Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BSA M-21

פיאט 128 sl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

מזה שנים רבות היה לי חלום לשפץ אופנוע ( חוץ 128 שכולם מכירים והטריומף T 100, והשלפנוע והמוטו גוצי וה......עדיף שאעצור כאן ).

בכל אופן בשנת 2002 בעזרתו האדיבה של חבר קרוב שנתן..כן כן..נתן לי ( חברים כאלה אין לכל אחד ) את ה אופנוע - BSA M 21

אופנוע זה הגיע לאחר 13 שנה של שכיבה ללא ייעוד.

אתם בטח שואלים מדוע לקח לי 6 שנים להתחיל את השיפוץ...אז ככה...

כפי שכולנו ( משוגעי השיפוצים ) יודעים אך לא תמיד מיישמים ישנו חוק שמומלץ לא לעבור והוא- "לא להתחיל שיפוץ לפני שמסדרים את הניירת"

במקרה זה מדובר בהתחלה מאכזבת שהסתיימה בהפתעה לא צפויה.

כפי שציינתי האופנוע הגיע אלי דרך חבר שקיבל אותו ממשהו......בקיצור , רק אלוהים יודע איזה גלגולים עבר.

כמובן שלא היה שום צל של ספק לאמינותו של זה שנתן את האופנוע אך כל שהיה ברשותנו זה מספר הרישוי של האופנוע ...כאן התחלתי במסע החיפושים של בעל הרכב בתקווה שיסכים להעביר את הכלי על שמי.

To make the story short...הסתבר שמדובר בבחור שחזר בתשובה, שינה את השם, עבר ליישוב התנחלות ליד רמלה...

לאחר 6 שנים של ייאוש מוחלט תוך ניסיון כושל של קומבינות כאלה ואחרות, שמעתי להצעתו של חבר אחר והחלטתי לנסות והפעם בדרכים "ישרות" יותר, להשיג את בעליו של האופנוע.

לאחר שהשגתי את שמו הנוכחי ואת הטלפון דרך 144 ( כמה אפסורד )הרמתי טלפון בערב ראש השנה לביתו.

הסתבר שהבחור נמצא במחלקת טראומה לאחר תאונת אופנוע קשה.

שוחחתי עם אשתו שהתעקשה שאנסה לדבר איתו כדי שבעלה יחזור להכרה, אך לצערי ללא הועיל

השארתי לה את הטלפון שלי ובקשתי ממנה שברגע ובעלה יחזור להכרה שתעדכן אותי.

לאחר מספר ימים קבלתי טלפון ושוחחתי...לא יאמן...עם בעל האופנוע.

ביום למחרת קפצתי לתל השומר מחלקת טראומה ופגשתי את הבחור.

לאחר שיחה קצרה באווירה מאוד נעימה סיפרתי לבחור את שברשותי ועל הטלאות שעברתי עד שהגעתי אליו.

הבחור סיפר לי שבשנת 1988 היה ברשותו אופנוע אותו פירק לצורך שיפוץ אך הוא איננו זוכר באם מכר אותו או שאם זכרונו אינו מטעה אותו האופנוע אף נעלם מחצרו.

כמובן שבאותו רגע החסרתי פעימה ולא ידעתי איכן לקבור את עצמי, אך הבחור שהפך באותו רגע למלאך מבחינתי אמר לי שלא אדאג, ושאין לו שום עניין באופנוע וכמובן שברגע ויוכל שוב לעמוד על רגליו, יעזור לי במה שצריך כדי להעבירו על שמי.

זהו אחד הימים שלא אשכח לעולם.

לאחר מספר שבועות נפגשתי עם אשתו שנתנה לי את תעודת הזהות שלו לצורך העברת הרישוי לאספנות ומשם כמובן על שמי...

סוף טוב ..הכל טוב.

מכאן הדרך קצרה ( יחסית ), התחלתי את השיפוץ לרמת הבורג

פיאט 128 SL קופה

פורסם

סיפור מרתק, בהצלחה בשיפוץ, אופנוע שלא יותר מידי קשה לשחזר. התמונה חתוכה אבל נדמה לי שהכידון ממש לא מתאים

פורסם

יפה יפה

סוף סוף רואים משהוא

יקמצן שחרר עוד תמונות

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
גיר לפני/ באמצע ו.....( המבין יבין...)

איזה יופי של שיפוץ.

מדהים!!!!!!!!!!!!!

במיקרה או לא במקרה אני משפץ כרגע גיר של bsa m21

אם אתה צריך יעוץ או עזרה אל תתבייש לבקש.

ייצור אטמים לגיר

החלפת מיסבים

התאמת מחזיר שמן לגוף הגיר ועוד.......

קבל תמונה של השיפוץ.

bsa 001.jpg

פורסם

זה בסדר תודה....יש לי משהו שעוזר לי..ולא תאמין איזה תקתקן הוא.

אם תרצה אוכל להמליץ עליו ..לדעתי הוא גר באזור השרון.

בכל אופן תודה...אתה חבר ממש נחמד :-)

פיאט 128 SL קופה

פורסם
זה בסדר תודה....יש לי משהו שעוזר לי..ולא תאמין איזה תקתקן הוא.

אם תרצה אוכל להמליץ עליו ..לדעתי הוא גר באזור השרון.

בכל אופן תודה...אתה חבר ממש נחמד :-)

תשאל אותו מי עזר לפרק את הגיר ביום שבת

זה חבר זה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...