Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האירוע של מועדון החמש בר"ג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יורם

לזכר הימים הטובים שאירוע חגיגות הקיץ היה מסוקר בתקשורת בריש גלי.

מצורף קישור לכתבת טלויזיה בערוץ 10.

ושמעתי שאתה היית אחד מיוזמי הרעיון הראשוני לקיים את האירוע בפארק רמת גן

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יורם

לזכר הימים הטובים שאירוע חגיגות הקיץ היה מסוקר בתקשורת בריש גלי.

מצורף קישור לכתבת טלויזיה בערוץ 10.

ושמעתי שאתה היית אחד מיוזמי הרעיון הראשוני לקיים את האירוע בפארק רמת גן

כל הכבוד ,

כבר חומר למחשבה של פרסום שאחרי ,

כאן אנו דנים בעיקר בפרסום שלפני / לקראת הארוע.

יהיה מעולה אם הארוע יסוקר גם השנה בערוץ טלויזיה כל שהוא וישודר לקהל הצופים.

חג שמח .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לפי תחזית מזג האויר יהיה מעונן חלקית, לא צפויים גשמים או ממטרים מקומיים, כך שהארוע מתקיים כרגיל :-D.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היי טל

אתה דואג?

המיני שלך כל כך קטנה שהיא נוסעת בין הטיפות... :-)

ובנושא המקורי של השרשור, להלן דוגמא לשלט חוצות לפרסום האירוע:

(אגב, מלפני שבועיים שנרשמו עשרות מכוניות כמו שרשום בכרזה, הספיקו להרשם עד לסגירת ההרשמה - 150 רכבים).

171008jz3.jpg

חג שמח

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אבי אחרי הצבע אתה גם מודאג בקשר למזג אויר ואתה לא תניע את המרצדס בגשם

טל גלאפו

רק בגשם?

אני בכלל פוחד כעת לנסוע עם המרצדס. כל חשש לשריטה מוריד לי את הלב לתחתו...

לכן אני הרי חושב למכור את הרכב. זה כבר לא הנאה. זה פחד מתגבר.

ביי נשמה.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

האמת, חבל שבכתבה על ארועי סוכות כמו ב YNET לא מתפרסם האירוע.

האינטרנט הוא מדיום חזק לפחות כמו העיתונים, אם לא יותר.

לדעתי פרסום מסוג זה גם לא עולה כסף - כמה מיילים לכתבי YNET צריכים להספיק, הרי זה אינטרס שלהם להציג כמה שיותר אירועים.

בהחלט צריף לחשוב על פרסום יותר רחב, גם בטיול שאלו אותנו מספר אנשים לגבי אירוע בסוכות וגם באופן אישי (כשראו אותי עם הרכב) שאלו אותי מספר פעמים לגבי אירוע בסוכות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אבי, יופי של פרסום חוצות. כל הכבוד.

אפילו שהעשרות הפכו למאות....8)

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
פעם דרשת "ניהול כלכלי" אז גידי (מיסטר ווי) הראה לך מה זה ניהול כלכלי ומה המשמעויות שלו.

ן

ההתיחסות שאליה אתה מכוון היא שגויה מיסודה (המספרים, רבותי המספרים) ועצוב לי לראות שאתה מיתיחס אליה.

אולי זו הסיבה שאני עדיין דורש ניהול כלכלי - כי הדוגמה שניתנה היא בידיוק ההפך.

פורסם
גידי,

רעיון גדול אהבתי .....................:lol:

כאשר אותם חברים הפועלים מזה זמן רב במרץ להעלאת דמי החבר בצורה תלולה יצליחו בכך התשלום בהחלט יענה להגדרה "גדול" - יש לא מעט חברים שדורשים להעלות לתעריפים מאוד גבוהים - גם אז זה יהיה רעיון גדול ...

פורסם

שמע כנראה החבר'ה מרעננה יכלו להתמודד עם העלת דמי החבר.

סה"כ יש להם תמורה דיי טובה. מפרסמים פלייארים בחוצת העיר, וגם כבר 150 רכבים משם כבר נרשמו לאירוע,

מה זה לא מאגנייב??

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
ראשית, נשלחו הודעות לעיתונות היומית ולעיתונות הרכב. הפרסום הוא כבר לפי סדרי העדיפות שלהם.

שנית, מי שאמר ש"כרגיל" אנחנו לא היינו שם, פשוט טועה. מידי שנה דאג וועד המועדון שיהיה איזכור ואכן היו איזכורים בשנים האחרונות. אז נא ללכת לבית אריאלה ולבדוק את הדברים.

וועד המועדון מנסה בכוחות משותפים עם עירית רמת גן להרים ארוע שלא היה כמותו. אז נכון שבדוברות ניתן תמיד לעשות יותר אבל הנימה הסרקסטית המקובלת עליך סורין היא פשוט זילזול וצפצוף ארוך על קבוצת אנשים שעובדים למען הכלל.

פעם דרשת "ניהול כלכלי" אז גידי (מיסטר ווי) הראה לך מה זה ניהול כלכלי ומה המשמעויות שלו.

הגיע הזמן שתפרגנו למתנדבים שעובדים עבור התחביב ועבור כולנו.

בני הספל

דובר המועדון

ן[/quote

כל מילה זהב!

שלמה דן גדרון

פורסם
ראשית, נשלחו הודעות לעיתונות היומית ולעיתונות הרכב. הפרסום הוא כבר לפי סדרי העדיפות שלהם.

שנית, מי שאמר ש"כרגיל" אנחנו לא היינו שם, פשוט טועה. מידי שנה דאג וועד המועדון שיהיה איזכור ואכן היו איזכורים בשנים האחרונות. אז נא ללכת לבית אריאלה ולבדוק את הדברים.

וועד המועדון מנסה בכוחות משותפים עם עירית רמת גן להרים ארוע שלא היה כמותו. אז נכון שבדוברות ניתן תמיד לעשות יותר אבל הנימה הסרקסטית המקובלת עליך סורין היא פשוט זילזול וצפצוף ארוך על קבוצת אנשים שעובדים למען הכלל.

הגיע הזמן שתפרגנו למתנדבים שעובדים עבור התחביב ועבור כולנו.

בני הספל

דובר המועדון

ן[/quote

כל מילה זהב!

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

עדי גולדנברג 13399

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...