Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאן בבריטניה אף אחד לא שואל אותי ברמזור "YOU SELL?" ואפילו לא - "IS IT FOR SALE?" מפני שהקוד התרבותי אחר לחלוטין. מישהו מכם יכול לדמיין אזרח בריטי אומר משהו בסגנון של "TAKE 20K AND GET OUT OF THE CAR NOW" נכון שלא?

שוטרים לא עוצרים כאן מכוניות קלאסיות בישביל לבדוק תעודות (אלק). הם גם נוסעים בניידות תמיד חגורים בחגורת בטיחות, ולא עוצרים בצמתים או בשולי הדרך בסופי שבוע שתי ניידות אחת ריקה ואחת עם ארבעה שוטרים במפנים "בישיבה".

מקסימום מבטים מנומסים ובמילא כמעט אף אחד לא מזהה אותה (פיאט דינו קופה 2.0 תמונה למטה) כי היא לא נמכרה פה בתקופתה ועלתה פי שתיים וחצי מאי -טייפ.

במפגשים של מכוניות קלאסיות עוד לא יצא לי להיתקל במישהו שניסה להסתכל עם היידים, גם הילדים הקטנים מפגינים כבוד רב כלפיי רכושו של הזולת

כשגרתי בארץ (אלפא ג'וליה 4 דלתות כמובן) הייתי מנסה לשכנע את עצמי שהשאלה "אתה מוכר?" זו הדרך של הישראלי להראות הערכה מסוימת (רבה יותר או פחות) כלפי הרכב. יצא לי לקבל מלא תגובות בסגנון של "לא ידעתי שיש רום כרמל כאלה שעוד נוסעות".

IMGP0705.jpg

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל השיא היה שייך לבחור צעיר וחביב שאמר לי "בוא הנה אח שלי, אתה תקוע חזק בסבנטיז"

חן, אתה חייב לי 15 אלף לירות.

אני נוהג על מרצדס E230 W123.

מקבל בעיקר חיוכים מבעלי מרצדסים חדשות,

וסיפורי נוסטלגיה ונפלאות בסגנון "עשיתי עליה 300 אלף ק"מ בשנה" מנהגי מוניות חטייארים כשאני מחכה ברמזור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא עצר לידך אף פעם טייס מסק"רים במיל' ואמר לך שיש לו המון זכרונות מהאוטו הזה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לי יש רנו 5 GT טורבו מודל 87, אלו התגובות שקיבלתי:

אתה חונה מתחת לביניין עם כיסוי , ויש לך גם איפרזה ?

וביום שישי הקודם הוצאת אותה לנסיעה ? (בכל אופן היא לא הייתה בחניה )

אם כל זה נכון , אז אני הולך דרך הרחוב שלך רק בשביל לראות אולי הורדת את הכיסוי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• אחראי פורום
פורסם
אמרה נערה צעירה על המוסטנג שלי "איזו סוסיתא יפה":-(

בחורה אחת חשבה שהסוּד שלי זו לאדה.

לאדה.

שאר התגובות אליה די סטנדרטיות, כולל "כמה היא שווה היום?" :roll:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שוטר אחר עמד לידי בכביש ושאל אם אני מסכים לעצור כדי שהוא יראה. עצרתי בשמחה. לפחות הוא לא ניצל את הסמכות.

זה האבסורד שבעניין, הייתי עוצר בכיף גם לשוטרים ... אבל למה כל הווג'ארס של התעודות\רשיונות... מה שמקצר את הסבלנות והחשק לשתף פעולה איתם בכל הנוגע להסתכלות על הרכב...וחבל.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

נסעתי שבוע עם 207CC.

לאלו שגילו התעניינות, השבתי בחיוך. כל השנוא עליך אל תעשה לחברך - אני גם הייתי רוצה אותו היחס כשאני שואל שאלה לגבי רכב שמושך אותי.

לאמא שאמרה שהאוטו הזה כולו פוזה, פאדיחה לנסוע בו, הוא כולה חתיכת פח והיא לא רוצה לראות אותו בחניה יותר - הגבתי באיפוק.

לקרוב משפחה שאמר את מה שאמא אמרה - אמרתי בבוז שזלזול בתחביבים של אחרים זה שילוב של התנשאות ובורות, שלא ידבר על נושאים שאינו מבין בהם ושלרבוץ מול ה-TV בסוף היום לא נחשב לתחביב. (בכל זאת את אמא צריך לכבד, ואותו לא:evil:).

אלו שחתכו אותי תוך כדי קיק-דאון - ביזיון וצרות עין!

לבחור (בחור? בן 50) המעונב ששאל אותי בחניה של קוקה-קולה "כמה הדבר היפה הזה עולה" - עניתי את התשובה המלאה. ראיתי שזה באמת מתוך התעניינות כנה.

למתדלק החביב ששאל בחיוך אינספור שאלות ("בטח מנוע 3000... הא?") עניתי בסבלנות אפילו שחלקן היו טיפשיות. הוא היה אדיב, ובכל זאת אני מזדהה עם כל מי שמביע התעניינות ברכבים שהם לא לנטיס/קורולה.

בטח שכחתי עוד כמה, וכל זה בשבוע...

אביעד.

פורסם

ממממממ.....

אצלי זה מתחלק לשתיים...

בנסיעה עם רכב האספנות (רובר P4 מודל 54'), ובנסיעה עם הצעצוע היפני (הונדה סיוויק 5 דלתות 2007, גיר ידני, כמובן).

עם הרובר:

שואלים אותי אם אני מוכר, ואז אני מפנה אותם לילד שלי שבד"כ נוסע איתי ואומר להם, בעוד כמה שנים, תשאלו אותו, לא אותי.

שואלים כמה זה שווה, ואני אומר שאין לי מושג.

אבל הרוב פשוט צופרים ואמרים שהוא יפה מאוד, ואני אומר תודה.

שוטרים לא עוצרים אותי (פתחתי פה לשטן, ובטח כבר בנסיעה הקרובה יעצור אותי שוטר), אולי כי הם מכירים את הקרח...

עם הצעצוע היפני:

איך אתה מסתדר עם שלושה ילדים באוטו 3 דלתות? זה נראה לא נח בכלל. וכשאני אומר שזה 5 דלתות, המבט מתחלף בתמיהה ואז נשאלת השאלה הבאה: "אבל מאיפה אתה פותח את הדלת?".

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
אתה חונה מתחת לביניין עם כיסוי , ויש לך גם איפרזה ?

וביום שישי הקודם הוצאת אותה לנסיעה ? (בכל אופן היא לא הייתה בחניה )

אם כל זה נכון , אז אני הולך דרך הרחוב שלך רק בשביל לראות אולי הורדת את הכיסוי .

לא ידידי, אין לי אימפרזה ואני לא מהאיזור שלך ככל הנראה, אני מירושלים, אני לא מכסה אותה ונוסע איתה יום יום, אם מזדמן לך להיות בירושלים, צור קשר איתי לפני, ואתה מוזמן להתרשם.

פורסם
לא ידידי, אין לי אימפרזה ואני לא מהאיזור שלך ככל הנראה, אני מירושלים, אני לא מכסה אותה ונוסע איתה יום יום, אם מזדמן לך להיות בירושלים, צור קשר איתי לפני, ואתה מוזמן להתרשם.

אם אתה מירושלים, איך זה שעדיין לא ראינו אותה במפגש של שישי אחה"צ?

מחר - 15:30, פאב טוביה, רחוב שושן (מקביל לרחוב כורש) - BE THERE!!!

פורסם
ממחר הרובר מוכרז דרוש פח"ע...קרח אה?....מאותגר שיער יותר ניראה לי! - רן

על ראש הגנב בוער הכובע (כי אין לו שערות).

מי בכלל התכוון אליך?

דיברתי על הקרח, זה שכותבים עליו. ראית פעם רובר מחליק על קרח? אני לא, ולמען האמת אני גם לא רוצה לראות דבר כזה...

פורסם
אם אתה מירושלים, איך זה שעדיין לא ראינו אותה במפגש של שישי אחה"צ?

מחר - 15:30, פאב טוביה, רחוב שושן (מקביל לרחוב כורש) - BE THERE!!!

בלי נדר, בשבוע הבא, השבוע יום שישי אני עושה טיפול לאוטו.

• תוכן חדש...