Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדרך כלל אחרי רעש של תיקתוקים מגיע הפיצוץ

אחרי בדיקה מסתבר שהרעש הוא ממרימי השסתומים. עדין ממתין לתשובה איזה שעון חום לשים ולאיפה לחבר אותו ?

פורסם

מה הנזק שיכול להגרם למנוע עם רעש ממרימי השסתומים? המכונאי אמר שבטיפול הבא נעשה פלאשינג למנוע ויש מצב שזה יסתדר מה אתם אומרים?

אי עדין מחפש חוטי הצתה חדשים לאוטו למי יש?

פורסם

גם אצלי החלפתי במרצדס ל20-50 ויש תקתוקים מהשסתומים כמעט כמו דיזל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הרעש הוא בגלל שהשמן סמיך מדי (שסתומים הידראולי השמן בתפקיד הראשי שם),אתה עוד רוצה לשים דבש?תיזהר שהמנוע לא יתפס לך בסוף..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
מה הנזק שיכול להגרם למנוע עם רעש ממרימי השסתומים? המכונאי אמר שבטיפול הבא נעשה פלאשינג למנוע ויש מצב שזה יסתדר מה אתם אומרים?

אי עדין מחפש חוטי הצתה חדשים לאוטו למי יש?

אל תעשה פלאשינג למנוע ,זה מוריד את כול הג'יפה לקרטר וסותם את הרשת של משאבת השמן ואז חלילה המנוע יכול ...ללכת בקשר למרימים...תרים מכסה שסתומים זה הכי קל והכי נגיש לבדיקה,והחלפת שמן לשמן יותר אייכותי ובעל צמיגות מתאימה יכולה לפתור את הבעייה [אם כמובן אינה מכאנית]

פורסם

שאני אחליף את המכסה שסתומים לניקל אני אחליף גם את האטם ובאותה הזדמנות אבדוק את המרימי שסתומים. עדין לא אמרו לי מה השמן המומלץ ביותר למנוע שלי או איזה תוסף לשמן כדי להוסיף? שהחלפתי את המשאבת מים שלחתי את הרדיאטור לניקוי אבל המנוע מלא גיפה ועכשיו המים שוב מלוכלכים.האם כדי להוסיף חומר לניקוי רדיאטורים ולהריץ את המנוע ולאחר מכן לרוקן את המים ושוב למלא מים רגילים ושוב להריץ ורק לאחר מכן להכניס מים אדומים?

אני עדין מעונין לחבר שעון חום דיגיטלי לאיפה אני מחבר אותו במנוע?

פורסם
אחרי טיול קטן ראיתי שהאוטו היה צמה מאוד וניפרדתי מ10 ליטר דלק בטיול של שעה

אם נסעת 100 קמ"ש זה 100 ק"מ לחלק בעשר (ליטר) זה בטח כמו הסובארו

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...