Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא ישמח לראות אותך, ובמיוחוד מועדון ה-5. כי אם תעשה חיפוש קצר אתה תראה הצהרה ברורה של המועדון שלך שלמפגשים של מועדון ה-5 הכניסה עם רכב מותרת רק לחברי מועדון ה-5, עם הצגת תעודת חבר בתוקף ות.ז. נושאת תמונה. או במילים אחרות, יש לך רכב אספנות אבל אתה לא חבר מועדון ה-5? אתה לא רצויי כאן.

אתה כן רצוי, אבל בתור אורח. לא תוכל להציג את רכבך עם רכבי חברי המועדון בתצוגות של חברי המועדון.

על מה אתה בדיוק מתלהם ?

על זה שבתצוגות מועדון ניתנת הזכות להציג רק לחברי מועדון ?

על זה שהמועדון דואג לאישור כניסה לחבריו ?

תפקיד המועדון הוא בין היתר לדאוג לאינטרס של חבריו. אם אתה רוצה שהמועדון ידאג לאינטרס שלך - הצטרף אליו.

אם אתה בוחר לא להצטרף אליו - אל תתלונן שהוא "לא דואג לך".

תאר לך בן אדם שנכנס לסופר מרקט, ומבקש הנחת מועדון, למרות שאינו חבר מועדון. תאר לך שהוא מתלונן שחברי מועדון מקבלים הטבות, והוא דורש את אותן הטבות למרות שאינו חבר. הוא קצת :roll: .

צריך שמישהו יסביר לו.

גילוי נאות: אני חבר במועדון ה-5, ואני לא חבר באף מועדון בסופר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
4. קונה לי זכות להשתתף באירועים.

"אף אחד לא ישמח לראות אותך, וביוחד מועדון ה 5. כי אם תעשה חיפוש קצר אתה תראה הצהרה ברורה של המועדון שלך שלמפגשים של מועדון ה 5 הכניסה עם רכב מותרת רק לחברי מועדון ה 5 עם הצגת תעודת חבר בתוקף ות.ז. נושאת תמונה.

או במלים אחרות, יש לך רכב אספנות אבל אתה לא חבר מועדון ה 5, אתה לא רצוי כאן."

V8 הרבה כעס אני רואה כאן.

בהחלט יכול להיות שאתה יודע ו/או מכיר דברים שאני לא.

אני חבר מועדון רק חצי שנה (בערך) ותמיד קבלתי אוזן קשבת, עזרה, חיברו לי קשרים מחו"ל לפתור בעיות, הוזמנתי באופן אישי למפגשים וגם בטרם היה לי רכב להתפאר בו.

אני חושב שבדבריך יש יותר מאשר אתה כותב ובהחט יתכן שדבריך נאמרים בצדק.

יחד עם זאת, אני עדיין חושב שבמועדון המחיל עשרות חברים על פני אכלוסיה כל כך קטנה, יש לשמור על הומוגניות.

כשיש לי שאלה טכנית אשר איננה מקבלת פתרון, אני פונה לפורומים בחו"ל. שם, ישנם אלפין רבים של חברים. מה לעשות, זזו המציאות.

ואני בהחלט מסכים עם עם ההגדרה של "מועדון" שכתבו אחרי. אתה לא יכול לבוא בדרישות כדי לקבל זכויות שוות זכויות למועדון שאינך חבר בו. אף על פי שאני תמיד הרגשתי רצוי, בטרם הייתי חבר מועדון ובמיוחד לאחר מכן.

את דמי החברות ששלמתי למועדון קבלתי חזרה מכל הקשרים והעזרה שקבלתי ברבית דה-ריבית....

בברכה,

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

למה כולם סוטים מהנושא,

רן ביקש לא להתייחס למועדון כזה או אחר.

די להתלהמות הזו,

זה לא מוסיף כבוד לאף אחד.

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

תודה נאור, אכן כך, אבל פטור בלא כלום אי אפשר.

אם היינו חיים בארה"ב או באירופה הרי שיכולנו להצטרף לכל מועדון שחפצנו על פי נטיית ליבינו.

המועדונים רבים ומגוונים וכל אחד יכול למצוא את חלקת אלוהים הקטנה שלו.

אולם כאן קמה המציאות וטופחת על פנינו, במדינה קטנה, עם אוסף פרטי אספנות מצומצם,

ומציאות שמשתנה במהירות. אין מקום ואפשרות לביזבוז כוחות.

המציאות המשתנה במהירות עלולה לגרום לפגיעה בנו האספנים ובעלי הרכבים בצורה אנושה,

ועם יד על הלב עד כמה אנו סומכים על "המועדון שלנו" שידע לתת תגובה נכונה בזמן אמת?

בעבר ומבלי להיכנס לפרשיה כזו או אחרת, כמעט נגרם נזק לא מבוטל שנעצר בדקה האחרונה

ולאו דווקא ע"י מי שהוסמך לכך. מי ערב לנו שדבר כזה לא יקרה שוב?

עד כמה לגיטימי לדעתכם דרישה של חברי המועדון מהקברנטים לפעול בדרך מסויימת גם אם היא

בניגוד לדעתם האישיית, ומי ערב לנו שדווקא ה"מועדון" בוחר בדרך הנכונה.

עיינים עצומות לרווחה, מדיניות בת יענה, תיקראו לזה איך שתחפצו, אבל מי שיפגע בסופו של דבר

זה אני ואתה.

צדק חן שאמר שמנת הלחם והשעשועים בשנה האחרונה היתה מלאה וגדושה, ואכן נימצאה רוח חדשה

שהניעה את המפרשים ועל כך אין עוררין, מנגד עומד לו מחנה שקט ודרוך על המשמר "כלב השמירה

של נושא האספנות" על פי הגדרתו, ושומר על "אינטרס" האספנות, אגב כבר אמרנו שנושא ההגדרות עדיין

לא גובש?

כולם עם כוונות טובות, כולם אוהבים וחרדים לגורל האספנות בישראל אבל מי באמת מרכז את הכל?

ידיד הטוב נימרוד השקיע בעבודת הכנה מדהימה כפי שרק נימרוד יודע ומסוגל לעשות, המסקנות הובאו

הובנו ונותחו, אבל מי ערב שגם יוצאו לפועל. הוועד היוצא הוועד הנכנס?

מי מחוייב לעבודה הזו ומי באמת מכיר אותה?

שהרי מסקנותיה והחלטותיה אם ייושמו יפעלו לטובת או לרעת כולם, אתם כחברי מועדון מכירים אותה

או סומכים על ברוך?

אם כבר הזכרנו את מועדון החמש, הנבחרת שנבחרה להוביל את המועדון הגדול בארץ, דומה אם לא לומר

זהה לאורך השנים האחרונות, אותה נבחרת שטעתה בגדול בנושא ה"פרשה" וגרמה לפיצול ונזק אדיר

למועדון, האם באמת הייתנו סומכים ידנו ומפקידים את נכסינו מבלי בדיקה אמיתית מי מנהל אותם?

כמה מבין חברי המועדון השתתפו באמת בבחירות לוועד, ועד כמה אנחנו בטוחים שנבחר באמת הוועד המתאים?

אין מדובר בניגוח סתם אבל צריך להפנים כי מי שלוקח על עצמו את האחריות על נכסי כל בעלי רכבי האספנות לא יכול

לברור לו את הקומץ היחידי איתו יש לו שיח וסיג ולהתעלם מהרוב הגדול.

ואלה שבוחרים לשבת בצד אין להם להלין אלה על עצמם כשתבוא הפגיעה, ימי פומפיי העליזים, עונת המלפפונים,

ימי הביניים...עד שלא נתעורר נמשיך לחלום. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הערותי מודגשות

(אני כותב כחבר מועדון מן השורה ולא כדובר המועדון)

ידיד הטוב נימרוד השקיע בעבודת הכנה מדהימה כפי שרק נימרוד יודע ומסוגל לעשות, המסקנות הובאו

הובנו ונותחו, אבל מי ערב שגם יוצאו לפועל. הוועד היוצא הוועד הנכנס?

מי מחוייב לעבודה הזו ומי באמת מכיר אותה?

כפי שאמרתי כבר (ואולי היה לך נח לא לקרוא), היא פורסמה במלואה בפורום הסגור

שהרי מסקנותיה והחלטותיה אם ייושמו יפעלו לטובת או לרעת כולם, אתם כחברי מועדון מכירים אותה

או סומכים על ברוך?

אם כבר הזכרנו את מועדון החמש, הנבחרת שנבחרה להוביל את המועדון הגדול בארץ, דומה אם לא לומר

זהה לאורך השנים האחרונות, אותה נבחרת שטעתה בגדול בנושא ה"פרשה" וגרמה לפיצול(???) ונזק אדיר

למועדון, האם באמת הייתנו סומכים ידנו ומפקידים את נכסינו מבלי בדיקה אמיתית מי מנהל אותם?

מעניין שהנבחרת "כל כך זהה" עד שהיו"ר וחלק ממנה התחלפו בשנתיים האחרונות פעמיים

כמה מבין חברי המועדון השתתפו באמת בבחירות לוועד, ועד כמה אנחנו בטוחים שנבחר באמת הוועד המתאים?

אין מדובר בניגוח סתם אבל צריך להפנים כי מי שלוקח על עצמו את האחריות על נכסי כל בעלי רכבי האספנות לא יכול

לברור לו את הקומץ היחידי איתו יש לו שיח וסיג ולהתעלם מהרוב הגדול.בדקת?

ואלה שבוחרים לשבת בצד אין להם להלין אלה על עצמם כשתבוא הפגיעה, ימי פומפיי העליזים, עונת המלפפונים,

ימי הביניים...עד שלא נתעורר נמשיך לחלום. - רן

הכנסת שינויים אסטרטגיים היא לא דבר מהיום להיום. ואם אתה חושב שלא בוצעו שינויים במועדון בשנים האחרונות, תחשוב בבקשה שוב.

ואם רוממות האי התנגחות ואי ההתחשבנות בפיך, מדוע אתה מזכיר נשכחות ומתמקד ב"מועדון מסויים"?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני הפורום הסגור שייך לך ולעוד כמה עשרות/מאה...

האחריות שמועדון החמש לוקח על עצמו כ"עושה דברם של בעלי רכבי האספנות" גדולה מזה.

מין הראוי שגם האחרים ידעו מה נסגר לגביהם בחדרי חדרים,

ולדעתי גם חלק גדול מחברי המועדון לא קראו או נכנסו לפורום הסגור..רן

פורסם

מסכים איתך שלא מספיק חברים נכנסים לפורום הסגור.

מאידך ההודעה על מסקנות הועדה ועל האפשרות לעיין בהן במשרד המועדון פורסמה בקלאסיקון. המסקנות עצמן נשלחו גם במיילים לאלה שיש להם (רוב חברי המועדון) וכאמור פורסמו במלואן בפורום הסגור.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
הערותי מודגשות

(אני כותב כחבר מועדון מן השורה ולא כדובר המועדון)

הכנסת שינויים אסטרטגיים היא לא דבר מהיום להיום. ואם אתה חושב שלא בוצעו שינויים במועדון בשנים האחרונות, תחשוב בבקשה שוב.

ואם רוממות האי התנגחות ואי ההתחשבנות בפיך, מדוע אתה מזכיר נשכחות ומתמקד ב"מועדון מסויים"?

לא נגעתי במועדון מסויים אבל אם כבר הרמת להנחתה תן לי להשיב ישירות:

1. אף אחד לא ציפה לשינוי מהיר, מה גם שלפחות אני (ועוד כמה) לא מכירים את השינוי. מה גם שברכתי על הנעשה!

2. אני מזכיר נשכחות כפי שאתה קורא לזה, כיוון שהיה תקדים מסוכן, ולצערי היתה אז אלטרנטיבה אחת והיא מועדון החמש,

לצערי אין ערובה ויסלחו לי חברי IVC שתקלה מצערת כזו לא תתרחש שוב, וחשוב שכל חבר וגם אלה שלא יהיו מודעים לסיכונים!

3. חברות במועדון כזה או אחר אינה ערובה אוטומטית לביטוח האינטרס, ושוב לצערי היום בישראל אין אף גוף שנותן פיתרון

אמיתי לנושא, אז מי שחשוב לו להשתתף במסיבות חשק ואורגיות מוטורית סבבה, אבל צריך לדעת גם את הסיכון! - רן

* גילוי נאות אני חבר מועדון לשעבר רשום ב-IVC ולא פעיל מבחירה ונציג של עצמי בלבד!

פורסם

אין כאן שום סיכון, והגיע העת להפסיק את ההיסטרייה המיותרת.

הלקחים הופקו היטב, גם ע"י מועדון ה 5, וסביר להניח שרעיונות שעלו בעבר לא ישנו.

רובנו בחרו בתחביב הזה על מנת להנות ממנו ולא לעסוק עד אין קץ "במה יהיה אם מחר יקום מהן דהוא וירצה לשנות את תקנות רכבי אספנות".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הציפיות שלי מהמועדון שלי:

ראשית, אין אני מתייחס למועדון כזה או אחר.

שנית, אני חושב שישנה חשיבות לגודלו של המועדון.

למשל, באנגליה יש מועדון לחברי P4, מועדון הלמברטות המלכותי, וכל מועדונים כמעט לכל סוג רכב אשר קיים.

המועדונים האלו, בגלל שהם מתמקדים בסוגים מסויימים של רכבים, מצליחים להוציא הנחות מהחנויות המוכרות חלקים לסוגי הרכב האמורים, מוציאים ספרים המדריכים את המשפצים צעד אחר צעד. לא רק את הספרים הסטנדרטיים, אלא גם ספרים עם טיפים קטנים שיכול לתת רק מי שעשה את העבודה במו ידיו.

מפגשים של חברי מועדון (כן, רק למי שמשלם למועדון, אם החברות במועדון בתשלום), אירועים, קישור לאנשים המעוניינים להצטלם עם / לשכור לאירועים רכבי אספנות ועוד.

זה מה שהייתי מצפה מהמועדון שלי (בנוסף לכל הדברים ה"ברורים" מאליהם).

אז אולי אין ספרות בעברית לכל סוגי הרכב, אז אולי אין מספיק חנויות לחלקי חילוף לענתיקות בארץ.

אבל כן אפשר לנסות להשיג הנחות בחנויות חלקי חילוף, אפשר לנסות ליצור קשרים עם מועדונים ספציפיים בחו"ל לטובת אותם חברים עם רכבים.

לפני לא מעט שנים, כאשר הצטרפתי למועדון החמש, זה היה בזכותו של אמנון אירמאי. התקשרתי למועדון, לראות אם יש להם אפשרות לעזור לי כאשר עמדתי לקנות את רכב האספנות הראשון שלי. נועם השיחה, כמות המידע שקיבלתי ממנו, הפניה לחנויות בהן יש סיכוי שאוכל למצוא ספרים ו/או חלקים (אז עדיין לא היה אינטרנט חופשי כמו היום, אם בכלל) עוד בטרם החלטתי לפתוח את הארנק ולשלם עבור החברות במועדון, עשו לי טוב, ואין לי ספק כי בזכותו ובזכות הידע שלו, הנכונות לעזור ועוד דברים שלא אפרט כאן, החלטתי להצטרף למועדון.

אני חושב שהיום האווירה שונה במועדון החמש.

בפעם האחרונה שהייתי "זקוק" לעזרה מהמועדון, ושאלתי שאלה מקצועית הקשורה ישירות לרכבי אספנות, נאמר לי שמה שאני רוצה בלתי אפשרי, וכמעט שברו את רוחי. המזל שלי הוא שאני עקשן, ולמרות שאמרו לי במועדון שאין אפשרות, הסתבר שזה כן אפשרי.

לע"ד, אני חושב שזה יקרה בכל גוף אשר קיים מספר לא מועט של שנים, גם במועדון ה"אוטופי". העייפות לענות על אותן שאלות שוב ושוב (ד"א, הפתרון מאוד פשוט - מדור FAQ באתר האינטרנט, שגם את זה הייתי מצפה מהמועדון שלי) עושה את שלה, ושחיקת האנשים שיושבים בראש הפירמידה ברורה, בדיוק כמו בכל עבודה שגרתית אחרת.

למען הסר ספק, אני לא מנסה לנגח את מועדון החמש, והמבחן הסופי בו אבחן מחדש (באופן אישי) את מועדון החמש טרם הגיע (למרות שאני חושש שהם ייכשלו במבחן, אך הם זכאים כל עוד לא יוכיחו לי אחרת).

החסרון של כל מועדון באשר הוא הובהר היטב בדבריו של גראוצ'ו מרקס: "אני לא מעוניין להיות חבר במועדון אשר מקבל חברים כמוני".

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

עניתי בפירוט, בעניין ובנימוס לשאלה שנראתה לי תמימה:

"מה הייתם מצפים מחברות בכזה מועדון, ואיך הייתם רואים את השותפות בינכם?"

כנראה שהשאלה כלל וכלל איננה תמימה והרבה (הרבה...) מסתתר מאחוריה ועל-כן ההתפלפלות וההתנגחות הפסיקו לעניין.

רק חבל שהשתמשתם בקוראים תמימים כדי לכבס כביסה בחוץ...! לא מכובד ולהבא אזהר מללכת שולל. כנראה שאני באמת טרי מידי כאן.

בברכה,

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

תיקון קטן לחבר היקר הרשושנים

מועדון החמש עם כל הכבוד (ויש הרבה כבוד)

אינו מועדון הרכב הגדול בארץ .

יש בארץ כמה מועדוני רכב גדולים הרבה יותר ממועדון החמש שכבודו במקומו נמצא.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

החסרון של כל מועדון באשר הוא הובהר היטב בדבריו של גראוצ'ו מרקס: "אני לא מעוניין להיות חבר במועדון אשר מקבל חברים כמוני".

אני מאוד לא אוהב את הציטוט הזה.

כשהקמנו את מועדון PSI (פיג'ו-סיטרואן ספורט ישראל) אנחנו הגדרנו, בפאראפראזה על הציטוט הנ"ל, ש"המועדון מוכן לקבל לשורותיו כל מי שמעוניין להיות חבר בו".

הרי מי שלא תומך במטרות המועדון ולא מזדהה עם מה שמייחד את חברי המועדון ולא רואה מה ייצא לו מזה, ממילא לא ירצה להיות חבר מועדון.

מאחר ואני לא חבר מועדון ה- 5, אין לי מושג על מה מדובר בחלק מההודעות כאן. אולם מאחר ומזה חצי שנה אני מחזיק רכב "אספנות" (שיוכר גם בישראל כרכב אספנות בעוד 5 שנים), אני משוטט הרבה בפורום הזה וקורא ונהנה.

אם אמשיך להחזיק ברכב כזה בארץ, אני בהחלט ארצה להיות חבר במועדון שייצג את האינטרסים שלי.

אני אשמח לדעת מה זה IVC.

מעניין אותי מאוד לדעת מה זה ה"תקרית" המדוברת בה כמעט נגרם נזק.

לא יזיק לשמוע גם קצת פירוט על מהם ניגודי האינטרסים שהביאו לפיצולים.

אם מישהו כאן מניח שכל מי שקורא ומתעניין בת'רד הזה יודע על מה מדובר, אז אתם אוטומטית מוציאים מהדיון הזה כל מי שלא מעורה בפרטים. (וגם - ראו את ההודעה של אלירן שתי הודעות מעל זאת)

אגב, אני מציע להעיף את המילה "אספנות" מכל אזכור למעט בהתכתבויות מול הרשויות, שהרי "אספנות" היא לא יותר מהגדרה חוקית שמעניקה הקלות מסויימות לבעלי רכבים שמתאימים להגדרה.

אני לא אספן. הקטע שלי הוא גם לא לשפץ - לא למצב מקורי ולא למצב משופר. אני בסה"כ רציתי אוטו מהתקופה שבה הביצים של מכוניות היו גדולות ושעירות, כדי שאני אוכל להנות מהנהיגה בו.

כמו שכבר צויין, במדינתנו הקטנה אין הצדקה לקיום מועדון MG בנפרד, טרקסיון בנפרד, אלפא ספיידר בנפרד וכו' כמו שיש בחו"ל.

מסיבה זו מועדון PSI הוקם מראש כמועדון גם לפיג'ו וגם לסיטרואן למרות שכל המייסדים החזיקו אז פיג'ו (בעוד שבחו"ל תמצאו מועדון עצמאי לכל דגם בודד כגון 106, סקסו, 205 וכו'), ולאחרונה גם רנו ספורט הצטרפו למועדון שלנו מאחר והאהבות והאינטרסים שלנו לגמרי זהים, ואפשר להשיג יותר כשכולם בגוף אחד.

בדיוק מטעמים אלה, לדעתי זו צריכה להיות עדיפות עליונה להבטיח בכל מחיר שיהיה גוף אחד שייצג את כל בעלי מכוניות "אספנות". בעלי ה MG, הטרקסיון והספיידר יכולים לקיים מפגשים ופעילויות מצומצמות יותר ככל העולה על רוחם, אבל במצב בארץ היום, חשוב שכולם יהיו מאוגדים תחת אותו גוף.

ואותו גוף מובל ע"י אנשים שנבחרים בבחירות דמוקרטיות, ובחירות אלה מעניקות את הזכות, הסמכות והאחריות לאותם נבחרים להיות אלה שמובילים, שמקבלים החלטות, ושנושאים באחריות לתוצאות מבלי שיצטרכו לבקש אישור לכל דבר מכלל חברי המועדון.

אם יש חילוקי דעות כלשהם, צריך להניח לרגע את האגואים ואת המריבות בצד, לבדוק מה האינטרסים המשותפים של כולם, להסכים שמרכזים מאמץ משותף לטובת האינטרסים האלה, ומוצאים דרך שבתחומי חילוקי הדעות יינתן חופש לכל אחד להביא לידי ביטוי את ההעדפות שלו.

ה 2 סנט שלי...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

IVC הוא מועדון שהוקם עקב אותה "תקרית" אני לא אכנס לפרטיה כי אני לא רוצה לטעות בפרטים , בכל מקרה לי מספיק שקרה משהו ולא משנה מהו , והסתירו אותו ואחרי שפרץ ו"נרגע" העלימו את כל השירשורים בנושא.

גילוי נאות : אני חבר מועדון החיפושיות , רשום בIVC והייתי חבר בחמש במשך זמן קצר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...