Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הראשון שנהגתי בו היה בשעור הנהיגה הראשון שלי (אני ילדה טובה!! לא כמוכם פושעים...) - פולקסווגן בורה 2000

אבל הרכב הראשון שנהגתי בו בצורה בלתי חוקית היה שבועיים אחרי הבורה - מאזדה 626 אוטומטית של חבר טוב שכשאמרתי לו "יאללה, בוא נצא לסיבוב" פשוט הביא לי את המפתחות... :p

הרכב החוקי הראשון היה כמובן הבובה שלי - אופל אסטרה 93 1400 יד ראשונה

אבל את רכב האספנות הראשון שנהגתי בו אני חייבת לאלעד (REDROZE) - המנטה הזהובה בעלת ההילוך הראשון העיקש, באחד ממפגשי מועדון החמש אחרי שרובכם כבר הלכתם ;)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב ראשון - בגיל 10 היה הילמן מינקס בחצר

רכב חוקי ראשון - לארק 63, כמו זו שחונה לי ליד הבית :)

פורסם

רכב ראשון בחיים - מציבישי סופר לנסר לאנסר

בסטאז' החוקי - סקודה אוקטביה טורבו דיזל - איזה שריקות היו ויש לאוקטביה של דוד !!! אוחחח אילו ימים !!

רכב חוקי - אותה הלאנסר

כיום - אופל קורסה 04 איזיטרוניק :wink:

רוצה בעתיד - איבו 8 אפילו כשהיא תהיה אספנות ........

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

בגיל 4 דפקתי לאבא את החיפושית.

הרכבים הראשונים שנהגתי עליהם ללא רישיון היו סאאב 95 סטיישן 1973 חצי אוטומט, פיאט 131 סופרמירפיורי 1600 100 כ"ס מודל 1979 וטרקטור דיויד בראון משנות ה-70.

לאחר הרישיון נהגתי על ב.מ.וו. 316 חדשה של אבא ועל פיאט 127 מודל 1980, נהיגה למדתי על פיג'ו 405 מודל 88.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

ראשון - בגיל 17 - מיצובישי גאלאנט 92' של מורה לנהיגה;

אחרי שקיבלתי רישיון - פולקסווגן טרנספורטר 82' חד-קבינה (צורה "חדשה", קירור אוויר) - את הפעם הראשונה לא שוכחים!:wink:

הראשון שלי (שבמיקרה היום כבר מזמן רכב אספנות - אסקורט MK1 שתי דלתות, כמו של בנצי, ,צהוב, 73', היום ז"ל.

אופנוע הראשון - סוזוקי GN250 של חבר, שבא אליי והצלחתי לשכנע אותו, שאני יודע לרכב (פעם ראשונה בחיים אפילו ישבתי על האופנוע) - איזו התרסקות!!:shock:

משאית ראשונה - Magirus -כבאית בצבא (עדיין ללא רישיון:roll: ), ו- MAN 12 טון - של מורה לנהיגה.

(וקשקיבלתי רישיון למשאית - אותה המשאית, בסיבוב בחולון, אבל כבר עם הרישיון שלי:wink: ).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפני הרישיון - פיג'ו 504 סטיישן, לוחית לבנה עם כיתוב שחור ושתי אותיות לפני המספר, אוטו של אבא של טרי-לין מרשל (חברתי אז), שהיו בשליחות דיפלומטית בארץ.

ביום שקיבלתי רישיון - אלפא סוד 1976 של אמא.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

טרקטור ראשון - פרגוסון מודל 53 בגיל 11 צבע אדום / חלודה

רכב ראשון - אופל קדט 73 2 דלתות 1100 סמ"ק צבע חום בגיל 12/13

רכב ראשון עם רישיון - רנו 4 טנדר מודל 68 בגיל 17.5

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

כמה טעויות עשיתי במה שכתבתי.... זה מה שקורה, כאשר ממהרים... :?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• אחראי פורום
פורסם

אני ממשיך את השרשור העברייני :

כלי הרכב הראשון שנהגתי עליו היה טרקטור (פרגוסון כנראה...),

איפשהו בגיל 7 . אבל זה היה במושב אז זה לא עבירה על החוק...

המכונית הראשונה שנהגתי עליה לבד היתה סוזוקי קארי (כמו סובארית- רק סוזוקית!),

הייתי בן 9.

באותו זמן כבר עופפתי חופשי על סוזוקי 230LT (אחד הטרקטורונים הכי כייפים , למי שמכיר),

חצי אוטומטי (בלי קלאץ').

מאז ועד הרישיון הואלתי לבדוק כל רכב שהיה לנו (הכי אהבתי את הטרנספורטר).

שיעורי נהיגה - קורולה 96.

רכב ראשון חוקי - שברולט אסטרו (נגנבה וטוב שכך) .

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לפני:

טרקטור: הולדר, פרגיסון

אפנועים: הונדה 50SS, טילון ICM

מכוניות: וספה 400, פיז'ו 104, סוסיתא 10, סוסיתא 12, זחל"ד, טנדר גלדיאטור.

אחרי:

טרקטורים לסוגיהם, כולל D7, D9 ושופלים

אופנועים לסוגיהם עד 750R (כולל BSA500 אוברהד ו-3 מוטוגוצים שהיו לי).

רכבי שטח: מכל הסוגים והמינים החל מ4X4 ועד 6X6.

משאיות:ריאוסים, D500, מאן וסמיטריילר.

פרטיות: לא מסוגל לשחזר.

הרכב הכי ישן שנהגתי בו -היה יליד 1942.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

ביום שקיבלתי רשיון (אוגוסט 1986) עשיתי סיבוב בפרינץ 4 של שכן שלי (שתכננתי לרכוש), ושרפתי לה את המנוע...

הייתם צריכים לראות את הפנים של נדב שסיפרתי לו על כך בערך 16 שנה אח"כ...

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

הראשון הלא חוקי היה מרצדס משאית עד 15 טון 4100 סמ"ק כמו שאצל הבדואים כרגע אז זה היה בשנת 95.

האוטו השני הלא חוקי היה הלנסר שלי 91

האוטו השלישי הלא חוקי היה המגנום של אבא

האוטו הרביעי הלא חוקי היה סיאט מלגה 88

האטו החמישי המגנום החדש השני של אבא

ומאז אני הייתי כבר עם רישיון ונהגתי בלנסר שלי ובכל המכוניות של החברים וגם בעבודה כולל טנדרים למינהם וסיטרואן C15 :wink:

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

דו גלגלי לפני רשיון = פנטיק אנדורו של חבר

דו גלגלי ראשון אחרי רשיון - פוך קוברה (ה R של טוסטוסי שנות ה 80 )

רכב לפני רשיון - רום כרמל של אותו חבר מהפנטיק.

רכב ראשון אחרי רשיון - סובארו האצבק (83) 1800 4X4 של אבא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...