Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה גנטים מגנזיום מתאימים רק לקופה? האמת שהאוטו שבתמונה הרבה יותר יפה משלי אבל רק בגלל איך ששלי נראה עכשיו . אחרי הצבע שיבוא מתי שהו נדבר

צבע זה לא הבעייה,יותר חשוב ההכנה למה שרואים בתמונה אין גל אחד...סימן שכול הפח חדש או שעשו עבודה טובה על הבודי...אחרי זה כול ג'נט יתאים.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האוטו שלך שונה בהרבה לטובה ולרעה

בגלל זה זה פלקון ולא מוסטנג

אין לך באר עליון כי אתה לא צריך את זה אחרת היה לך את זה מקורי מהמפעל

כמובן שלא יזיק וזה יכול רק לשפר וזה כבר החלטה שלך , ותלוי מה אתה מתכנן לעשות עם האוטו

ככל שתוריד יותר כח אתה תצטרך חיזוקים יותר טובים

אם אתה רוצה חיזוקים כמו שיש אצל בני יש לי , אבל תצטרך אולי להתאים אותם כי הם זל מוסטנג

נראה שאתה מחפש פרויקטים לאוטו

אם זה באמת כך

הייתי מתחיל ביישור קו של מערכת הברקס שלך

שזה מתחיל בלהשיג בוסטר , משאבת ברקס מרכזית , לשים דיסקים מקדימה (אתה יכול להוריד מכל פורד שקיימת כמעט עד הפוקס בודי ) משאבות דראם אחוריות להחליף לחדש ( מייצרים עד היום , של בנדיקס מה שהולך בגיפים, ללכת עם דוגמה )

לשלוח את הסנדלים עצמם לחידוש , ואחרי כל זה אולי האוטו שלך יעצר כמו שצריך .

מבחינת דיסקים יהיה לך יחסית קשה להשיג כי ב 5 שנים האחרונות הרבה אנשים עשו את זה בארץ והמלאי ירד ודיי קשה למצוא אם כי אני מאמין שזה אפשרי .

אז יש דילים לא רעים באיבאי על משומשים.

mustang 67 GT, 302 engine t5

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני צריך להחליף 2 צמיגים וברשיון כתוב 185/14 עד עכשיו לא מצאתי צמיגים כאלה שמתאימים לרכב פרטי הכל היה רק לרכב מסחרי. מה לעשות? לאיזה מידה אני יכול להחליף במידה ואני אחליף את כל ה4

יש לי טסט בקרוב

במידה ואני אשים צמיגים שמיועדים לרכב מסחרי תיהיה בעיה?

פורסם
אני צריך להחליף 2 צמיגים וברשיון כתוב 185/14 עד עכשיו לא מצאתי צמיגים כאלה שמתאימים לרכב פרטי הכל היה רק לרכב מסחרי. מה לעשות? לאיזה מידה אני יכול להחליף במידה ואני אחליף את כל ה4

יש לי טסט בקרוב

:roll:יותר פשוט שתחליף את האוטו :roll:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

יש לי טסט בקרוב

לפי דעתי 205/70/14 ,גש למכון טסטים ותשאל על צמיג תחליפי ,תנסה להגיע לנעים יוסף,הוא בר סמכה בעניין צמיגים ומלה שלו ,טובה למכון טסטים.

פורסם
:roll:יותר פשוט שתחליף את האוטו :roll:

היי

אל תשים צמיגי מסחרית כי הם לא בנויים לעבודה של פרייבט מבחינת משקל ועוד פרמטרים

דבר שני תברר מה המידה שלך היום

יש להם ספר מימי המנדת עם מידות מקבילות

בגדול אתה יכול לשים מ 185 עד 260 בחתכים שונים , על גנט 14

אבל תבדוק את זה כי שאני שינתי זה היה לפני 6-7 שנים והזיכרון שלי לא משהו .

אישית ברכב כזה הייתי הולך על 215 , או 225 (205 זה דק יחסית מבחינת מראה )

מקום לקנות ולבצע עבודה

אני יכול להמליץ לך על י"מ צמיגים

מניסיון אישי אני יכול להגיד לך שהוא אחלה , ואני מכיר הרבה אנשים שעובדים איתו וכולם מרוצים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לירוי

קודם כל צריך לדעת מה רוחב הג'נט.

אם הוא 5 אינץ אז הרוחב המקסימלי הוא 185

אם הןא 5.5 אינץ' אז אתה יכול לשים צמיג ברוחב של עד 215.

בשעתו שמתי בדודג' דארט שהיתה לי 215 וזה היה רחב מדי והגלגל לא החזיק את הכביש והרכב ברח. ירדתי ל 205 וזה היה כמעט בסדר.

שלמה דן גדרון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע אם גנט של שברולט קואליר מתאים לי לאוטו? היום החלפתי את חוטי ההצתה בחדשים ושבני הספל יחזור יורכבו החלקים החדשים שהוא יביא לי.המנוע יראה כך אחרי ההרכבה של החלקים

%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%99%20009.jpg

פורסם

לירוי אין לך מושג איך אני מעריך אותך.

כל כך הרבה כסף אתה מוציא על הפרוייקטים שלך, מחזיק מספר מכוניות ועוד מטפל בכולם ביד רחבה, אשרך!

לפני שאתה מחליט על מידת צמיגים שאפשר לאשר, ברר בפנציריות על אפשרות להזמין צמיגים מבית טוב במידה זו.

ממליץ על צמיגים ספורטיבים בעלי קוד מהירות גבוה ואחיזה טובה.

בהצלחה! עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

החלקים הגיעו אלי ונורא התבאסתי כי הפילטר לקרבורטור לא התאים לי ,הבסיס שלו יותר גדול מהקרבורטור שלי. מכסה מילוי השמן הוחלף לניקל .המכסה של המפלג הוחלף לחדש. צינור הואקום יוחלפו לצינורות סילקון ככל הנראה צבעוני אם אני אמצא

DSCF4197.JPG

DSCF4206.JPG

DSCF4200.JPG

DSCF4209.JPG

DSCF4208.JPG

DSCF4211.JPG

DSCF4210.JPG

DSCF4204.JPG

פורסם
החלקים הגיעו אלי ונורא התבאסתי כי הפילטר לקרבורטור לא התאים לי ,הבסיס שלו יותר גדול מהקרבורטור שלי. מכסה מילוי השמן הוחלף לניקל .המכסה של המפלג הוחלף לחדש. צינור הואקום יוחלפו לצינורות סילקון ככל הנראה צבעוני אם אני אמצא

לירוי,

תחליף קרבורטור :lol: כדי שהפילטר אויר יתאים :lol:

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...