Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער אם נעלבת לא היתה לי כונה להעליב או לפגוע

חלילה, לא נעלבתי, אל תשכח שזה אשכול של "רגע של חיוך ברצינות" :-):-D

גם אני הייתי חושב כמוך, עם הייתי נוסע על פורד כזו! 20 שנה על הכביש כמו בסימלון שלך :wink:, כשהיו מדברים איתי על דלתא..!!!

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

טוב הינה בדיחה טובה ששמעתי מחבר.

כיצד תבדוק אם ההנעה של 4X4 שלך עובדת?

מצא לך חבר, והושב אותו בכסא הנוסע שלידך. גש אל הלוקרים שלך, ונעל אותם.

חפש שלולית עמוקה עם הרבה מים ובוץ. שלב4X4.

היכנס לשלולית ועצור באמצע. סובב את ההגה ימינה, עד הסוף.

הוצא את הראש דרך חלון הנהג והסתכל בגלגל הקידמי.

שלב הילוך קידמי ולחץ על דוושת התאוצה במלוא הכוח, לשניים שלוש שניות. הכנס את הראש פנימה והבט אל החבר שלך. אם הוא צוחק, סביר להניח שההנעה 4X4 שלך עובדת.

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:........... בדיחה טובה קרעתה אותי מצחוק חה חה חהה חהה

סקטור הגה מכני, חרא של הגה.:evil::evil::evil:

ההמר הזועם :twisted:

• תוכן חדש...