Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוולבו ביקש להצטלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם כבר נגענו בחלקה האחורי של ה 145, אני יוסיף כמה פריטי טריוויה.

* השמשה האחורית של ה 145 היתה למעשה דלת תא המטען של הוולבו P 1800 ES.

* הפנסים האחוריים שימשו את דגם הסטיישן מ 68' עד אמצע שנות ה 80.

* ידית פתיחת הדלת האחורית נותרה ללא כל שינוי מיום הצגתה עד שנת 86.

* מנגנון הנעילה של הדלת נותר ללא שינוי מיום הצגתה ועד שנת 93'.

אחד הדברים שאני אוהב ברכבי אספנות מסויימים זה השימוש הארוך בפריט מסויים להרבה שנים או לכמה דגמים, ראו לדוגמא את הפורדים של שנות ה-70,

היום כל דגם של אוטו יוצא עם חלקים שלא תואמים בכלל בין הדגמים שלא לדבר על התאמה בין השנים,

לדוגמא בפזו' 106 שלי הייתי צריך להחליף מנגנון נעילה של הדלת, הלכתי לפרוקיה וקניתי חלק זהה לחלוטין מסיטרואן AX שהיא המקבילה של הפזו', כשבאתי להרכיב הסתבר שהם לא זהים לחלוטין ולכן לא ניתן להרכיב.

מה רע להשתמש באותו כפתור פתיחת במזדה 3 ומזדה 6 ??

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אחד הדברים שאני אוהב ברכבי אספנות מסויימים זה השימוש הארוך בפריט מסויים להרבה שנים או לכמה דגמים, ראו לדוגמא את הפורדים של שנות ה-70,

וגם בשנות ה80' פורד לא ויתרו על התכונה הזו.

לדוגמא: מנוע OHV 1110 של הפיאסטה יכול לפנות את מקומו ולקלוט מנוע CVH 1600 בקלות ללא כל התאמות מיוחדות.

:twisted:

כנ"ל לחלקי פנים מדגמים "יוקרתיים" שעם קצת יכולת אלתור יכולים להכנס בקלות לדגמים הפשוטים והזולים. 8)

בכלל, ברכבים ישנים, נראה לי שאחד הדברים היותר כיפים זה לקחת כל מיני אביזרים מודרניים ולהשתיל אותם ברכב... כמובן שלשמור על סולידיות ועל מראה מקורי עד כמה שניתן. (לדוגמא - סוככי שמש של מאזדה 3 ביחד עם ראי... יושב מצוין ומאוד עוזר לאישה שיושבת בצד)

מצ"ב תמונה: קונסולה של סיירה ידנית נכנסת בקלות לפיאסטה 1100... בעזרתו האדיבה של איתיסמוראי היא גם הוארכה.

Consol.jpg

055.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
*המנוע של הווישר האחורי זהה למנוע של חיפושית 1967 רק שיש לו רק מהירות אחת.

בוולבו מנוע הווישר הוא 12V

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...