Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ טוסטוס ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל האספנים והמכורים

השבוע נסעתי לתומי ברח' דיזנגוף השעה 12 בלילה ולפני נסע טוסטוס בצבע תכלת ישן כחדש (סליחה על הביטוי) לוחית אספנים מוצמדת לכנף האחורית. "ממרומי" המאזדה שלי - ליסינ הסתכלתי, השתוממתי, התלהבתי ובהחלט היה קליק.

עכשיו אני שורץ גולל ומחפש אחר מידע. איך מתחילים? מה מחפשים? עלויות? חוש טכני מצוין יש לי (בינתיים רק זה).

אשמח לקבל כל המלצה להמשך ...

סעו בזהירות

איתי

פורסם

קודם כל- מוצאים טוסטוס. לא כזה קל, אם אתה רוצה משהו נדיר, ויחסית קל, אם בא לך על ווספה, נניח- יש אותן בשלל דגמים, מצבים ומחירים, כאשר התחלה זולה מאד-אבל גם המצב בהתאם.

אם יש לך מקום וזמן- אז כל השאר פחות חשוב, כולל השקעה כספית, אלא אם אתה רוצה משהו בסגנון "זבנג-וגמרנו". זהו בערך- הטיפים היותר מדוייקים יתנו לך כאן, ברגע שתוכל להגדיר, איזה דגם בדיוק אתה רוצה- ויש כאן מספיק אנשים, שמכירים את הכל!

בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש ברשותי "טוסטוס מוסטאנג" כנראה במצב יחסית טוב (2 צמיגים קרועים . ידית מצמד שבורה) ולכן לפני שאני מתחיל להשקיע בצמיגים אני רוצה לוודא שהמנוע פועל כשורה וכל המערכות שלו תקינות. על פנו (ולאחר ניקוי הטוסטוס) נראה שמצבו כנראה טוב ביותר ואני מחפש מישהו עם נסיון בשיפוץ טוסטוס שכזה, אין לי נסיון בשיפוץ "טוסטוס" אבל בהחלט אני מסוגל לעשות זאת עם הכוונה נכונה ועצות מתאימות

אני מחפש מוסכניק ותיק של ווספות (אזור יהוד) על מנת שאוכל לקבל קצת הכוונה ויעוץ

דגם: ICM "דגם שלישי" (עם בולמים קדמים ואחורים, כנפיים בציפוי ניקל) ואכן יש לו מדבקות:

טוסטוס מוסטאנג

T50

תודה

אורי דותן

פורסם

יש כאן כמה אנשים עם ה-ICM ים במצבים שונים, מן הסתם, שהם מכירים בערך כל בורג בהם- חכה, ת'כף בטח ייתעוררו...:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש ברשותי "טוסטוס מוסטאנג" כנראה במצב יחסית טוב (2 צמיגים קרועים . ידית מצמד שבורה) ולכן לפני שאני מתחיל להשקיע בצמיגים אני רוצה לוודא שהמנוע פועל כשורה וכל המערכות שלו תקינות. על פנו (ולאחר ניקוי הטוסטוס) נראה שמצבו כנראה טוב ביותר ואני מחפש מישהו עם נסיון בשיפוץ טוסטוס שכזה, אין לי נסיון בשיפוץ "טוסטוס" אבל בהחלט אני מסוגל לעשות זאת עם הכוונה נכונה ועצות מתאימות

אני מחפש מוסכניק ותיק של ווספות (אזור יהוד) על מנת שאוכל לקבל קצת הכוונה ויעוץ

דגם: ICM "דגם שלישי" (עם בולמים קדמים ואחורים, כנפיים בציפוי ניקל) ואכן יש לו מדבקות:

טוסטוס מוסטאנג

T50

תודה

אורי דותן

ישנו את פריצל ברחובות רח' הרצל באמצע, כשהיתי ילד הוא היה מתקן לי את הטוסטוס ביקרתי אצלו לאחרונה (אני מקפיד לשמור על קשר)י

הוא לא השתנה ועדיין מטפל בטוסטוסים יש לו כמה כאלה בחצר, במצב סופני הוא מנוסה ישר ולא צריך להיות יקרן....י

טיפ קטן דבר אתי ולא עם אשתו

אם אתה צריך עזרה בכיוון צור קשר בפרטי

• תוכן חדש...