Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות לתפרנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקובי

עבודות מהסוג הזה בוצעו בשנות השבעים כאשר הצבע היה חד רכיבי או "דיוקו"בעל 7 או 10 שכבות

מחיר לצביעה כללית עמד בין 2000 ל5000 דולר! ,וגם עשו לך טובה שקיבלו אותך בתור לקוח

הצבעים מהתקופה ההיא עדיין בחיים וחלק עדיין עובדים אבל לא במחירי השוק הקיימים

ניתן לבצע ועוד איך

יגאל

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דעתי היא שגם הזול לפעמים יוצא כדאי,בעל הרכב מרוצה,וזה בכי חשוב!

אגב,הקדליאק נצבעה ברמה,אצל פחח מקצוען,המחיר בהתאם.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
מחיר זה לא תמיד שיקול לאיכות עבודה ומוצר.

לפעמים הם סתם מפוצצים מחיר כי עדיף להם להתעסק עם נבלות ליסינג שזקוקות לכנף, דלת ופנס.

איך אכלתי אותה עם "הסנאים" שעבדו לי על הרכב... בא לי להכניס להם אמונייה לתנור הצביעה.

:-(

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

סתם שאלה, האם פחחות בצבע ברמה נמוכה, עם חומרים לא משהו יכולה לגרום נזק נוסף לרכ,ב או שפשוט במקרה הכי גרוע הוא יחזור מהר יותר להיראות כמו לפני?

פורסם
לקובי

עבודות מהסוג הזה בוצעו בשנות השבעים כאשר הצבע היה חד רכיבי או "דיוקו"בעל 7 או 10 שכבות

מחיר לצביעה כללית עמד בין 2000 ל5000 דולר! ,וגם עשו לך טובה שקיבלו אותך בתור לקוח

הצבעים מהתקופה ההיא עדיין בחיים וחלק עדיין עובדים אבל לא במחירי השוק הקיימים

ניתן לבצע ועוד איך

יגאל

יגאל, אני חייתי בארה"ב ועסקתי שם בפחחות. 4000 דולר לצביעת רכב רגיל ברמה טובה זה מחיר נורמלי :arrow:

המחירים היום במגמת ירידה בגלל אופי העבודה של הפחחיות מול חברות הביטוח.

סתם שאלה, האם פחחות בצבע ברמה נמוכה, עם חומרים לא משהו יכולה לגרום נזק נוסף לרכ,ב או שפשוט במקרה הכי גרוע הוא יחזור מהר יותר להיראות כמו לפני?

אם זאת רק פחחות שטחית אז חלודה חלודה חלודה !

בפחחות שמעבר לזה, תיקון תאונות או שינויים משמעותיים במתלים\שילדה, אין צורך להרחיב בדיבור על ההשלכות של עבודה ברמה נמוכה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

דעתי היא שמה שקובע איך יראה הצבע זה בעיקר ההכנה שנעשתה לפני כלומר פחחות טובה והכנה טובה לצבע, הצבע הכי טוב לא יוכל להעלים הכנה גרועה לצבע.

פורסם

גרשון היקר

כוונתי היתה לארץ ישראל שנות השבעים שמונים

ושוב רכב תצוגה ברמת גימור לתצוגה כשמו כן הוא למטרת תצוגה בלבד ,שימוש בלכה HIGH SOLID דלילה כמו מים והתזת שבע עד 10 שכבות כאשר משחקים בתיסוף פיגמנט כדי לקבל את אפקט העומק שאתם רואים בתמונה

רמת הברק הגבוהה טמונה בסוג הלכה (SHERWIN WILIAMS ,או שפיזקר גרמניה) והחשוב מכל רמת הBUFF AND POLISH כאשר ישנם בעלי מקצוע בארצות הברית אשר מתמחים בגימור הצבע בלבד והכנה לתצוגות,זוהי אומנות בפני עצמה ללא קשר להתזה

אנסה למצוא קישורים

יש במדינתנו ידיים טובות והראש היהודי ממציא פטנטים עוד משחר ההיסטוריה ,אל לנו לזלזל

יגאל

אגב עבודת צבע לרמת תצוגה עשויה להגיע 20K דולר

פורסם

הבעייה היום שכולם מחפשים כסף קל והרכב שלנו מגיע אילהם תופס להם מקום ועבודה לכמה שבועות טובים, אנחנו מנדנדים ויושבים להם על המוח, כל הזמן, ובסופו של דבר אין להם את הכוח או החשק לעבוד על הרכב, בשבילנו זה החלום ובשבלם רק צרה, מעט מאוד אנשי מקצוע נישארו היום עם גאווה מקצועית ויכולת טובה ומי שכזה גם גובה מחיר בהתאם, אין עבודה זולה וטובה!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ariebz. האם אפשר לשאול אותך מה שמו של הפחח?

והמוסך שלו על הכביש ראשי של הכפר בערך מול התחנת סלק סונול?

205 GTI.

פורסם

שלום.

הנושא של צביעת הרכב שלי כבר מדיר שינה מעיני כמה שנים.

מידי שנה אני דוחה את הנושא לשנה הבאה וחוזר חלילה, למרות שאני חייב (לדעתי) לבצע

פחחות וצבע כללית.

יש כמה סיבות לכך:

הראשונה: אני מעוניין במוסך שייקח את העבודה ויתחיל ויסיים אותה בטווח זמן סביר,

כלומר חודש מקסימום, ולא יעבוד על הרכב (ועלי...) רק כאשר יהיה לו פנאי וחוסר עבודה מרכבים רגילים.

בינינו, העבודה עצמה, אם עובדים ברצף יום יום, לא צריכה לקחת יותר משבועיים לכל היותר.

השניה: אני ממש לא סגור לגבי טיב העבודה ורמת פירוק הרכב בהן אני מעוניין.

ראיתי עבודות זולות וגרועות, וראיתי עבודות יקרות וגרועות. ראיתי עבודות זולות וסבירות,

וראיתי רכבים שפורקו עד לרמת הבורג הבודד הפנימי, נמרחו עליהם לכאורה כל חומרי היסוד הנדרשים,

ואחרי שנה שנתיים החלו להופיע חלודות יותר גרועות מאשר קיימות ברכב שלי שנצבע לפני כ-14 שנה...

השלישית: יש לדעתי קשר ברור בין כמה יש להשקיע ברכב ששווה הון תועפות ואינו משמש לנסיעות רבות ,

(דוגמת ה MG שהושקה אמש, וכד'), לבין ההשקעה בצביעת רכב יום יומי, זול יחסית,

דוגמת חיפושית, אסקורט מרצדס שנות השישים/שבעים וכד'.

לכן, הדיעות בנושא הן דיעות אישיות של כל אחד, איש איש על פי השקפתו וכיסו.

הכלל היחידי הוא שבעל הרכב צריך להיות בסופו של תהליך מרוצה.

ולאריה, חזק ואמץ אנחנו מאחוריך ... (אז תיזהר :-) ).

שבת שלום

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
הפחח נמצא בקלנסווה

המחירים זולים עבודה יחסית טובה מאוד הנה כמה תמונות מלפני ואחרי

מקפיץ שרשור ישן.

אשמח לקבל פרטים על הפחח....

טלפון?

איך מגיעים אלי?

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם
שלום.

הנושא של צביעת הרכב שלי כבר מדיר שינה מעיני כמה שנים.

מידי שנה אני דוחה את הנושא לשנה הבאה וחוזר חלילה, למרות שאני חייב (לדעתי) לבצע

פחחות וצבע כללית.

יש כמה סיבות לכך:

הראשונה: אני מעוניין במוסך שייקח את העבודה ויתחיל ויסיים אותה בטווח זמן סביר,

כלומר חודש מקסימום, ולא יעבוד על הרכב (ועלי...) רק כאשר יהיה לו פנאי וחוסר עבודה מרכבים רגילים.

בינינו, העבודה עצמה, אם עובדים ברצף יום יום, לא צריכה לקחת יותר משבועיים לכל היותר.

השניה: אני ממש לא סגור לגבי טיב העבודה ורמת פירוק הרכב בהן אני מעוניין.

ראיתי עבודות זולות וגרועות, וראיתי עבודות יקרות וגרועות. ראיתי עבודות זולות וסבירות,

וראיתי רכבים שפורקו עד לרמת הבורג הבודד הפנימי, נמרחו עליהם לכאורה כל חומרי היסוד הנדרשים,

ואחרי שנה שנתיים החלו להופיע חלודות יותר גרועות מאשר קיימות ברכב שלי שנצבע לפני כ-14 שנה...

השלישית: יש לדעתי קשר ברור בין כמה יש להשקיע ברכב ששווה הון תועפות ואינו משמש לנסיעות רבות ,

(דוגמת ה MG שהושקה אמש, וכד'), לבין ההשקעה בצביעת רכב יום יומי, זול יחסית,

דוגמת חיפושית, אסקורט מרצדס שנות השישים/שבעים וכד'.

לכן, הדיעות בנושא הן דיעות אישיות של כל אחד, איש איש על פי השקפתו וכיסו.

הכלל היחידי הוא שבעל הרכב צריך להיות בסופו של תהליך מרוצה.

שבת שלום

אבי נוף.

אבי, אני מקווה שאתה עומד בקריטריונים שקבעת :mm_cool:

פורסם

אריה , תשלח לי בבקשה את כתובת השל הפחח +הטלפון שלו בה"פ.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...