Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הרכב הפיג"ו הזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב האולטימטיבי למובילי דירות חאפערים (שינסו לסחוט מכם עוד כסף במהלך ההובלה) ולמוכרי אבטיחים.

אגב, במודלים האחרונים ידית ההילוכים מוקמה ברצפת הרכב, לפני גומחה בספסל הרוחבי(ל-3 נוסעים). לא בטוח שהנוסע באמצע נהנה כל כך...:wink:

אלא אם כן הנוסע המרכזי היא נוסעת בעצם, וזה משנה את כל התמונה.

לפי מה שאני זכרתי או ידעתי הגיר היה בהגה. עד שיום אחד פגשתי באדם שנוהג בביז'ו שכזאת ולהפתעתי הידית הייתה ברצפה.

אם יש טנדר שאני אוהב זו ה404, ושחושבים על זה, היא אלקמינו של הצרפתים :p

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

שמר התבלבלת!

בדואי אחד לקח את בנו הקטן לגן החיות בבאר שבע.

ראו דוב.

"שו הדא יה באבא?"

"וואלה יה איבני, אנא מיש עארף!"

ראו יען.

"שו הדא איל עספור, יה באבא?"

ראו פיל.

"שו הדא, יה באבא?"

עוברים השניים בכל גן החיות, וככל שהסיבוב מתארך, נעשה האב חפוי ראש יותר ויותר.

הבן קולט שהאבא מבואס ואומר

"יא באבא, אני מקווה שאני לא מציק לך בכל השאלות האלה"

"וואללה יא איבני, תשאל,תשאל, אם לא תשאל איך תלמד?"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עוברים השניים בכל גן החיות, וככל שהסיבוב מתארך, נעשה האב חפוי ראש יותר ויותר.

הגיעו לאריה.

"שו האדא, יה באבא?"

הזדקף האב מלוא קומתו, החליק על זקנו, ושח לבנו בחשיבות:

"האדא, יה איבני, האדא איל ביז'ו !".

המשיכו השניים וראו שני ערסים, אב ובנו, ליד הבריכה של התנינים.

שואל הילד ערס את אביו- אבאל'ה, מה זה?

עונה האב- זה, בני, זה לקוסט!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אם הוא למכירה, אני קונה.

מצטער לבאס אותך אני רציתי לקנות אותו אבל הבחור לא מוכר. אני מחפש עכשיו עוד במקומות אחרים.

פורסם

אין צורך לריב. באתר יד 2 יש 4 מכוניות כאלה, ועוד אחת לחלקים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הרכב האולטימטיבי למובילי דירות חאפערים (שינסו לסחוט מכם עוד כסף במהלך ההובלה) ולמוכרי אבטיחים.

אגב, במודלים האחרונים ידית ההילוכים מוקמה ברצפת הרכב, לפני גומחה בספסל הרוחבי(ל-3 נוסעים). לא בטוח שהנוסע באמצע נהנה כל כך...:wink:

הרגת אותי מצחוק,זה כל כך נכון מה שכתבת,אם אתה בעל פני צפונבון פייס אלו עם ה504 מכפילים או יותא את המחיר שסוכם עוד בדרך...כל כך נכון.

פורסם
אלא אם כן הנוסע המרכזי היא נוסעת בעצם, וזה משנה את כל התמונה.

לפי מה שאני זכרתי או ידעתי הגיר היה בהגה. עד שיום אחד פגשתי באדם שנוהג בביז'ו שכזאת ולהפתעתי הידית הייתה ברצפה.

אם יש טנדר שאני אוהב זו ה404, ושחושבים על זה, היא אלקמינו של הצרפתים :p

מנסיון על שתיהן,הפיזו שם בכיס הקטן את האל קמינו.

פורסם
מנסיון על שתיהן,הפיזו שם בכיס הקטן את האל קמינו.

במה בדיוק שם את האלקמינו בכיס הקטן פרט והסבר אולי אני אמכור את שלי וארוץ ואקנה פיזו כזו ליפניי שיקדימו אותי.

פורסם
במה בדיוק שם את האלקמינו בכיס הקטן פרט והסבר אולי אני אמכור את שלי וארוץ ואקנה פיזו כזו ליפניי שיקדימו אותי.

בפשטות

מדובר על עבודה מאומצת כפי שהפיג'ו עשו בזמנו,לאל קמינו היתה השרדות נמוכה ביותר,אני מקוה שהיה לך רכב כזה שעבד קשה ואינך מדבר איתי כעת על אספנות בתוך מחסן מלוקק.

לי היתה אל קמינו וחוויתי היטב את מגרעותיה המכניות,והיתה גם פיג'ו ועליה ניתן לומר פרד אמיתי.

פורסם

ידוע הרי שברכב צריך גם מזל ולא בגלל הרכב כי המזל הטוב הוא שצריך ליפול על בעלים נורמאליים ביד ה 1 או ה 2 אם אתה יד 3. אני נהנתי מאוד מהאל קמינו ואכלתי חרא עם פיזו. לפחות עד שנתקעתי עם השברולט נהנתי גם מנסיעה מה שלא היה בפיזו.

• תוכן חדש...