Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון פורד ישראל

capri
שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

למען הסר כל ספק!!!!

כפי ששמתם לב שינינו את פני המועדון רשמית והוא קרוי כעת מועדון פורד ישראל ולא מועדון פורד קאפרי.

למרות שגם קודם הוא היה מיועד לכלל בעלי פורד ,כפי שדאגנו להדגיש בכל הזדמנות, וכפי שהיה במפגש הראשון שערכנו, השם "מועדון פורד קאפרי" היה בשל העובדה שמועדון הפורדים החל לפני כמה שנים מגרעין של בעלי פורד קאפרי.

עקב פניות רבות ועל מנת שלא לגרום בילבול ,שכן ישנם אנשים רבים שחשבו שהמועדון מיועד לקאפרי בלבד ולא לשאר הפורדים, שינינו את השם, ואנו מודיעים באופן הברור ביותר: המועדון מיועד לכל בעלי הפורדים !!!! (אסקורטים,קורטינות, טאונוסים,פיאסטות, אנגליה, טרנזיטים ועוד ועוד....).

אני פונה לכל בעלי הפורדים השונים שעדיין לא נרשמו למועדון להירשם, לשלוח תמונות של רכבם, של השיפוץ וכד'.

מי שמעוניין לכתוב מאמר הקשור לרכבי פורד באופן כללי, על דגם ספציפי, בנושאים טכניים, על פרוייקט שיפוץ וכל נושא שהוא הקשור לפורד - מוזמן לשלוח לי לאי מייל (כולל תמונות), ,אפשר גם כקובץ WORD .

דבר נוסף - על מנת לייעל את הדברים, אנו רוצים שיהיה נציג לכל דגם של פורד ( נציג של אסקורטים , נציג של קורטינות וכו') אשר ירכז את העניינים לגבי אותו הדגם (מאמרים,תמונות,העברות קשר על מפגשים ושאר צרכים של חבר מועדון מאותו דגם ועוד).

נא לפנות בכל עניין ,שאלה, בירור, שליחת מאמרים וכו' לאי מייל שלי

אריק

מועדון פורד ישראל

[email protected]

052775202

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

טרנזיט, אסקורט, הכל הזכרת

ומה :mad: עם המוסטנג?????

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר הוזכרה הטרנזיט,ממש בימים אלו היא חוגגת יום הולדת 40.הטרנזיט,ביחד עם הטרנספורטר של פולקסווגן היו למסחריות הנמכרות ביותר בכל הזמנים,רק חבל שדגמי שנות ה 70 שלהו נעלמו לגמרי :cry:

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהצלחה!

ובני, בדר"כ שאומרים 'פורד' מתכוונים למשהו אנגלי (אפילו שהמקור החל באמריקה).

בארץ, (וזה די ברור אני חושב) ידה של החטיבה האנגלית בפורד היא על העליונה.

ואילו החטיבה האמריקאית היא יותר יוקרתית, אבל גם יותר נדירה. המוסטנג, שתחייה, אם אני לא טועה כבר שייכת למועדון 'מכוניות השרירים'. הפורדים האנגליים ייצגו משפחתיות ממוצעת ואילו האמריקאיות ייצגו את הכוח ומהירות. בארץ זה לא מתאקלם כ"כ טוב :roll:

אם מישהו רוצה, יש לי כתבה (בגרמנית) על ההבדלים בין הטרנספורטר לבין הטרנזיט-טאונוס

אריק - בדוק ה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צודק לחלוטין עידן,שטוען שפורד מזוהה כאן יותר עם הדגמים הבריטיים שלה(וגם הגרמנים)ולא האמריקאיים,בין היתר בגלל שהם יוצרו והורכבו בארץ שנים ארוכות(68-84).הטרנזיט והאסקורט MK1 ו 2,הורכבו במפעל בנצרת,והיו לנמכרות ביותר מסוגן בשנות ה 70.בסוף 80 הוצגה האקורט החדשה(המכונה "אריקה" על שם אב הטיפוס שלה)וייצורה לא השתלם בראץ,מאחר והיא היתה מיועדת להרכבת רובוטים.הפורדים האמריקאיים(למעט המוסטנג,כמובן)שיובאו לארץ היו כישלון לא מבוטל,החל בפינטו הלוהטת(תרתי משמע)וכלה בפיירמונט שהכינוי "עגלה" היה מחמאה בשבילה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שנים מאוחר יותר...

היי שוקה, אם לא שמת לב השרשור ישן,

CAPRI או בשמו האמיתי אריק כבר אינו משתתף בפורום,

תרשה לי לענות במקומו,

בעבר היה אתר נחמד שהיה תחת חסות קלאסיקר, האתר ירד ונישאר רק פורום שנימצא בתוך קלאסיקר,

לא שחסר פורדים אבל משום מה לא היה מי שימלא את האתר במידע ולכן הוא עמד המון זמן ללא שינוי עד שירד.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר הוזכרה הטרנזיט,ממש בימים אלו היא חוגגת יום הולדת 40.הטרנזיט,ביחד עם הטרנספורטר של פולקסווגן היו למסחריות הנמכרות ביותר בכל הזמנים,רק חבל שדגמי שנות ה 70 שלהו נעלמו לגמרי :cry:

שמח לבשר לך (למרות שאתה כבר בטח יודע) שיש עדיין כמה טרנזיטים דור ראשון בארץ וכמה בודדות אפילו במצב נסיעה.

ויש גם טרנזיט דור ראשון דאבל ג'אנט שעושה בימים אלה עליה :wink:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהצלחה!

ובני, בדר"כ שאומרים 'פורד' מתכוונים למשהו אנגלי (אפילו שהמקור החל באמריקה).

בארץ, (וזה די ברור אני חושב) ידה של החטיבה האנגלית בפורד היא על העליונה.

ואילו החטיבה האמריקאית היא יותר יוקרתית, אבל גם יותר נדירה. המוסטנג, שתחייה, אם אני לא טועה כבר שייכת למועדון 'מכוניות השרירים'. הפורדים האנגליים ייצגו משפחתיות ממוצעת ואילו האמריקאיות ייצגו את הכוח ומהירות. בארץ זה לא מתאקלם כ"כ טוב :roll:

אם מישהו רוצה, יש לי כתבה (בגרמנית) על ההבדלים בין הטרנספורטר לבין הטרנזיט-טאונוס

אריק - בדוק ה"פ

קצת דיוקים,

למי שידו לא היתה משגת לרכוש פורד אמיתית (גלאקסי, פיירליין, מוסטנג, טנדרבירד), היה נאלץ להסתפק בסגפנות האירופית ובדגמי הפורד היותר פשוטות (מה לעשות) שיוצרו בבריטניה או הורכבו בישראל, מכאן ועד ''ידה של החטיבה האנגלית בפורד היתה על העליונה'' זו קצת יומרה וחוסר דיוק!!! (פורד קאפרי הייתה מוסטנג לעניים).

מוסטנג מעולם לא היתה מכונית שרירים אלא מכונית ''פוני'' כמו חברותיה הפונטיאק פיירברד והשברולט קמארו.

חטיבת הפורד האנגלית ענתה לצרכיו של האירופי הממוצע שלא דרש הרבה מעבר לתקציבו המצומצם

ולרוחב הכבישים והחניונים שבסמוך למקום מגוריו.

עובדה היא שדגמי פורד שיוצרו בגרמניה (טאונוס וכו') היו מבחינת גימור ונפחי מנוע מעט יותר משובחות מהשכנים

באי הבריטי ששנים לאחר מיכן נאלצו להפרד מהמפעל בגלל התעסקות בשביתות ובאיגודים מקצועיים.

פורד גלאקסי, מרקורי/פורד קומט, פיירליין ומוסטנג דהרו וגמעו אלפי קילומטרים בכבישי ישראל לפני שבשנות

השבעים החליטו ליבא מספר כשלונות כמו הפינטו והפריימונט.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת דיוקים,

למי שידו לא היתה משגת לרכוש פורד אמיתית (גלאקסי, פיירליין, מוסטנג, טנדרבירד), היה נאלץ להסתפק בסגפנות האירופית ובדגמי הפורד היותר פשוטות (מה לעשות) שיוצרו בבריטניה או הורכבו בישראל, מכאן ועד ''ידה של החטיבה האנגלית בפורד היתה על העליונה'' זו קצת יומרה וחוסר דיוק!!! (פורד קאפרי הייתה מוסטנג לעניים).

מוסטנג מעולם לא היתה מכונית שרירים אלא מכונית ''פוני'' כמו חברותיה הפונטיאק פיירברד והשברולט קמארו.

חטיבת הפורד האנגלית ענתה לצרכיו של האירופי הממוצע שלא דרש הרבה מעבר לתקציבו המצומצם

עובדה היא שדגמי פורד שיוצרו בגרמניה (טאונוס וכו') היו מבחינת גימור ונפחי מנוע מעט יותר משובחות מהשכנים

באי הבריטי ששנים לאחר מיכן נאלצו להפרד מהמפעל בגלל התעסקות בשביתות ובאיגודים מקצועיים.

פורד גלאקסי, מרקורי/פורד קומט, פיירליין ומוסטנג דהרו וגמעו אלפי קילומטרים בכבישי ישראל לפני שבשנות

ששש

רק שגינאדי לא ישמע אותך

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי שוקה, אם לא שמת לב השרשור ישן,

CAPRI או בשמו האמיתי אריק כבר אינו משתתף בפורום,

תרשה לי לענות במקומו,

בעבר היה אתר נחמד שהיה תחת חסות קלאסיקר, האתר ירד ונישאר רק פורום שנימצא בתוך קלאסיקר,

לא שחסר פורדים אבל משום מה לא היה מי שימלא את האתר במידע ולכן הוא עמד המון זמן ללא שינוי עד שירד.

אופס,

לא שמתי לב.

השרשור הזה עדות לכך שתחיית המתים אפשרית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת דיוקים,

אהה!!!

תיזהר שהספל לא ישמע אותך!

מה עם הפלקון?

pcrd60.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...