Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בחיפושית 1969

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים איתכם שחשוב שבעלי מקצוע יהיו חלק מהפורום

אבל........

אפשר לפתור לבחור את הבעיה כרגע נקודתי ולאחר מכן לפנות אליו בהודעה פרטית

שלא תבינו אותי לא נכון לצביקה יש ידים זהב גם חיפושית שלי היתה אצלו וחזרה כמו שעון

(עשיתי לו פרסומת בעצמי:roll:)(תיבת הדואר שלי המכילה מקום ל1000 הודעות פרטיות, קורסת ומפוצצת משלל ההודעות הפרטיות, שאני מקבל, ושולח תגובה ועצה מקצועית בחזרה).

שימו לב לזה חלק מכללי הפורום :

הפורום אינו מיועד לפרסומות מסחריות אשר נושאות איתן כוונת רווח. (היכן ראית פרסומת מסחרית שלי בפורום?).

במקרה שיש לכם משהו מיוחד להציע לחברי הפורום, אנא פנו בהודעה פרטית אל עומר או שלומי. כנ"ל לגבי פרסומות לאתרים, אין לפרסם ללא אישור של הנהלת הפורום.

כנ"ל לגבי החתימה ושדות הפרופיל האישי שלכם, שם המשתמש שלכם לא יכול להיות שם בית העסק שלכם והחתימה שלכם היא לא מקום לפרסומת כלשהי

בדוק שוב את החתימה שלי, ואת שם המשתמש שלי, שהוא במקרה גם שמי הפרטי, והאם לדעתך המשפטית, נוגד את כלל הפורום?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב!

לא ברור מה חתכת, אך ברור לי, כמעט בוודאות, שלא חתכת את הדבר הנכון.

בברכה

צביקה

קוקה ידידי שלום רב!

תגובתי כאן היתה מקצועית גרידא, ואין לה קשר לעורלה שנחתכת בברית.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...