Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האסקורט שלנו נמכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמנסה לפענח את המספר טלפון על האסקורט נראה לי שזה 0543088428.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
מאיפה כל פעם צצה אסקורט, שאני לא מכיר?!:roll::shock: -לפני כמה ימים ראיתי אחת כזאת (שתי דלתות) לבנה ברחובות! גם אותה אני לא מכיר!:shock: זה משמח!:-D8)

הרכב מפורסם למכירה ביד 2, כמדומני הוא רוצה 6K ש"ח. דובר עליה בעבר בפורום. לפי דברי הבעלים היא במצב מכאני טוב מאוד (חיצוני קצת פחות).

נמרוד, מזל טוב לגבי המכירה. אני גם בעבר התעניינתי בקניה של הרכב ולבסוף ירדתי מהנושא בגלל שהיא 4 דלתות. שמח לשמוע שהרכב הגיע לידיים טובות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נמרוד היית צריך לכתוב בזכרון דברים שהקונה מתחייב להמשיך את "פרוייקט שיפוץ אסקורט" שהתחלתם אתה ועומרי כיומן שיפוץ באבטומוביל.

זה היה מקורי ויחודי וכתוב בצורה שכיף היה לקרוא. חבל...

הכל בגלל שעומרי "תפס תחת" בגל"צ.....

פורסם

ראשית אני שמח שהאסקורט הגיעה ליידים טובות שימשיכו לשפץ אותה.

עם כל הצער שבעניין, וההפסד הכספי סה"כ עשית מעשה נכון.

ניסיון אישי שלי לימד אותי שאין טעם "להתפרש" על מכוניות רבות, כשבסוף נישארים עם מכוניות באמצע תהליך שיפוץ, ניגרמת עוגמת נפש והפסד כספי לא מבוטל.

למרות שאני בהחלט יכול להרשות לעצמי, החלטתי להשאר עם מכונית אספנות אחת בלבד מכמה שיקולים.

1. אחסנה ממושכת לא עושה טוב לאף מכונית, ומאחר ומכוניות אספנות נוסעות בעיקר בסופ"ש, יוצא ששאר המכוניות לא זזות ממוקמן שבועות רבים.

2. חנייה ואחסנה. ע"ע רן שושני.

3. לתחזק כמה רכבי אספנות מגרד את ההגדרה "עבודה" - 6-8 טסטים בשנה, טיפולים, תיקונים וכיו"ב.

אשמח לשמוע את דעתכם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...