Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עקב נזק שבעל מקצוע בתחום ריכבי אספנות גרם לי{קדיחה של בירגי גבס בפח ובניקלים של הרכב ועוד כמה דברים נוספים} אני זקוק לשמאי בתחום :cry:

תודה יריב

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם

שלום.

אם תוכל לפרט ולצלם את הנזק שניגרם וגם את סוג הרכב אולי ניתן יהיה לעזור .

בלי מידה מוקדם יהיה קשה לתת מענה נכון.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

טוב שמאי יש ותודה לחברי הפורום שעזרו לי

סוג הרכב לינקולין קונטיננטל קופה 68

הנזק שניגרם

1 הניקלים במסגרת האחורית פורקו להחלפת ריפוד הגג ולאחר שהורכבו ניקדחו עם 3 ברגים לפח כדי לחבר אותם חזרה {במקור מתחבר עם קליפסים}

2 הניקלים של החלון הקידמי פורקו והותקנו עם סיליקון {שוב במקור קליפסים}

3 הרכב יצא מהרפד ולאחר מספר ק"מ בודדים הניקלים של החלון הקידמי חלפו עם הרוח ועפו לכביש המהיר ונידרסו רק ניקל אחד שרד:cry:

4 החבר שירד לכביש לנסות להציל את הניקלים חיי בנס !!! {שום ניקל לא שווה דריסה זה ברור לי רק היום}בקיצור זה היה ממש קרוב:shock:

5 הרכב עמד עד היום במשך מעל חודשיים עם סיפורים של היום מחר זה מסודר אז גם היום זה לא מסודר !

אז הכול עובר לטיפול מישפטי

6 עם יש המלצות על בעל עסק שיכול להזמין את הניקלים תוך זמן קצר ולהתקין אותם ? רק מישהו מומלץ לא מספר סיפורים!!!

7 היום הרכב אצלי חסר ניקלים אבל אצלי:lol:

1508109rc1.th.jpg

תודה יריב

פורסם

בפעם הבאה שאתה צריך עבודות ריפוד וגג - פנה ל"רון קאר" בהרצליה. יש להם בחור בשם איגור, שהוא הפדנט הכי גדול שראיתי בחיי (בן זוגי הפדנט עוד יותר ממליץ עליו בחום לאחר שזה הרכיב לו גג ברכבו).

בהצלחה

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ברוך הבא למועדון. משום מה אנשים ממליצים עליו כאן בפורום, אבל אני שומע רק דברים רעים.

גם אני קיבלתי אצלו עבודה גרועה ויחס גרוע עוד יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הוא היה גם בטח הכי זול ? זול=יקר

חברים אני רציתי ללכת לבחור מהרצלייה אבל חברים ששמעו את המחיר צחקו והמליצו על המקום ואמרו שהבחור זול אבל צריך לשבת במקום יום יום עם רוצים עבודה טובה אכן בהתחלה ביקרתי מ"ס פעמים ביום והפועל שעובד על הרכב הסביר לי שבלי טיפ העבודה לא תהיה משהו אז נתתי 300 ש"ח טיפ בשלבים וגם זה לא עזר אז תלמדו מבעל ניסיון עם המחיר זול אז זה לא רק רמת העבודה הירודה זה גם המון נזק לרכב !!!! וגם המון עוגמת נפש:idea:

אני עוד כותב בעדינות אז תחשבו לבד היכן לרפד גג או משהו אחר:roll:

פורסם
שלום עקב נזק שבעל מקצוע בתחום ריכבי אספנות גרם לי{קדיחה של בירגי גבס בפח ובניקלים של הרכב ועוד כמה דברים נוספים} אני זקוק לשמאי בתחום :cry:

תודה יריב

לדעתי אתה לא צריך שמאי.

תשלח לבחור מכתב (בדואר רשום עם אישור מסירה כמובן...) בו אתה דורש פיצוי על העבודה ועוגמת הנפש.

תוסיף אם יש לך צילום של הקבלות של הניקלים שקניתה והצעת מחיר מבעל מקצוע אחר על תיקון החורים שנעשו בפח והשלמת העבודה.

בכל מקרה תביעות קטנות זה עד כ- 17000 ש"ח ולדעתי אתה לא מגיע לסכום.

חשוב מאוד שתצלם את הרכב והנזקים ע"מ שיהיה לך הוכחות בבית משפט.

בהצלחה,

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

שלום יריב.

הייתי מעוניין לקבל את שמו ומס' הטלפון של השמאי.

תודה רבה

תורה לשוטים,

אהבה למדוכאים וחולי שפעת...

פורסם
שלום יריב.

הייתי מעוניין לקבל את שמו ומס' הטלפון של השמאי.

תודה רבה

הפרטים אצלך בפרטי

פורסם

היום לאחר נקיון הרכב ניתגלו שאריות של דבק מגע על חזית הרכב {כנראה שהרכב שימש את הרפד כשולחן עבודה}

סיליקון שחור על האנטנה החשמלית וקילופי צבע שלא היו בעבר וגם הנקלים של החלון האחורי מעוותים עצוב !

אין לי מילים :-(

פורסם
היום לאחר נקיון הרכב ניתגלו שאריות של דבק מגע על חזית הרכב {כנראה שהרכב שימש את הרפד כשולחן עבודה}

סיליקון שחור על האנטנה החשמלית וקילופי צבע שלא היו בעבר וגם הנקלים של החלון האחורי מעוותים עצוב !

אין לי מילים :-(

תנחומי:cry:

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...