Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מומחה מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מוסך רגיל ואפילו לא של מיני ספציפית יתן לך יישור קו "ויעביר" אותך טסט כל המוסכים שנמצאים קרוב למכוני הרישוי הם כאלה בלי לפגוע באף אחד. לאחר שיהיה לך טסט ותסע קצת עם הרכב ותגיע לבעיות יותר קשות תתקן לבד.

פורסם

קיים מוסך איילון ברח' הירקון 18 בבני ברק - לא רחוק מ - מ.מ.מ.

לאבי הבעלים נסיון רב שנים במיני ובמטרו. מחירים שפויים, מומלץ לוודא יסודיות הביצוע אחר התיקון/טיפול.

לי היה נסיון טוב איתו.

טל. - 03-5700722 או 052-500838 (חסרה סיפרה כיוון שהמס' הינו לפני שינויי הקידומת)

אפשרות נוספת מוסך ש.ע.ל. ברח' האומנים 8 , ת"א , 03-5622022.

אורן

פורסם
קיים מוסך איילון ברח' הירקון 18 בבני ברק - לא רחוק מ - מ.מ.מ.

לאבי הבעלים נסיון רב שנים במיני ובמטרו. מחירים שפויים, מומלץ לוודא יסודיות הביצוע אחר התיקון/טיפול.

לי היה נסיון טוב איתו.

טל. - 03-5700722 או 052-500838 (חסרה סיפרה כיוון שהמס' הינו לפני שינויי הקידומת)

אפשרות נוספת מוסך ש.ע.ל. ברח' האומנים 8 , ת"א , 03-5622022.

אורן

תודה!

פורסם

אני מחפש למיני:

פלטינות קבל, מסנן אויר ומסנן שמן. מישהו יכול לעזור?

(כמו כן, האם זה המקום הנכון לפרסם?)

תודה רבה!

פורסם
נסה בחנויות חלפים, אלה לא חלקים מיוחדים או נדירים.

בהתייעצות הבנתי שמכיוון שהמודל הוא 62, אולי כן תהיה בעיה להשיג את החלפים האלה בצורה מקורית. מה אתם חושבים?

דרך אגב, אני מתייעץ אתכם כבר כמה זמן, אז אולי זאת הזדמנות להגיד תודה, אני מעריך את הנכונות שלכם לעזור ל"טירונים". :-)

פורסם
בהתייעצות הבנתי שמכיוון שהמודל הוא 62, אולי כן תהיה בעיה להשיג את החלפים האלה בצורה מקורית. מה אתם חושבים?

דרך אגב, אני מתייעץ אתכם כבר כמה זמן, אז אולי זאת הזדמנות להגיד תודה, אני מעריך את הנכונות שלכם לעזור ל"טירונים". :-)

יש לך תמונה של הפילטרים? במיני יש 2 סוגים של פילטרים לשמן: האחד "טבול" ואז מחליפים את הסנן שיושב בתוך מיכל והשני הנו רגיל. איזה מנוע יש לך? בכל מקרה, אם זכור לי נכון, ניתן להחליף פילטר טבול בפילטר רגיל. תעלה תמונות ואז נוכל לעזור לך.

לגבי פילטר האוויר - זה לא משנה כמה הוא ישן - במיני הפילטר הוא עגול (לרוב) ועם דוגמא תוכל למצוא פילטר אוויר מתאים בכל חנות של חלקי רכב.

הכי חשוב - תפתח את ספרי ההדרכה - ולכל הפחות את הקישור שהצמדתי לשירשור - משום ששם יש את כל התשובות לשאלותיך, וכך גם תמנע משאלות שהתשובה להן ברורה.

ספר היינס מתאים הנו ה- א-ב לטיפול ברכב והוא כולל תמונות והסברים לגבי כל טיפול במנוע.

בהצלחה.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

שנת 62?אפשר לראות תמונה של הבובה? בכל מצב אם יש לך מנוע 850 אני חושב שלא תהיה לך ברירה אלה להזמין פילטר אויר

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

• תוכן חדש...