Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנושא TITLE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה שוקה.

אכן, כבר ביקרתי באתר שציינת. הבעיה היא שהרכב שאני קניתי הוא מניו יורק (המדינה) ולכל מדינה בארה"ב ישנם הליכים שונים וטפסים שונים. בניו יורק (היכן שרשום הרכב שלי), מבקשים ביקור של שוטר כדי שיזהה את ה VIN..... :evil: אני לא צוחק....

אבל, אם אתה אומר שכבר עברת את התהליך והוא לא רחוק מהמוסבר באתר של משרד הרישוי, אני רגוע יותר ואמשיך עם ההליכים. אז תודה שוב.

ולכל שאר המבקרים בשרשור - כן. רכשתי כבר מוסטנג ואין לי שום כוונה לוותר עליה. מחיר נמוך באופן משמעותי ממה שמתאים למצב שלה בפועל.

במידה ולא תצליח

תמיד תוכל למכור אותה במחיר ריאלי ולקנות אחת אחרת עם טייטל

סתם לידע כללי

איזה דגם קנית ?

ושיהיה בהצלחה ביבוא

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

א. תודה על כל העזרה. אכן, לאחר מילוי כל הטפסים, עתיד להגיע שוטר כדי שיזהה את ה VIN ואני מקווה שבכך יגמר הסיפור. אעדכן בכל מקרה.

ב. לשאלתך, דודי - קניתי מוסטנג פתוחה, מודל 64.5 (לפי הדינמו במקום האלטרנטור + 260) 8 צילינדרים, אוטומטית ובמצב פצצה. אמנם לא מצב נסיעה, כי היא עומדת משנת 82, אבל הכל הכל שלם. הגג נראה חדש, מראות, כל רכיבי המנוע, כל הסמלים (גם בתוכו וגם בחוץ). נראה כאילו קנו אותה ופשוט העמידו אותה בתוך מוסך עד שהיא התחילה להחליד במספר מקומות בריצפה ומסביב לפתחים (היא מצפון המדינה, ושופכים שם מלח על הכבישים למניעת החלקה בתקופות השלג... מה שגורם לחלודה מואצת...)

9771_12.jpg

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם
א. תודה על כל העזרה. אכן, לאחר מילוי כל הטפסים, עתיד להגיע שוטר כדי שיזהה את ה VIN ואני מקווה שבכך יגמר הסיפור. אעדכן בכל מקרה.

ב. לשאלתך, דודי - קניתי מוסטנג פתוחה, מודל 64.5 (לפי הדינמו במקום האלטרנטור + 260) 8 צילינדרים, אוטומטית ובמצב פצצה. אמנם לא מצב נסיעה, כי היא עומדת משנת 82, אבל הכל הכל שלם. הגג נראה חדש, מראות, כל רכיבי המנוע, כל הסמלים (גם בתוכו וגם בחוץ). נראה כאילו קנו אותה ופשוט העמידו אותה בתוך מוסך עד שהיא התחילה להחליד במספר מקומות בריצפה ומסביב לפתחים (היא מצפון המדינה, ושופכים שם מלח על הכבישים למניעת החלקה בתקופות השלג... מה שגורם לחלודה מואצת...)

תתחדש

מקווה שתצליח

בכל אופן ממליץ לך להביא את האוטו במצב מכני מעולה בארץ יעלה לך הרבה יותר לסדר את זה

מה גם לדעתי תחליף את הדראמים במידה ויש לך , שים דיסק ברקס ובוסטר (אישית הייתי שם גם מאחורה אם הייתי מייבא מוס)

פורסם

תודה רבה גילי. גם על ההמלצה. למרות שכרגע אני נוטה להשאיר את הרכב במצבו המקורי מבחינת מכלול החלקים. רק לחדש אותם, מבלי להחליף שום דבר שיצא מהיצרן. אלא אם אהיה חייב כי לא יהיה אפשרי לשקם את החלק....

בכל מקרה, תודה.

פורסם
תודה רבה גילי. גם על ההמלצה. למרות שכרגע אני נוטה להשאיר את הרכב במצבו המקורי מבחינת מכלול החלקים. רק לחדש אותם, מבלי להחליף שום דבר שיצא מהיצרן. אלא אם אהיה חייב כי לא יהיה אפשרי לשקם את החלק....

בכל מקרה, תודה.

היו דיסקים קדימה והיה גם בוסטר

תעשה את ההחלטות שלך , אבל בבטיחות לא מתפשרים לדעתי

פורסם

יפה...

גרמת לי לעשות מחקר קטן ובאמת לגלות שהיה בוסטר + דיסקים קידמיים. הבעיה היא שרק 6% מהרכבים נמכרו עם ה"שכלולים" הללו ולכן, נראה לי שתהיה לי בעיה להשיגם.

בכל מקרה, אחלה....!

תוכל להתרשם גם בפורום http://www.allfordmustangs.com/forums/classic-tech/

פורסם
יפה...

גרמת לי לעשות מחקר קטן ובאמת לגלות שהיה בוסטר + דיסקים קידמיים. הבעיה היא שרק 6% מהרכבים נמכרו עם ה"שכלולים" הללו ולכן, נראה לי שתהיה לי בעיה להשיגם.

בכל מקרה, אחלה....!

תוכל להתרשם גם בפורום http://www.allfordmustangs.com/forums/classic-tech/

תכלס אני יותר אוהב את STAngNET

לכמותת האחוזים אין לי מושג אף פעם לא עניין אותי אבל נראה לי הרבה יותר

אישית שלי באה מקורית בכל אופן לא מעט פורדים עשו את ההסבה בארץ ווהייתי שותף לכמה הסבות שהיו

ההיצע בארץ דיי קטן ומה שנשאר ממנו הוא לא הרבה .

כיוון שהאוטו שלך עדיין שם , ממש אבל ממש לא חסר שם , אתה יכול לקחת דיסקים מכל פורד מהשנים האלו .

בוסטר ומשאבה תקח חדש זה עולה שם באזור ה 300 . יש גם מפירוק אבל זה סתם כי זה באמת זול ואין לך עלויות משלוח .

אם אתה רוצה יש גם קיטים מלאים באזור ה 600 דולר שכוללים הכל (דיסקים קליפרים רפידות וכו ) ומעלה שזה גם לא הרבה לדעתי אין לך מה להתאים ולא כלום פשוט לחבר ברגים .

אני נהגתי פעם אחת עם דראמים וזה הספיק לי .

מוסטנגים של השנים האלו הם לא דבר בטיחותי במיוחד במצב המקורי שלו (גם שהוא היה חדש), תביא אותו לדעתי למינימום שתוכל לנסוע בבטחה .

פורסם

תודה רבה על המידע,

יש לך איזו חנות ממולצת לרכישה? או כתובת אתר?

עקרונית, אהיה שבוע הבא בניו יורק, אז אם אתה מכיר משהו באזור, זה יהיה עדיף. אולי אביא את זה איתי כבר...

אגב, איזו מוסטנג יש לך? (ואל תתקמצן על תמונה....)

פורסם
תודה רבה על המידע,

יש לך איזו חנות ממולצת לרכישה? או כתובת אתר?

עקרונית, אהיה שבוע הבא בניו יורק, אז אם אתה מכיר משהו באזור, זה יהיה עדיף. אולי אביא את זה איתי כבר...

cjponyparts.com

mustangplus.com

mustangunlimited.com

אגב, איזו מוסטנג יש לך? (ואל תתקמצן על תמונה....)

יש לי 67 קופה גיטי

תמונות יש בפורום תעשה חיפוש על היוזר שלי בטוח תמצא

123456789

• תוכן חדש...