Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש שפלה 17/4/09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שנהנתם :-)

לצערי לא יכולתי להגיע, הייתי ב"קניות"

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

וואו, מכשיר קשר נראה שלם לגמרי!:lol::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני רואה שנהנתם :-)

לצערי לא יכולתי להגיע, הייתי ב"קניות"

אם כך גם אתה נהנית.

או לפחות האשה ... :)

ביי, אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אם כך גם אתה נהנית.

ביי, אבי.

מבלי לדעת במה מדובר, וכמו שאני מכיר את אסף, הקניות אצלו מתרכזות סביב נושא אחד... בטח עוד נשמע.

יאיר - תודה על התמונות!

פורסם
מבלי לדעת במה מדובר, וכמו שאני מכיר את אסף, הקניות אצלו מתרכזות סביב נושא אחד... בטח עוד נשמע.

יאיר - תודה על התמונות!

סחתיין קובי!

אתה מכיר אותי יותר ממה שחשבתי....

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם
אם כך גם אתה נהנית.

ביי, אבי.

וכמו שאני מכיר את אבי זה היה הומור ציני :-)

פורסם

לוסטיג, איש יקר, תודה רבה על התמונות.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם כך גם אתה נהנית.

ביי, אבי.

בוא נגיד, שאני נהניתי יותר... יש לי "קורסת טלוויזיה" חדשה!:lol::wink::twisted: שעדיין לא הורכבה במקום הכבוד בבית.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא יכולתי להגיע מכיוון שחגגתי 17

המכוניות יפות מתמיד8)

יוסי מזל טוב והרבה ברכות מכול באי מפגש השפלה.

מצא משה

• תוכן חדש...