Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DATSUN 280Z הגיע לישראל !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה ראית ציניקנים?:roll: -עד עכשיו היו רק מפרגנים!:-)

לשמחתי לא בשרשור זה, אך הדעה הרווחת בקרב אספנים רבים בעולם(ומן הסתם גם בארץ), היא כי תוצרת יפן אינה ראויה דיה וחסרת ייחוס(PEDIGREE).

בעיני זו הכללה מיותרת, מאחר ואני נוהג להתייחס לכל רכב לגופו ולא לפי ארץ מוצאו.

"מומחים" רבים, אגב, ממשיכים לטעון טענה זו גם לגבי יפניות חדשות - תוך קביעה מטופשת שכל תוצרת אירופה עדיפה על תוצרת יפן - ובאותה נשימה פוסלים גם את כל תוצרת ארה"ב.

מזה כשני עשורים לא ראיתי מאירופה רודסטאר ממוקד יותר מ-MX5, סופרקאר שימושי יותר מ-NSX, קופה מעניינת יותר מ-RX8 או תחליף ראוי לאינטגרלה זצ"ל.

נו שוין. עייפתי כבר מלהתווכח עימם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הבנת את השאלה שלי,

אני בטוח שהוא בטיחותי אבל מעניין אותי אם מגיע אור למרכז הכביש כיוון שהפנסים "מוסתרים" החזית כך שאין אלומת אור שמגיעה למרכז הכביש בחלק שקרוב לאוטו,

צרפתי 2 תמונות שממחישות את כוונתי,

בתמונה הראשונה רואים רכב עם אלומת אור שמאירה את כל הכביש בגלל פנסי חזית מקדימה,

בתמונה השניה צירתי משולש אדום שלדעתי הרכב שלך לא מאיר את האיזור שלו כי הפנסים שלך שקועים בצדדים,

מקווה שהבנת את השאלה שלי.

במשך 22 שנותי , ואלפי כיווני אורות ברכב , על ידי מכשיר ייעודי מקצועי (כמו בטסטים) , לא נתקלתי ברכב אחד שלא הגיע לתוצאה המתחייבת (כאשר הכל תקין ברמת יצרן, או קרוב לזה).

העניין הוא אחר, ואינני יודע כיצד מתייחסים היום במשרד התחבורה לכך, לגבי צורת האלומה על הכביש, סימטרי ואסימטרי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...