Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

H Guys

many many months since i wrote here.x

i am living in new jersey for the last 3 years and im working as a car dealer , new, used classsic and much more.x

if someone needs help or advise ill be happy to help

bender

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

השאלה היא האים זה פורום עינייני או במה להשמצות!!

אתם מוזמנים שוב, במפגש נוקיה הקרוב, לדבר איתי, אילן ( שני אנשים שונים ) לראות את הרכב שהוא הביא לי ולהתרשם......

אם תרצו להמשיך בהשמצות - לפחות תעשו זאת על בסיס כל שהוא!

ומה לעשות כשאין לי מה להגיד אני לא אומר זאת במילים.......

the macro world of micro cars

פורסם

אני חייב הסבר קצר למי מחברי הפורום שמכיר אותי באופן אישי, יודע את תחום עיסוקי ולא "זוכר" שייבאתי לאחרונה רכב אספנות מחו"ל...

התגובה שמעלי לא נכתבה על ידי, אלא ע"י ד., שהוא חברי הטוב ביותר מזה שנים רבות, חובב רכבי אספנות בעצמו ובמקרה אנו עובדים ביחד באותו מקום עבודה וחולקים אותו מחשב אינטרנט. עקב צירוף מקרים משעשע כתב ד. את תגובתו לשרשור במקום עבודתנו המשותף, בעת שהפורום נפתח על ידי, כך שהתגובה הופיעה בשמי...

איני מכיר אישית את אילן, נשוא השרשור, אך אני "מלווה" את ד. בחודשים האחרונים, מאז החליט לרכוש ולייבא מחו"ל רכב אספנות בעזרתו של אילן ועד להגעת "הכלה" (קורבט מדהימה!) ארצה. עבודתו של אילן נעשתה במסגרת חוזה כתוב, בו התחייב על מחירו הסופי של הרכב בארץ. פעילותו של אילן היתה לשביעות רצונו המלאה של ד. חברי. אילן עמד בכל פרטי החוזה ואף מעבר לכך ולמי שיש ספק בזהותו של אילן, ביושרו ובכישוריו יוכל, כפי שהציע ד., לשוחח עימו במפגש "נוקיה" הקרוב.

כאמור, לא אני הוא הבעלים המאושר של הרכב, שלא מזמן הגיע ארצה, אך אם אחליט בעתיד להביא מחו"ל רכב אספנות, לא אהסס "לגייס" לעזרתי את אילן.

אילן לין

פורסם
איזה צירוף מיקרים....

אתה לועג לאיטיליגנציה שלנו.

אריה

אריוס,

שמי המלא וחתימתי מופיעים בכל הודעה שלי. אני חבר מועדון החמש מיום הקמתו בשנת 85. חלק מחברי ועד המועדון, כולל היו"ר, מכירים אותי אישית.

אם באמת ובתמים היית מעוניין לבדוק את זהותי ומהימנותי, כמו גם את מהימנותו וכישוריו המקצועיים של נשוא השירשור, היית יכול לעשות זאת ללא מאמץ רב ומבלי לקום מהכיסא...

במקום זאת, בקלות ראש ובהינף מיקלדת, בחרת לזלזל בחבר ולפגוע בכבודו. חבל.

אילן

פורסם
איזה בורות אני הבאתי את הקורבט שלי דרך אילן!גם עוד 100 שנה לא יהיה לכם כזה אוטו מדהים.אילן עונה לתאור של סוכן ויועץ כי מה שהוא שכח אתם לא תילמדו !היבוא הוא על שם המזמין ומתקבלים אשורי תשלום ומסירה.אצלי הרכב הובא בזמן השביתה בנמלים וכל יום יומים אילן עדכן אותי לגבי מיקום הרכב ששט לחצי ארופה עד שהיגיע לחיפה באותו מחיר שסיכמנו מראש בלי אף תוספת פשוט גבר שעומד במילה שלו מומלץ יום שישי הקרוב אני נוסע למיפגש הצפוני אסמח להכיר שוטפים לאהבה

נשמח לפגוש אותך בתחנת הדלק ילוו בלב המפרץ ,

אנחנו מגיעים עם 2 קורווטים שיובאו על ידי אילן = אחלה מכוניות !

ביי

דודי

סמוך על הדודג' :-)

• תוכן חדש...