Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא אשלגן בדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה ,

כתוב בספר הרכב של ה 304 שלי ,

(fuel grade - super grade 4-star petrol (97 ron

מישהו יודע מה זה אומר והאם אני צריך להוסיף אשלגן ??

כמו כן אשמח להפניות למוסכים שמטפלים באהבה ברכבי אספנות באיזור המרכז

תודה

פורסם
היי חברה ,

כתוב בספר הרכב של ה 304 שלי ,

(fuel grade - super grade 4-star petrol (97 ron

מישהו יודע מה זה אומר והאם אני צריך להוסיף אשלגן ??

כמו כן אשמח להפניות למוסכים שמטפלים באהבה ברכבי אספנות באיזור המרכז

תודה

עפ"י:

http://vea.qc.ca/vea/articles/unleaded.htm

כל מנועי פג'ו של לפני אמצע שנות השמונים חייבים להשתמש בעופרת או בתחליפיה. ה-304 בוודאי מתאים להגדרה זאת.

כנראה שבקרוב תופענה תגובות שתקבענה בפסקנות כי ראש אלומיניום יכול לפעול תמיד בדלק נטול עופרת.

למרות זאת, אני הייתי מציע לא "להמר" ולהוסיף את תוסף האשלגן לדלק. הוא בוודאי לא יזיק...

למרות שאתה זקוק לאוקטן 97, סביר ש- 95 יתאים. הוא למעשה זהה ל- 96 בו כנראה השתמשת עד היום.

אם לא יתאים - ניתן לאחר מעט את ההצתה, ובמקרה "חרום" - להשתמש ב-98 בתוספת אשלגן.

עודד

פורסם

כבר עשיתי את ה"טעות" ומילאתי 95 .. הרכב נסע אותו הדבר ..

מה תפקיד האשלגן הזה , כמה הוא חיוני לפעולת המנוע ואם הוא כל כך טוב

למה לא משתמשים בו כתוסף לכל הרכבים ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...