Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון פורד ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה בשישי ובשעות כאלה? -זה מתנגש עם המועדון! אני יודע, שרוב בעלי הפורדים לא חברים במועדון 5- אבל עדיין!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה בשישי ובשעות כאלה? -זה מתנגש עם המועדון! אני יודע, שרוב בעלי הפורדים לא חברים במועדון 5- אבל עדיין!:roll:

מתנגש ?

ממש לא,שבוע לאחר מכן ניתן להגיע לראות תצוגה חוזרת של מועדון החמש.

אצל הפורדיסטים כל מפגש זה משהו חדש עם רכבים שונים ואספנים צבעוניים.

שאפו למארגני הכינוסים במועדון פורד,חבר'ה משכמם ומעלה.

פורסם

פעם הצעתי ואני אציע שוב לקיים מפגש של פורדים בחניון הסמוך למפגש של מועדון ה-5, כך יהיה יותר סיכוי שיגיעו פורדים רבים ולא תהיה בריחה מהירה של אנשים (כמו במפגש האחרון באיקאה) כדי להספיק להגיע למועדון ה-5,

או מפגש צמוד למפגש המועדון בצומת רעננה (מקווה שיש מקום).

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אז אם בני אומר בני יודע - ברעננה אין מקום (למרות שהפורד שלו לא נחשבת גם כך).

ביד אליהו יש 2 בעיות:

1) יחד עם מועדון ה-5 אי אפשר כי אנחנו מועדון פורד ולא ה-5.

2) החניון ליד (בין רחבת המפגש לסקייטפארק) מלא באנשים ומכוניות, אין בו פינה שקטה\מופרדת וערס שטס שם בין האנשים תוך פירפור גלגלים הוא מראה שכיח.

נמשיך לחפש, אני בטוח שבת"א נמצא משהו.

תזמינו בעלי פורד נוספים להצטרף לדיון הזה, שיתנו את דעתם.

נ.ב

מה לגבי החניון באוניברסיטה ? (המיקום הקודם של ה-5) ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

דווקא כשהיה מפגש לפני כחצי שנה ונפגשנו בחניון של נוקיה היו פינות שקטות, יש את הפינות של החניון שבהם לא ניתן להתפרע כי אין מספיק כביש, ואגב היה מפגש ממש נחמד.

אני אומר לכם שאנשים בורחים מהר או לא באים כי הם רוצים להספיק את מועדון ה-5.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר וגאנדי בגלל הקו מחשבה כמו שלכם המועדון שלכם לא פעיל,למי שחשוב לו מהות המועדון שאתם רוצים להפעיל קודם צריך להיות נאמן למטרה כלומר גרעין קשה של אנשים שהם חברים ושרופים על המותג שתמיד יגעיו ללמפגש השבועי שלכם ברגע שיש גרעין קשה השאר לא משנה,למי ששרוף על מועדון פורד אירופה והמותג לא אמור לשנות לו מה קורה מסביב.

קחו לדוגמא את מועדון החיפושיות

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי כל מילה זהב.

לגבי נוקיה: דברים השתנו מלפני חצי שנה וכמו תמיד משום מה ילדים ערסים נמשכים למכוניות אספנות (כמו בתקופה שהם היו שמים צלצולים בסלולארי של באך ובטהובן :lol:).

קפוץ לשם ביום שישי ותראה בעצמך...

אם נתפתל ונתנצל על כל דבר שנרצה לעשות עדיף לא לעשות כלום.

אני מעדיף לבוא למפגש פורד עם הפורד שלי, ולא ל-5 ולא למועדון קונטסה בריסקה ספורט. פורד.

לא מתבייש ולא מתנצל, רוצה פורד.

אז יקח שנה עד שאנשים יתרגלו לרעיון, אין בעיה. מי שלא מתאים לו לא חייב להגיע.

לא צריך ללכת עם הראש בקיר אבל בטח שלא לבקש סליחה ממישהו בגלל שרוצים להיפגש.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לדעתי, אתם/אנחנו מפספסים את הנושא.

אין סתירה בין האהבה לפורדים, לבין האהבה לרכב אספנות. אני מניח שהמטרה לכלול במועדון פורד, גם רכבים שלא נמצאים בסטטוס של רכבי אספנות ולכן הם לא יכולים להכנס לחניה בנוקיה, בזמן המפגש השבועי. הדבר לא מונע ממועדון פורד, לקבוע מועד אחר, בשבת למשל, בשביל להפגש וכך כולם יצאו נשכרים.

מועדון החיפושית, מצליח בזכות הכמות של הדגם הזה, שישנה בארץ ועובדה שהמועדון לא נקרא מועדון "פולקסווגן".....

מה לעשות, אבל אין פורדים, מדגם כזה או אחר, באותה כמות ולכן כשצריך להתאגד, צריך גם לוותר מעט ולהתחשב באחרים. גרעין קשה, סופו להשחק או לשחוק אחרים....

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
קובי כל מילה זהב.

לגבי נוקיה: דברים השתנו מלפני חצי שנה וכמו תמיד משום מה ילדים ערסים נמשכים למכוניות אספנות (כמו בתקופה שהם היו שמים צלצולים בסלולארי של באך ובטהובן :lol:).

קפוץ לשם ביום שישי ותראה בעצמך...

אם נתפתל ונתנצל על כל דבר שנרצה לעשות עדיף לא לעשות כלום.

אני מעדיף לבוא למפגש פורד עם הפורד שלי, ולא ל-5 ולא למועדון קונטסה בריסקה ספורט. פורד.

לא מתבייש ולא מתנצל, רוצה פורד.

אז יקח שנה עד שאנשים יתרגלו לרעיון, אין בעיה. מי שלא מתאים לו לא חייב להגיע.

לא צריך ללכת עם הראש בקיר אבל בטח שלא לבקש סליחה ממישהו בגלל שרוצים להיפגש.

הי,,, הי,,, מה יש לך עם בריסקה :wink: בתור אחד שבקרוב מאד יגיע עם הפורד שלו אני לא רואה בעיה לקיים את המפגש בימי שישי. כמו שקודמי כתבו מועדון ה5 נפגש כל יום שישי מועדון פורד נפגש בעם ב..... תמיד יש עוד ימי שישי שניתן ללכת למועדון ה 5 חוץ מזה למה לא לשלב את שני הדברים יחד נרשם כולם למועדון ה5 ונקיים אזור שלם של פורדים (אני מקווה שאף אחד לא נעלב מההצעה).

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

מקווה שמישהו יקח את המושכות וירים את מועדון פורד אירופה חזרה לרגליים אחרי כל השירשור הזה

אני כבר רוצה לבוא לחנוק אותכם שוב :)

בהצלחה!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

גם אני יכול לבוא ולחנוק, ואפילו לא צריך לתת יותר מדי גז בשביל זה- מספיק שתעמדו קרוב לאגזוז, הוא בדיוק בגובה החלונות שלכם!:twisted::lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני בעיניין!!

אם זה יהיה בקרוב אז הגיע עם הסיירה סטטישן גיאה של אמא, ואם זה יהיה בעוד חודש אני יגיע עם שלי שלי ועוד כמה תוספות..

(דרך אגב גרשון המשפר אני מקווה שתזהה את הרכב שלך :-))

בקיצור אני אשמח עם יעדכנו במייל או שאפילו באתר של המכוניות הקלאסיות ששם באמת נטו פורום של פורד.

מחכה לזה בקוצר רוח.

יקי!!!

• תוכן חדש...