Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף, הרנו 4 שלי בבית! - שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפותח השירשור, למה לך להתאמץ לנקות את הבקבוק של נוזל הקירור או בשמו "מיכל עיבוי", זה נראה כמו של רנו 5, גש לכל חנות חלקי רכב ובקש בקבוק כזה חדש, מחירו לא יותר מ70 ש"ח.

פורסם

אז, כמו שחשבתי, המנוע במצב לא טוב.

הפלאגים מלאים בשמן שחור שרוף, הרכב מקרטע (אין הצתה סדירה), הקרטר מטונף, ולמרות הטיפול שעשיתי עדיין הרכב מאבד כוח.

אני מתאר לעצמי שבבדיקת הקומפרסיה אקבל תשובות שמשמעותן -> $$$, והרבה ממנו!

מה אתם אומרים, כדאי להשקיע במנוע הזה בכלל? או לקנות אחר וזהו?

תודה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

לא קראתי את כל האשכול! אז סליחה אם השאלות חוזרות על עצמן.

אולי ראש מנוע שבור? או שיש נזילה [פריצה] של שמן באטמי ראש מנוע.

פתח את ראש המנוע וחפש סדקים או סימני נזילה של שמן לתוך הבוכנות. עם הפתיחה אני ממליץ גם לנקות משמן את הבוכנות.

אחרי זה, תעשה כיוון הצתה בשסתומים [אם זה הידראולי אז לא] וגם במפלג.

מקסימום תוציא את המנוע ותהפוך אותו לשולחן מנוע מישהו בטח יקנה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
השאלה אם אפשר להשיג מנוע בכלל

עד כמה שאני זוכר ברנו יש סליבים אז לא צריכה להיות בעיה לעשות מנוע

מה זאת אומרת "לעשות מנוע"? להרכיב מנוע מכל מני חלקים של מכוניות אחרות?

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

הכוונה היא לשפץ את המנוע.

סילבים זה השרוול שבתוכו נע הצלינדר (בוכנה). בחלק מהרכבים החלק הזה לא קיים ואז יש פשוט בלוק מנוע מסביב לבוכנה. בחלק מהמנועים יש שרוול (סליב) שמפריד בין הבוכנה לבלוק מנוע ולכן ניתן להחליף אותו וככה לא צריך להחליף את כל הבלוק מנוע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הכוונה היא לשפץ את המנוע.

סילבים זה השרוול שבתוכו נע הצלינדר (בוכנה). בחלק מהרכבים החלק הזה לא קיים ואז יש פשוט בלוק מנוע מסביב לבוכנה. בחלק מהמנועים יש שרוול (סליב) שמפריד בין הבוכנה לבלוק מנוע ולכן ניתן להחליף אותו וככה לא צריך להחליף את כל הבלוק מנוע.

תודה.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
תוכל למצוא מלא חלקים , המנוע הזה הוא גם של רנו 5 .

בהצלחה !

688CE משהו כזה... אני יודע, רק שבכל מקום לא רוצים "לקחת אחריות" על מנוע של רנו 5 שמותקן ב-4. איזה טמטום.:roll:

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

שלום לכולם

אני חדש בפורום ואולי אוכל לעזור בחלקים של רנו ישנים,כעובד ברשת קרסו{מנהל מחסן חלפים}ידוע לי שיש חלקים מקוריים באגף החלפים של רנו 4 ,אם תרצו אוכל להעלות את הקובץ של החלקים ומחירם,ואם תרצו אוכל לקשר אותכם עם האחראי בקרסו

פורסם

אם מדובר במנוע של רנו 5, אזי אין סיבה בכלל להתעסק בינתיים עם המנוע - אלא עם כל הדברים מסביב כמו פלסטיקה, בלמ"ז וכאלה.

בבוא היום, אתה כבר תמצא איזה רנו 5 עם 50 אלף ק"מ מקוריים מאיזה זקנה, או אולי אפילו תיצור קשר עם יבואן מנועים שיביא לך אחד איכותי מצרפת שקיבל חיים טובים שם.

בקיצור - לא אחד המנועים הנדירים...ככה נראה לי לפי כמות הרכבים שיש מהסוג הזה בפירוקים.

פורסם
שלום לכולם

אני חדש בפורום ואולי אוכל לעזור בחלקים של רנו ישנים,כעובד ברשת קרסו{מנהל מחסן חלפים}ידוע לי שיש חלקים מקוריים באגף החלפים של רנו 4 ,אם תרצו אוכל להעלות את הקובץ של החלקים ומחירם,ואם תרצו אוכל לקשר אותכם עם האחראי בקרסו

נשמח לדעת אזה חלקים קימים במלאי

• תוכן חדש...