Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך להיות מכור לפולקסווגן כדי להעריך את המיסחרית המיוחדת ובעלת האופי המיוחד,שתמיד היתה הטובה מסוגה,עד היום.בנוסף,הT3 היתה מכונית מהנה לנהיגה,בוודאי ביחס למסחריות אחרות שהיו מגושמות(פורד טרנזיט,פיאט דוקאטו)לנהיגה.גם ה T4 היתה מכונית מצויינת,רק חבל שהיא איבדה את האופי המיוחד של קודמתה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הטרנספורטר המועדפת עלי היא הווסטפליה - דגם הקרוואן עם הגג ההמתרומם לאוהל.

יש בשכונה שלי בן אדם עם שתיים כאלו, אחת משנות השבעים המוקדמות ואחת משנות השמונים.

רכב מדהים. לקחת צידנית ולנסוע לוודסטוק...

פורסם

לחן פרחי= יפה שעדיין יש אנשים כמוך שיודעים להעריך את הרכבים הניפלאים האלה לצערי הרב רוב הרכבים מדגם t3 נירכשו או ניגנבו על ידי בני דודנו הפלשתינים הידועים בחיבתם לרכבים האלה או משמשים כמחסנים בצידי הדרכים אני אישית חושב שזו אחת המיסחריות הכי מוצלחות שהיו שנית לגבי t4 יש בבעלותי גם שני רכבים מדגם t4 אחד שנת 95 מנוע 2000 i בנזין רכב מוצלח מאוד וגם מהנה מאוד בנהיגה והשני שנת 97 מנוע 2400 דיזל אטמוספרי שמשמש אותי ביומיום פחות מוצלח מהבזין אבל גם רכב מצוין אני מסכים איתך שאין לt4 את היחודיות שיש לt3 ואו לt2 תודה כפיר 78

פורסם

שלום לכולם

מתי מתקיים מפגש בקרוב? אני שוקל לבוא עם הפולקסווגן אם יש מתעניינים (חוץ ממישהו בהרצליה).

פורסם

מחר בתחנת דלק "ילוו, פז) בחוצות המפרץ בחיפה.

אשמח לראות אותך שם.

אני כנראה יבוא עם הסובארו שלי

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יש שני מפגשים שיכולים להתאים

ביום שישי בשעה 16:00 ליד אוניברסיטת ת"א מפגש מועדון ה5.

באותה שעה מאחורי איצטדיון רמת גן (מאחורי קניון איילון) יש את מפגש מועדון החיפושיות.

ב17/12 יהיה את מפגש אויר עגול בחניה של איקאה (אויר עגול = כל דגמי קירור אויר של פולקסווגן).

פורסם

בשעה 4 ביום שישי זה גם מאוחר וגם חשוך לא מתאים בכלל.

אם תקדימו את השעה ל 13:00 זה יהיה נהדר ואני בטוח גם שיבואו עוד אחרים שהשעה מתאימה להם יותר.

כל טוב

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לכפיר,

קודם כל הידע שלך בטרנספורטרים הוא מדהים!

שנית מניסיוני הדל כבעלים של רכב כזה שנת 73 אוטומט (הן פחות ופחות נדירות ככל שאני משוטט בפורום:wink:)

מחיר 30 קילו שקלים לרכב משופץ במצב נסיעה הוא נמוך מאוד. לא שיש לי אינטרס שתקנה מאבי (אפילו לא מכיר אותו), רק הבעת דיעה והתבאסות על שאני כבר קשרתי את גורלי עם רכב כזה לפני שנה ולא ראיתי את רכבו של אבי.

לדעתי כדאי לקנות רכב כזה אם אתה אוהב אותו. תוכל לשפר אותו לרמות גבוהות ללא צורך לדאוג לאטימות למים קודם (כן כן גם זה :confused:)

בכל מקרה אם אין לך התנגדות אני אפנה אליך בשאלות לגבי הרכב שלי

Sharon :viking:

VW Bus 73

(שירשור הפרויקט BUS 73 בפורום:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1999394#post1999394

• תוכן חדש...