Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה גולף קבריולט GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יניב תודה על תגובתך ה thermo-tume switch הוחלף לחדש

המזרק החמישי ???? לא ברור לי מה הקשר הסבר בבקשה.

שוב תודה דורון.

ה-TT SWITCH אחראי על פתיחת המזרק החמישי (ממלא את מקום הצ'וק) וסגירתו לאחר זמן מסויים.

כאשר הוא תקול, ייתכן מצב שהמזרק החמישי נכנס לפעולה כשהמנוע חם וחונק אותו בסרק.

יש לי ספר מקורי של BOSCH על ה-K-JET, אם אתה זקוק לו, רק תגיד.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

יניב, מצא,אסף תודה לכם על העזרה.

צילמתי את המנוע וההזרקה , במידה ואתם מזהים את המערכת ויש לכם חומר על כך אשמח מאד להעזר בו.

לגבי המזרק החמישי יבדק בסוף שבוע .העם הוא במצב של רגיל סגור או רגיל פתוח העם ניתוק הפלג מספיק לבדיקה או עדיף לנתק את הזנת הדלק.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

החלק שמסומן באדום, נראה כמו השסתום האטה שאסף דיבר עליו

25032009053.jpg

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

שלילי - המערכת שלך, אינה זהה או דומה למה שיש לי ברכב, סביר להניח שעקרון הפעולה כנראה דומה.

הסיבה בעטייה קורת התופעה - נראית לי כתוצאה מיצירת וואקום בעת האטה כך ש"כיס" הוואקום הזה מפריע בעת האצה עד כדי חניקת המנוע - לדעתי - יש כניסת אויר למערכת בעת האטה. זה הניתח שלי מתיאור התקלה.

מעונין לשמוע, לאחר פתרון התקלה - מה באמת אירע.

בהצלחה

מצא משה

פורסם

דורון, מה דגם המנוע ברשיון הרכב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ה-TT SWITCH אחראי על פתיחת המזרק החמישי (ממלא את מקום הצ'וק) וסגירתו לאחר זמן מסויים.

כאשר הוא תקול, ייתכן מצב שהמזרק החמישי נכנס לפעולה כשהמנוע חם וחונק אותו בסרק.

יש לי ספר מקורי של BOSCH על ה-K-JET, אם אתה זקוק לו, רק תגיד.

יניב

הTTS עובד רק כשקר. מדובר בצמד תרמי שמקבל מתח ואז סוגר מעגל, מתחמם וה"עלה" בפנים זז מהחום עד שמנתק את המעגל אחרי 8 שניות. אם כבר חם לו, הוא לא יכול לסגור מעגל.

אבל בכל זאת - אולי המזרק החמישי מטפטף. אפשר לסגור לו את אספקת הדלק בשביל להיות בטוח. (במילים של אנשים רגילים - להוציא לו את הצינור ולסתום אותו עם בורג 8 מ"מ ושני בנדים. )

אסף.

פורסם
הTTS עובד רק כשקר. מדובר בצמד תרמי שמקבל מתח ואז סוגר מעגל, מתחמם וה"עלה" בפנים זז מהחום עד שמנתק את המעגל אחרי 8 שניות. אם כבר חם לו, הוא לא יכול לסגור מעגל.

אבל בכל זאת - אולי המזרק החמישי מטפטף. אפשר לסגור לו את אספקת הדלק בשביל להיות בטוח. (במילים של אנשים רגילים - להוציא לו את הצינור ולסתום אותו עם בורג 8 מ"מ ושני בנדים. )

אסף.

OK

העם אתה או משהו אחר מזהה את המערכת הזרקה לפי התמונות.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
185X60X14

למה אתה שואל?

נראה לי שאתה חייב לשים 185X70X14 וזה יפתור לך את כל הענין.

עכשיו ברצינות נראה לך שאפשר לפתור בעיות כאלה "בהתכתבות".אמנם המערכת פשוטה מאוד אולם ,מבלי שחשים את הבעיה ועושים מספר בדיקות

אי אפשר לפתור אותה.

אודי.

פורסם

דורון עוד משהו ששווה לבדוק, אצלי היתה בעייה במאניפול(סעפת הפליטה) בחיבור מהמנוע לכוון האגזוז,

היתה בריחת לחץ קלה, שהשפיע על ההתנהגות בדוק הידוק הברגים ואם האטימה שם טובה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...