Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא בטוח שזה זבל ,הדגם מיוצר בסין כבר שנים רבות .והא חיקוי של ב,מ,וו צבאי ממלחמת העולם השניה.

לא ידעתי שהחלו לייבא אותם לארץ.

האופנוע הזה הוא הגירסה הסינית (באישור רוסי) של האופנוע הרוסי Ural, Dneper ושאר המוטציות אשר מספר יצרנים רוסיים מייצרים מאז סוף מלחמת העולם, עפ"י דגם של BMW 750 סמ"ק צבאי שנילקח שלל מהגרמנים, כולל השרטוטים. הוא מיוצר ללא שינויים כבר מיליון שנה, ורק ב- 10 שנים האחרונות, כאשר יזם אירופאי הבין את הפוטנציאל, החל ייבוא מסודר שלו (בעיקר לאירופה). הדגם היה צריך לעמוד בתקינה האירופאית ולכן עבר מספר שדרוגים, כגון הצתה אלקטרונית, מאותתים וכו'. בשוויץ למשל, מדובר בתעשיה שלמה של מוצרי קאסטום, אין סוף דוגמאות צביעה, אביזרים, השתייכות למועדון וטיולי שטח ומחנאות עם הכלים הללו.

פורסם

חחח מצחיק לאללה...

זה רק אני, או שהשם מאוד דומה לחברה המוכרת של הקטנועים, סאן יאנג.

Fiat Bravo 1.6 Sx 16V

<---------------------

פורסם
איפה היו כאלה?! אני ראיתי רק את הכמות של הג'אוות, משם לקחתי בזמנו (משהו כמו 96) את שלי, 88', הייתה עוד לא מורכבת! ולא ראיתי יותר מדי דברים מעניינים אחרים...:?

אני חושב שהייתי לפני 96,האופנועים האלה היו בסוף ההנגר. ההוברקאפט והרכב האמפיבי בצבעי צבא - זית , היו בחוץ מאחרי ההנגר. (בסוף לא לקחתי ג'אווה , התרשמתי שהם עמדו יותר מדי זמן ויעשו צרות ).

פורסם

אורל אמיתי, זקוק ליד אוהבת ומבינה, נימצא למכירה אצל יוני אופנועים, הדבר הרוסי שרד שנים בתנאים לא תנאים וההשוואה היחידה שאני יכול לעשות היא לטרקטור נאמן וטוב, הכלי שלם יחסית, וחסרים מס' פריטים בלבד, המנוע לא תפוס והכלי נכנס למחסן בנסיעה, לפי דבריו של יוני, ומצבו! אז למי שבאמת מכור לעניין ומחפש כלי נאמן וכר נרחב לשיפוץ והנאה, נא ליצור קשר עם יוני, אגב למרבה ההפתעה ניתן להשיג חלקים לכלי זה בקלות יחסית ובמחירים סברים.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אורל

ישנה שמועה שזה KMZ ולא אורל. הייתכן ? האם היגיע המומחה לתת חוות דעת ?

אני מכיר אורל וגם דנייפר עם מזלג קדמי רגיל ולא כמו שנמצא שם.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
ישנה שמועה שזה KMZ ולא אורל. הייתכן ? האם היגיע המומחה לתת חוות דעת ?

אני מכיר אורל וגם דנייפר עם מזלג קדמי רגיל ולא כמו שנמצא שם.

ישי

היה ויכוח גדול בין שני שועי עולם...זאביק (טנדט) שלנו ניצח ושכנע היטב גם את הצד השני! כהדיוט גמור בנושא, אין אלה לקבל את גירסת המר"ן והרב הראשי זאב! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...