Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו אתמול זה קרה. אספתי את עדי ונסענו להביא את הפאלקון. הגענו למוסך 2 פימפומים והאוטו מניע איזה צליל אומנם רק 6 אבל 2 הדודים משנים את הצליל. את הנסיעה הביתה עשיתי בנסיעה רגועה ושמדי פעם אני לוחץ על הגז ושומע את המנגינה של המנוע . זהו הגענו הביתה ולא היתה ברירה היתי חייב לעשות סדר בחניה וזה עוד לא הכל השבוע מגיעה גם הרנו

מקווה מאוד שביום שישי אני אבוא עם הפאלקון למפגש

חסרות לי בתמונה הוליאנט והפיאט 500.הן עדיין אצלך?

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חסרות לי בתמונה הוליאנט והפיאט 500.הן עדיין אצלך?

הפיאט 500 נימכרה למישהו שעשה ממנה בר אצלו בחצר. הוליאנט עברה לידיו של דרור הבן של חיים וורדה

פורסם
הפיאט 500 נימכרה למישהו שעשה ממנה בר אצלו בחצר. הוליאנט עברה לידיו של דרור הבן של חיים וורדה
ומה עם המרצדס?לפי מה שאני רואה יש צמצום בצי המכוניות.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

מה עושים שמשעמם ולא נרדמים .אתמול בלילה ירדתי למטה פירקתי את פילטר האויר וחשבתי איזה צבע יכול להיות יפה לו כמובן עד שאני אקנה אחד פתוח מניקל. במקור הוא היה כחול אחרי שריססתי אותו במסיר צבע ושיפשפתי אותו בניר לטש זאת התוצאה

DSCF3718.JPG

DSCF3473.JPG

DSCF3472.JPG

DSCF3741.JPG

DSCF3742.JPG

DSCF3744.JPG

DSCF3746.JPG

DSCF3748.JPG

פורסם
מה עושים שמשעמם ולא נרדמים .אתמול בלילה ירדתי למטה פירקתי את פילטר האויר וחשבתי איזה צבע יכול להיות יפה לו כמובן עד שאני אקנה אחד פתוח מניקל. במקור הוא היה כחול אחרי שריססתי אותו במסיר צבע ושיפשפתי אותו בניר לטש זאת התוצאה

ו ו א ו

איזה יופי !

:shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
אני מכיר מישהו שאמר פעם "....אלוהי הפורד עוד יפגע בך..." חוק בל יעבור-

אדום זה GM , כחול זה פורד!!!!!!

יסליחו לי ? בעוד כמה זמן יהיה לי מכסה ופילטר מניקל

פורסם
אני מכיר מישהו שאמר פעם "....אלוהי הפורד עוד יפגע בך..." חוק בל יעבור-

אדום זה GM , כחול זה פורד!!!!!!

המנועים של שברולט באו בכחול, למנוע 6 הטורי קראו "אש כחולה" (BLUE FLAME

המנועים של קדילאק באו בכחול כהה.

שלמה דן גדרון

פורסם

היום קמתי לפני שהשמש זרחה .אין כמו לנקות את האוטו שעדין חשוך וקריר יחסית.היום אחרי הצהרים נסעתי איתו למפגש הצפוני הנסיעה עברה בסדר גמור רק שבדרך חזרה התחיל לתקתק לי משהו במנוע. אני אבדוק את זה מחר

DSCF3750.JPG

DSCF3751.JPG

DSCF3753.JPG

DSCF3754.JPG

DSCF3756.JPG

DSCF3757.JPG

DSCF3758.JPG

DSCF3762.JPG

• תוכן חדש...