Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולדס קטלס- רכב אספנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לטעמי לדגם כזה לא מטופל ולא יחודי במיוחד (ועוד עם מנוע כזה שמאבד חצי מהנקודה של אמריקאית) אני לא הייתי משלם יותר מאלף ש"ח בערך.

אולי 2000 אם יש טסט באורך סביר ולא צריך להתחיל לרדוף אחרי לסדר אוטו לטסט (על רכב שצריך לשלם גם אגרות אחורה הייתי משלם אולי בהעברת בעלות).

אבל זה אני.

ערך אספני אין לא (וכנראה לא יהיה)

מצב מכאני או קוסמטי על הפנים (לפי התיאור שלך)

סה"כ , במיוחד אם אין טסט והאוטו לא באמת נוסע - נשמע כמו משהו ששווה את מחירו לברזל.

כמות ההשקעה תיהיה גדולה מאוד ולא בטוח שווה את זה.

ליביו

קשה לי להאמין שמישהו יהיה מוכן למכור רכב כזה במחירים שנקב ליביו (1K-2K ש"ח). ממה שראיתי ביד 2, המחירים הם מ-10K ש"ח ומעלה...

כמו שהבנתי, הרכב הוא עם טסט.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע, מה אומרים על המחירים ב-YAD2: -אז ראית...:lol: ראיתי גם חיפושיות ב-80 אלף ש"ח. ראיתי גם ב"פוקוס" פורד טאונוס רגילה, 1.6 אוטומטית, ב-60!!! נו, אז? מישהו איי-פעם יקנה את זה?

על זה נאמר: "הנייר סובל הכל", או, במיקרה הזה- אינטרנט...

אני מסכים עם ליביו- אין שום הצדקה לשלם מחיר גבוה על האוטו מוזנח. אני קניתי את הפיירמונט שלי לפני כשנה וחצי ב-500ש"ח, והאוטו היה 4 חודשים ללא טסט, אבל מניע, כמובן, שדרש יישור קו, אבל...

אגב, מחירי הברזל ירדו עכשיו, לעומת זאת- מחירי הדלק עלו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא לחכות- לנסות להוריד אותם! לא רוצה למכור במחיר סביר- לא צריך! נראה, כמה זמן יחכה! שוב- לא מאמין, שתיקנה ב-500 ש"ח, אבל בהחלט אפשרי בכמה אלפים בודדים! אתה יודע, יש את ה"חכמים": "אחי, זה רכב אספנות זה, יהיה שווה המון, האוטו יחיד בארץ, יד ראשונה מרופא"...:lol: אז, לא להתרשם... בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אכן כמו שגלוק כותב , אז הם כותבים , שיכתבו , תחכה , דבר עם הבעלים , תסביר לו שהמחיר לא ריאלי ואתה מוכן לקנות במחיר סביר לשני הצדדים ותחכה שאישתו של בעל הרכב תתחיל ללחוץ להעיף את הגרוטאה מהחניה.

אבל הכי חשוב - תיהיה נחמד ואדיב , ולא מזלזל.

אם תזלזל מקסימום תיצור אנטי אדיר כלפייך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מקוריות, לפחות חלקן.

ויש גם לפחות קטלס סופרים ברוגהם סדאן V8 אחת מקורית שאני מכיר אישית.

זאת אומרת שניתן לייבא אחת כזאת (V8 ) לישראל?

פורסם

למה לא?:roll: אם זה מה שמורכב באוטו, כשאתה קונה אותו, וזה רשום ברישיונות- אז, למה, שלא ניתן יהיה?

פורסם
למה לא?:roll: אם זה מה שמורכב באוטו, כשאתה קונה אותו, וזה רשום ברישיונות- אז, למה, שלא ניתן יהיה?

אם אני לא טועה, ניתן לייבא רכב אם הוא יובא לארץ בזמנו עם אותה תצורה, כלומר אם בשנות השמונים ייבאו דגם ספציפי רק אם מנוע V6 אז לא ניתן לייבא כיום את אותו דגם עם מנוע V8.

אבל כנראה טעיתי :?.

אבל זה טוב שטעיתי :-P.

פורסם

לא נראה לי, שזה קשור במיוחד לרכבי האספנות, אחרת, לפחות חלק ממה, שיש היום כאן- לא היה... לא זכור לי, למשל, שיובאה לכאן פרארי, עם מנוע כלשהו, או למבורגיני!:twisted::wink:8)

• תוכן חדש...