עובדה, זה לא מעניין אותי), אבל הכל כאן עניין של הטעם, בדיוק, כמו שאני לא יכול להגיד על המנטה שזה "סתם אוטו", למרות, שלא ממש מעניין אותי- אתה לא יכול להגיד לאסקורט שזה "סתם אוטו", כי אותך הוא לא מעניין, והיה לך ניסיון רע איתו! כ"א עם הטעם שלו! הבנת את הכוונה? -לא חייבים להכנס לכל שרשור של האסקורט, ולכתוב "לא מבין, על מה כולם מתלהבים?", רק בגלל, שאותך זה לא מעניין! תן למישהו להחליט לבד, האם זה מעניין אותו, או לא, והאם זה "סתם אוטו משעמם" או לא! והאם הברקסים שלו טובים, או לא.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בנצי מ "אלכס חולה אהבה" ? :shock:

אם כבר בנצי מאסקימו לימון...

חוצמזה, העם דורש הסבר- איפה בנצי ולמה האסקורט שלו בתמונות (אלא אם יש שתיים דומות כמו שני עלים של נענע, מה שלא נראה לי)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אתה לא מעודכן- האסקורט הזאת כבר מזמן לא שלו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גלוק, אתה שוב מבלבל בין 2 דברים. אסקורט היא לא בסיס טוב לשיפורים, כאשר אתה לוקח רכב ומשנה לו את כל החלקים זה כבר לא הופך להיות בסיס טוב לשיפורים. ברגע שאתה כן משאיר חלקים מקוריים אז זה כן בסיס טוב לשיפורים. לקחת ולבנות אוטו מאפס אפשר לעשות עם מנטה, אסקורט וגם לאדה, התוצאה הסופית תהיה זהה ובהתאם לחלקים שאתה שם.

אם תקרא שוב את ההודעה האחרונה שלי תבין שאין לי בעיה עם אנשים שאוהבים את הדגם, גם לי יש רכב יחסית עממי שרוב האנשים בכלל לא מכירים אותו. אבל אתה לא תשמע אותי מחר רץ להגיד שהמנטה שלי היא בסיס טוב לשיפורים רק בגלל שבחו"ל דוחפים לה מנועי V8 ו-6 צלינדר טורים.

ד"א, אם תשים לב אני בכלל המלצתי לבחור לקנות את הרכב למרות מצבו העגום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...