Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי נגד גשם תוצרת בית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שכיסוי ה "4 עונות, נגד גשם, שלג הוריקנים וקטיושות" כשל בצורה קשה בגשם האחרון החלטתי לעשות כיסוי תוצרת בית.

החומרים - שקיות זבל גדולות מניילון, דבק של מלחמת המפרץ.

התוצאה בתמונה (אורך בערך 5 מטר, רוחב בערך 3.5-4):

עדכון לגבי יעילות המוצר יפורסם בגשם הבא.. :-P

במידה וה TESTING יצליח אני מציע אחד למכירה ב 300 שקל + הנחה מיוחדת וסודית לחברי המועדון... :wink:

IMG_0768.JPG

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כיסוי צריך "לנשום" כלומר לאפשר ללחות להשתחרר. כיסוי האוטו בניילון צמוד יגרום לתוצאה ההפוכה ממה שרצית להשיג.

:turn-l:
פורסם

אני יודע, הכוונה היא לשים אותו רק כשיורד גשם חזק ולהוריד אותו מיד אחרי. כמו-כן, הכיסוי לא נצמד לרכב, אוויר בהחלט יכול להכנס ממתחת.

בכל מקרה, ברור שזה כיסוי HARDCORE לגשם בלבד :lol:, לכל השאר יש את ה "4 עונות".

אני מצפה להצלחה גדולה :)

פורסם

אלון, זו שטות לכסות את הרכב כשיש גשם.

כיסוי אומנם מונע מחלק מהנוזלים לחדור אותו, אך גם לוכד את הלחות תחתיו.

רכבך במצב נסיעה, לכן אחרי גשם "זלעפות", פתיחת מכסים/דלתות ונסיעה קצרה "תאוורר" את הלחות ממקומות ההצטברות.

לדעתי אתה עושה יותר נזק מתועלת.

משכנתא זה קל

פורסם
אלון, זו שטות לכסות את הרכב כשיש גשם.

כיסוי אומנם מונע מחלק מהנוזלים לחדור אותו, אך גם לוכד את הלחות תחתיו.

רכבך במצב נסיעה, לכן אחרי גשם "זלעפות", פתיחת מכסים/דלתות ונסיעה קצרה "תאוורר" את הלחות ממקומות ההצטברות.

לדעתי אתה עושה יותר נזק מתועלת.

ניר, בעיית הלחות לא זרה לי, קרא את הודעתי השניה בשרשור. אומנם הרכב במצב נסיעה אבל הגומיות של החלון הקידמי והאחורי כבר יבשות ולא אוטמות כראוי. בגשם חזק הרכב נרטב בצורה כזו שמים חודרים אפילו לרצפת תא הנוסעים מתחת לריפוד. יש לי גומיות חדשות להחלפה אך כרגע אינני מעוניין להחליף אותן (כדי לא לסכן את השמשות וגם כשאחליף אותם אעשה כבר פחחות מתחתן)

בגשם הקודם ישבתי שעתיים+ עם מיבש שיער כדי ליבש את המים וגם אז היבוש הסופי נעשה בידי השמש בימים שאחרי.

ידוע לי שלחות עלולה לגרום לחלודה לא פחות מגשם, אך הכיסוי מאפשר זרימת אוויר ממתחת והוא יוסר מיד עם תום הגשם.

אלון,

אפשר להזמין יחידה אחת ?

אבל כולל התקנה ופירוק :wink::lol::wink::lol:

פתחתי לך כרטיס :-D

פורסם

בקיבוץ ארץ יש מפעל המיצר יריעות איטום לבריכות שחייה, גגות, מרפסות וכד', גיסי הוא מנהל המפעל, ניתן אולי לבצע רכישה מרוכזת של יריעות כאלה לצורך כסויי רכב, במידה ומישהו יהיה מוכן לקחת על עצמו את ריכוז המעונינים והכמיות אהיה מוכן לבצע את הקנייה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...