Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו 79 - פרוייקט שיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה נבחרה המועמדת לשיפוץ.

מדובר בסובארו DL 79 מנוע 1600 שנקנתה מאדם מבוגר אשר החזיק בה משנת 1985 ואני למעשה היד השלישית ברכב.

בסוף השבוע נסגרה העסקה, הועברה הבעלות והרכב הובא בגרירה לחנייה.

עקב מצבו של המנוע הרכב מתחיל כעת יישור קו לקראת אוברול בחצר האחורית...

מצורפות מעט תמונות לרושם ראשוני:

1.JPG

1 (1).jpg

1 (2).JPG

1 (3).JPG

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה כיף לך!

אני מאחל לך המון בהצלחה בשיפוץ, זאת קלאסיקה ישראלית אמיתית בעיניי.

ואנא, המשך לעדכן אותנו בתמונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שיהיה בהצלחה , ואני מחזק את דברי לירוי - עדיף מנוע מיבוא ( שאין בעיה להשיג ) מאוברול .

ואל תשכח את ה"משפט" של הסובארו האלו :

אני את חיי הפשע התחלתי עם סובארו 79 ! :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

האם מדובר בסוברו מראשון, שפרסמתי לא מזמן ב"ענתיקות"? -אם כן- אני שמח, שמצאה בית חם!

אגב, למה פצצת את המשאית-גרר?:shock::roll::twisted::lol: (למי, שלא הבין- תסתכלו טוב על אחת מהתמונות- כמו מה זה נראה?)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תתחדש ,ואני יכול להבטיח לך שהיא שווה כל שקל של שיפוץ!

לגבי המנוע- אם אתה בקטע של להשאיר אותה מקורית ואני יוצא מנקודת הנחה שהמנוע המורכב עליה הוא המקורי,שווה לעשות אוברול כללי,מה שיקנה לה את הצליל הנוסטלגי משהו שיש למנועים הללו(מנוע סליבים בעל שסתומים סטנדרטיים).

אם אתה בעניין של שקט תעשייתי לך על מנוע שסתומים הידראוליים,למרות ואף על פי מחסור חמור שבכאלה.

אלוני

פורסם

תודה על כל התגובות בהחלט אעדכן בהמשך הדרך.

אני הולך על אוברול משתי סיבות: האחת היא אכן המקוריות, ברכב מותקן מנוע EA71 הראשון שלו. והשנייה היא הרצון שלי ללמוד תוך כדי השיפוץ וגם להביא את המנוע למצב הכי טוב שאפשר (החלפת בוכנות, רינגים חריטות שיפוץ ראשים וכו') ובעצם להגיע למצב אף יותר טוב ממנוע מיבוא.

מה בתכנון לזמן הקרוב:

פתיחת מכסי שסתומים וכיוון שסתומים וכן החלפת מספר אטמים קרועים ומדידת קומפרסיה - המטרה איסוף כמה שיותר מידע על מצבו של המנוע לפני הפירוק.

אם יש למישהו את מדריך היינס לרכב זה אשמח ללוות אותו. (אם למכירה אני מוכן לקנות...).

פורסם

תתחדש- תתישן מה שתבחר.

תמיד כיף לראות סובארו משתפצת.

כבעלים של סובארו מאותו הדגם אני מבטיח לך שאתה הולך להנות ממנה.

בכל עזרה שתצטרך אל תהסס לפנות.

אם יש למישהו את מדריך היינס לרכב זה אשמח ללוות אותו. (אם למכירה אני מוכן לקנות...).

יש לי.

אם אתה רוצה אני יכול לצלם לך איזה עמוד שתרצה...

אתה מוזמן לבקר בפורום החדש של המועדון: www.autosport.co.il

בהצלחה:

משה אזולאי.

subaru111.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שיהיה בהצלחה!

יהיה לך קשה לפתוח את המנוע ל-2 המנוע מאוד ישן ורוב הסיכויים שהפקק אלומיניום מתחת למשאבת מים אכול, וזה סיפור לא פשוט לפתוח אותו ולשפץ את הבלוק אחרי זה,

בכל מקרה עם תצטרך עזרה אז בכיף.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

• תוכן חדש...