Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה לשבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מתחיל להיות ברור יותר.

קילוואט היה הדגם החשמלי של הרנו דופין.

המנוע החשמלי היה ממוקם מאחור ואילו המצברים מלפנים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום.

ובכן הרי לכם מיקס של סלט פירות מתוצרת רנו. הרכב מורכב מכמה רכבים אחלה בן תערובת.

פנסים ראשים רנו10

פגוש קדמי רנו 10 וקארוול

אורות חניה קדמי דופין ורנו 4

לוח שעונים דופין ורנו אסטפת

טסות רנו 12 הגה רנו אסטפת.

לדעתי המנוע הוא של רנו נפח 1565 או 1647 סמ"ק כמו ברנו 15 ואו 16 וכו'

חלונות דלת נהג רנו 4 או דופין דלתות אח'

אני חושב שזה שימש כבסיס לפיתוח הרנו אספס.

קצת תמונות להבנת הרעיון.

בברכה בני ל.

1964_Renault_Dauphine_Sedan_Interior_1.jpg

2454586836_765d1af457.jpg

R10_front.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

החלטתי להסיר את החלודה ממוחי ונענתי לאתגר.

שמה של המכונית הוא PROJECT 600 ואילו הדגם החדש יותר נקרא PROJECT 900.

אב הטיפוס הראשון הוצג ב 57' אם זיכרוני אינו מטעני, והיה ניסיון ראשון של רנו לפתח מיני-מיניוואן, כמו המולטיפלה המקורית של פיאט.

הרעיון לא יצא בסופו של דבר לפועל, ורק בשנת 84' הציגה רנו את המיניוואן הראשון שלה - האספאס, שפותח מרעיון של מאטרה הצרפתית על בסיס שילדתה של הרנו 18.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כנראה שזה בכל זאת רנו,

בתמונה הראשונה ניתן לראות ברקע תמונה של מגדל אייפל

יש משהו דומה לרנו קרוול וגם אם איני טועה אני רואה ג'נט 3 ברגים

זאת רנו ללא כל ספק!!!

אני רק אזכיר שרנו היו הראשונים עם הרנו אספייס

מי זו?, רק נמרוד יוכל לענות

אלחנן

טוב נמרוד כפי שניתן לראות כתבתי מקודם שזו בוודאות רנו אבל הטעית אותי בתשובתך

"אני ממש מתבייש. איפה הימים בהם הספיקה תמונה של כתם השמן שמכונית השאירה על החניה, כדי לתת זיהוי וודאי של היצרן, דגם, שנה ואפילו הצבע של המכונית?"

טוב אז זהו דגם רנו המבוססת על הקטר שבו שהורכבה בארץ

שבת שלום

אלחנן

פורסם

יפה מאוד - יש התקדמות.

צדקו כל המזהים שמדובר ברנו, וצל"ש לבני ל. שזיהה ממה מורכב השעטנז. חן לא מקבל צל"ש כי היה ברור שהוא יזהה:wink: . הדגם נקרא Renault 900 והוא משנת 1959. קדם לו "קונספט 600" משנת 1957 שאת תמונתו הבאתי למעלה גם.

אכן מדובר באב-טיפוס מתוצרת רנו, שפותח עם המחשבה שתצורה "הפוכה" תתן יותר מרחב פנימי ליושבים. הרעיון הזה לא היה יחודי לרנו, אבל בהחלט אפשר ליחס להם את פיתוח המיניואן הראשון בצורתו המוכרת - האספאס - שנים רבות מאוחר יותר.

הדגם הזה נבנה ע"י Ghia אבל לא יוצר מכמה סיבות, שעיקרן חוסר הבטחון שחשו הנהגים לשבת כלכך קרוב לשמשה הקדמית, והעובדה שהיה המון מקום לרגליים, אבל לא היה מקום למטען...

המנוע של המכונית היה חיבור של שני מנועי דופין לתצורת V8 שנעשה ע"י גורדיני. הנפח היה 1690 סמ"ק וההספק 80 כס"ב. בשל המיקום האחורי והרדיאטור הצדדי, הוא סבל מבעיות התחממות קשות וככל הידוע לי לא שימש באף מכונית סדרתית.

נמרוד

Renault9001959.jpg

• תוכן חדש...