Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה , לא צריכה להיות עם זה בעיה.

ואח"כ תעדכן את החתימה.

:-)

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אז ככה

לקחתי יפוי כוח ונסעתי למשרד הרישוי בחולון .

הייתי מספר 323 כשמספר 295 נכנס-אבל הלך מהר ולפני שסיימתי להגיד"...לאספנות" ,הרשיון היה ביד שלי.

187 שח בדאר והרכב על שמי .

תודה לכולם.

יובל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

כנראה שלי לא שיחק המזל ופעמיים נפלתי על פקידות סתומות במשרד הרישוי שלא מבינות כלום מהחיים שלהם ואוהבות לעשות רע לאנשים ולטרטר אותם כמה שיותר.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

מה לעשות- לא חסרים אנשים "קטנים" מאד... אצלי הייתה בעיה הרבה יותר "נחמדה": הפקידה דווקא הייתה מאד נחמדה, וניסתה לעשות הפיכת רכב לאספנות (עם ייפוי כח ות.ז.), ואז גילינו, שלא ניתן- אוטו מעוקל!:? כנראה, עיקול לא נותן לעשות גם הפיכה ל"אספנות"! לא, שזה משנה- לא ניתן להעביר בעלות במצב עיקול בכל מיקרה!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מה לעשות- לא חסרים אנשים "קטנים" מאד... אצלי הייתה בעיה הרבה יותר "נחמדה": הפקידה דווקא הייתה מאד נחמדה, וניסתה לעשות הפיכת רכב לאספנות (עם ייפוי כח ות.ז.), ואז גילינו, שלא ניתן- אוטו מעוקל!:? כנראה, עיקול לא נותן לעשות גם הפיכה ל"אספנות"! לא, שזה משנה- לא ניתן להעביר בעלות במצב עיקול בכל מיקרה!:evil:

יכולתה לשאול את הסכום של העיקול .

לפעמים זה 600-600 שח שכדאי לשלם ולגמור עניין

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

לא... תאמין לי- הסכום כנראה הרבה יותר גבוה... סיכוי, שישולם בקרוב- לא גדול במיוחד... ואת אף אחד לא מעניין, שהאוטו עצמו שווה את המשקל שלו בברזל...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תתפלא לפעמים כן מעניין אנשים ויש כאלו שירצו לעזור, הבעיה זה לדעת מי בדיוק המעקל ומה הסכום כי במשרד הרישוי לא יודעים. ברוב המקרים גם לא אומרים לך כי אתה לא בעל הרכב וייפוי כח לא מספיק.

פורסם

עזוב... אני כן יודע, ויודע, שזה הרבה... זה לא, שספציפית האוטו הזה מעוקל! זה הרבה יותר מזה... לו ניתן היה להוציא מהעיקול "הכולל" את האוטו- זה היה נחמד...:?

פורסם

שאלה נוספת:

האם אפשר לבצע את הפעולות הנ"ל (שינוי לסטטוס אספנות+העברת בעלות) עם יפוי כח ורישיון נהיגה מקורי (בעל הרכב לא מתלהב לתת את הת.ז. שלו)

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

בעיקרון- משרד הרישוי מסרב לעבוד עם כל תעודה, מלבד ת.ז. אם תצליח למצוא פקידה "סלחנית"- זה כבר אתה והמזל שלך. אני לא הצלחתי אף פעם, אפילו הפקידות, שהייתי אצלן הרבה- עדיין דרשו רק ת. ז. ...

• תוכן חדש...