Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי 100/80 קופה צבע חרדל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כאן.

האודי 100S קופה צויידה רק במנוע הגדול יותר של סדרת ה 100, 1871 סמ"ק, שבעזרת מאייד סולקס כפול הפיקה 112 כ"ס, הספק מכובד במונחי אותם ימים (ולא רע במונחי ימינו),תיבת הילוכים ידנית 4 הילוכים או אוטמטית 3 הילוכים.

ל 100 קופה היו ביצועים מצויינים לתקופתה ולפחות בתחום הזה היא לא ביישה את המראה שלה.

האודי לא היתה ממש מתחרה של הקפרי, אלא כוונה לפלח שוק גבוה יותר ויועדה להתחרות באופל רקורד קופה ובב.מ.וו 2.0CS, למרות שאני מניח שמחירן של הגירסאות היקרות והחזקות של הקפרי היה כמחיר האודי.

ייצור האודי 100S קופה נמשך מ 69' עד 76' ונימכרו כ 30,000 מכוניות בקירוב.

תיקון קטן: הקופה נולדה כשנה לאחר ה-100, עליה היתה היא מבוססת. מרכב קצר יותר ב22 סנ', רחב יותר ונמוך אך משקל עצמי גבוה מעט יותר: 1100 קג' לעומת 1050 קג' בגרסה המשפחתית. 70' עד 71' - שני סולקסים כפולים ו-115 כ"ס, 71'-76' סולקס כפול והספק מופחת מעט (112 כ"ס). הסיבה לשינוי היתה צריכת דלק וזיהום אויר מטורף, כך בכל אופן נאמר לי ע"י נציג אודי במוזיאון המפעל.

נתוני הביצועים היו 11 שנ' ל- 100 קמ"ש, ומהירות מירבית ריאלית של 185 קמ"ש (וכדרכם של אנשי V.A.G, הנתונים הרשמיים היו פסימיים משמעותית מאשר במציאות).כפי שאמר חן, קהל היעד היו רוכשי אופל רקורד/קומודור B קופה, פורד טאונוס 20M קופה ולאחריה הקפרי II, ב.מ.וו 2000CS, ומרצדס 250C

• תוכן חדש...