Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי תאורה- מרצדס 450SL "חלם"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
..."האמריקה לא מבינים" אבל כאן, ביזראל, עש מבינים גגגגגגדולים ברכב ו 200 מליון מכוניות שם מעבר לים, לא ממש מרשימות את החכמים פה.

את היחס המתנשא והמזלזל הזה אתה מוכן להפנות גם לכל האיחוד האירופאי? כולל משרד הרישוי ומכון התקנים הגרמני?

אגב, אצלי באמריקאית לא החלפתי חרף הדרישה ואם יילחמו איתי, תביעה ייצוגית נגד מ. התחבורה תחזיר אותם מהר וחזק למסלול הנכון

אני מבין שאתה כבר הגשת הרבה תביעות ייצוגיות :lol:

כשתדרוס הולך רגל (חו"ח) וחברת הביטוח תתנער ממך כי הפנסים שלך בתקינה אמריקאית נראה מי הגיבור הגדול שעושה דווקא למדינה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מבין שאתה כבר הגשת הרבה תביעות ייצוגיות :lol:

כשתדרוס הולך רגל (חו"ח) וחברת הביטוח תתנער ממך כי הפנסים שלך בתקינה אמריקאית נראה מי הגיבור הגדול שעושה דווקא למדינה!

נו?...אתה מגיש מועמדות למ. התחבורה?

יש לך את התובנות הדרושות לאייש שם איזו משרה!

באמריקה הקטנה כל יום נדרסים אלפים בגלל הפנסים העקומים שלהם.

פה ביזראל, הכל תקין ואנו דוגמא ומופת לעמים.

תגיד, חוץ מסוסיתא מה עוד הצליחו פה לפתח בענף הרכב?

אתה הוא המזלזל בתעשיה האמריקאית.

מתברר למרבה הפלא שאפשר לנהוג עם רכבים בעלי פנסים אמריקאים ולא יאומן!!!, אני מצליח גם לראות את הדרך וגם לא לדרוס אף אחד!

אני לא עושה דווקא, פשוט לרכב אספנות אין צורך בהחלפת פנסים על פי החוק וזהו!

אני מייבא רכב אמריקאי חדש ודואג כבר שם להחליף את הפנסים לתקינה בארץ כי זה כן החוק.

הבנת זאת?

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

1. משרד התחבורה בנושא הזה לא המציא את הגלגל ויצר איזה הפלצה שלא נשמעה בעולם (כמו למשל המדבקות מחזיר אור המטומטמות) אלא פשוט החליט ללכת עפ"י התקן האירופי.

2.בתעשיה האמריקאית לא יזיק לזלזל ותאמין לי שאם דטרויט אומרת X ושטוטגרט אומרת Y אין לי בכלל שמץ של היסוס אפילו לשבריר שניה למי להקשיב, כנראה שגם משרד התחבורה הישראלי מבין את זה.

3. לא אמרתי ולא התכוונתי שאתה חו"ח תדרוס מישהוא בגלל הפנסים בתקינה האמריקאית אבל אם חו"ח זה יקרה בלילה (מכל סיבה אחרת) והשמאי יקלוט שהפנסים שלך בתקינה אמריקאית, תאמין לי שאת חברת הביטוח תצתרך לקחת לטיול ארוך,יקר ומתיש באולמות בית המשפט.

4. אם בוחן התאונות יקלוט את זה אתה בכלל עלול למצוא את עצמך בצרה צרורה.

שיהיה יום טוב ,שלא נדע מצרות ושלא נדרוס אף אחד :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...