Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש הסכם עם CARSFORUM שלפיו מועדון החמש פועל פה בתוך האתר

יוסי - לידיעתך אין למועדון הסכם כתוב עם הנהלת קארספורום אלה הבנות שבע"פ בלבד ועם ההבנות אלו ומנהלי פורום מטעם מועודן החמש - כך מתנהל הפורום.

מצא משה

פורסם
לא, לא התכוונתי לפורום של IVC באופן ספציפי, אלא אני משער שיש עוד פורומים באתרים אחרים.

אולי הIVC כקבוצה של אנשים לא מלכלכים, אבל יש כמה אנשים בקרבם שפשוט לא מפסיקים לעשות את זה ולא מפסיקים להמציא תיאוריות קונספירציה. את זה אתה יודע טוב מאוד.

יש כמה אנשים שאין אפשרות לדבר איתם כי הם לא מאמינים לכלום וכל המטרה שלהם היא לשמור על מועדון החמש כפי שהוא, כמועדון אספנות, אבל בלי כוח אמיתי.

כל פעם שאני הולך לשם אני צריך לסבול ביקורות נגד מועדון החמש וגם לפעמים תשאולים על מה שקורה בו.

כל מה שאני רוצה זה להנות מרכבי אספנות ומחברים שמתאגדים מסביב לנושא מיוחד בלי מועדונים ובלי קבוצות עוינות. במקום זה אני מקבל סטירה ללחי כל פעם.

בגלל זה התחלתי להגיע פחות פעמים, אם לא שמת לב.

נשבר לי ממלחמות אגו ומאנשים שלא יודעים לתקשר אחד עם השני אז הם שולחים את החיילים שלהם (שהם חברים שלי ואני מגן עליהם כמה שאפשר) לחשוף את עצמם לנזק ולתביעות פוטנציאליות.

אני ממש לא יודע על מה אתה מדבר.

אני מניח שבמועדון החמש המצב דומה:

יש מי שמשמיץ ומלכלך.

יש מי שחוקר ומעוניין לדעת מה קורה אצל האחר.

יש מי ששולח חיילים ופיונים וכיו"ב.

עלינו להזהר מאד ולהמנע ככל הניתן מהכללות, שכן אילו פוגעות ומסלפות לעיתים ותוצאותיהן עלולות להיות הרסניות.

אני מניח גם שאינך סובל במיוחד במפגשים אליהם אתה מגיע ולראיה אתה מוסיף ומגיע וטוב שכך. אין כל סיבה להפסיק חברויות בשל מחלוקות עינייניות ודעות שונות.

ולעיניין רני רהב, הניחו לו. שיביא מכוניות ככל העולה על רוחו ויעשה בהם כרצונו. לבריאות.

מועדון החמש הינו מועדון חברים ולא רשות שופטת אוכפת וכיו"ב. אני מניח (ויודע ולא רק אני אלא כולנו) כי עוד חברים במועדון החמש חורגים בדברים מסויימים ואף אחד לא יוצא נגדם ונגד מועדון החמש על הישארותם חברים במועדון. כך גם לעיניין מר רהב.

כל המהומה שפרצה בעיניינו מיותרת. האדון מרגיש קרבה לתחום. רוצה להיות חבר במועדון. שילם דמי חבר והצטרף. שום דבר חריג. אם היה מצטרף לגוף אחר, לדעתי היה מתקבל ללא בעיה ועוררין ואפילו בחינם. כל גוף היה רוצה בקרבו חבר במעמדו.

האם בגלל מעמדו החברתי והכלכלי צריך להעמידו למבחן קבלה? לקבוע קריטריונים לקבלתו? לפשפש בכיסיו ובנפשו?

אם היה האדון רהב איש שלטים, ועושה שלט יפה למועדון החמש כתרומה, האם גם אז היה נחשב הדבר לשוחד ואתנן?

רצה הגורל והאיש, איש יחסי ציבור ומדיה. ובמסגרת תפקידו מקצועו ועבודתו, הוציא הודעה לעיתונות על הבחרותו מחדש של מר קדמיאל ליו"ר המועדון. אז מה? במה הדבר שינה? במה הוסיף או גרע העיניין?

מר רהב הביא מכספו שלו רכבים והמכס אישר כניסתם. לא מועדון החמש. מי שהדבר מפריע לו, יכול לפנות למר רהב, באופן ישיר, אישי ומכובד ולהביע מחאתו. לדעתי, על כולנו לזכור שבסך הכל מדובר כאן על אדם שהוא אדם, יהיה מעמדו אשר יהיה.

ביקורת על המועדון יש ותהיה תמיד, אך יש לתת אותה כשהדבר נדרש ולא לחפש נושאים לביקורת רק לשם הביקורת.

רן.

פורסם

כיוון הכתבה ברובה בלתי קריאה, אני מביא אותה בקובץ וורד מצורף (הקובץ הורד ובמקומו הושתלה הכתבה בגודל מתאים, בני).

Scan0032.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אני ממש לא יודע על מה אתה מדבר.

אני מניח שבמועדון החמש המצב דומה:

יש מי שמשמיץ ומלכלך.

יש מי שחוקר ומעוניין לדעת מה קורה אצל האחר.

יש מי ששולח חיילים ופיונים וכיו"ב.

עלינו להזהר מאד ולהמנע ככל הניתן מהכללות, שכן אילו פוגעות ומסלפות לעיתים ותוצאותיהן עלולות להיות הרסניות.

אני מניח גם שאינך סובל במיוחד במפגשים אליהם אתה מגיע ולראיה אתה מוסיף ומגיע וטוב שכך. אין כל סיבה להפסיק חברויות בשל מחלוקות עינייניות ודעות שונות.

היו כמה כאלה אבל השתיקו אותם אחרי שהסבירו להם מה המציאות. אני ביניהם והפסקתי לתקוף כשהבנתי שאין לי את המידע הנחוץ באותו רגע בשביל לדבר.

ביקורת על המועדון יש ותהיה תמיד, אך יש לתת אותה כשהדבר נדרש ולא לחפש נושאים לביקורת רק לשם הביקורת.

רן.

המשפט האחרון שלך הוא הדבר הכי מדויק והכי ענייני ששמעתי היום.

מה שלי כואב היא העובדה שפעם אחד האשימו אותי ב"ריגול" לטובת מועדון החמש, כשאני בן אדם שניסה להישאר מחוץ לכל הרפש שהולך בין אנשים.

זה מה שגרם לי לתחושת אנטי כל כך גדולה. העובדה שאיבדתי את האמון של החברים שלי בגלל שטויות שלא נבראו מעולם.

פורסם
כיוון הכתבה ברובה בלתי קריאה, אני מביא אותה בקובץ וורד מצורף.

אין בתוכה כל תגובה, אוספה או מחיקה שלי, והיא מתורגמת מילה במילה עד כמה שניתן להבין מן הסריקה.

מילים עם סימן שאלה לידן לא קריאות בכלל, ומובאות לפי מיטב הבנתי. במידה וישנה טעות במשהו, אבקש לתקן.

דימה, מחר אסרוק את המאמר ברזולוציה טובה יותר ואז אשתיל אותו בהודעה שלך. מקווה שלא תתנגד

(בני שנהנה מהשילוב של דובר המועדון ומנהל הפורום, לשם שינוי...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני ממש לא אתנגד, בני.

כרגע זה תורגם (עם אפשר לקרוא לזה ככה) למען חברי הפורום שלא נחנו ביכולת קריאת כתב חרטומים, כמוני.

תוקן בהודעה של דימה

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

בת יעענה מסתלת מגבוה

כשמתעוררת בעיה במקום לנסות לפתור,היא את הראש בחול טומנת,

בינתיים הרוח מעיפה לה את כל הנוצות, רוב חבריה נוטשים והי בסוף לבדה נשארת ואין לה עם מי להתגודד .

הסתכלו מגובה העינים,נסו לקרב ולשמוע עוד דעות ברצינות , ואז במקום 700 יהיו 3000 חברים ויותר.

פורסם

אם היית מגיע ביום שישי למפגש בנוקייה, היית רואה שבת היענה ממש לא לבד..:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רנ`צוק רשם לפני כמה הודעות שמועדון החמש אינו האויב,אני מסכים איתו במליון אחוז,יותר מיזה אני חושב שמועדון החמש עשה התקדמות מסבית לטובת חבריו ולטובת הכלל בזמן כהונתו של אבי נוף ,נפתחו סיניפים נראה שיש בהם מרכב חברתי שמבוסס על תחביב ולא על עליטות ושופני (רק חבל שלא צלחה הדרך לירושלים) כמו כן מועדון החמש היה יותר מסביר פנים לשאר המועדונים ובאמת נשבה רוח חדשה לאחרונה נראה כאילו המצב התדרדר כאילו התקדמות הזאת נעלמה כליל והרבה רפש עלה חזרה למעלה

ונראת מגמה של אותו מועדון החמש שאני אהבתי בעבר לשנוא... ברגע שמועדון החמש מתיימר לייצג אותי בתור אספן ולצנזר את פי בCF ועושה זאת בניגוד לרוח השיתוף והידידות שנשבה בעבר אני לא חושב שאני יכול להשאר בשקט וחיובי כלפיו ואפילו לחשוב על שיתופי פעולה עם חבריו.

רק לחזק את דברי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=258268&highlight=%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9+45

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
לתפארת מדינת ישראל ולתפארת קטני האמונה

ידיעות אחרונות, 30 מרץ 2008

לדעתי מועדון ה-5 צריך לתמוך ברני רהב.!

ולנסות לבטל את החוק הזה שאדם לא יכול להשתמש ברכב אספנות לשם פרנסתו

ולמה.? בדיוק מהסיבה שרני רהב מעוניין לבטל אותו ,אלא שרני רהב לא יכול להוות תחרות למועדון ה-5

למועדון ה-5 יש 700 חברים עם לפחות 700 רכבים שניתן לנהל אותם באופן עסקי כמו שאני רואה את זה

למועדון ה-5 יש "שליטה" של 100% בתחום בקירוב ,אם כול מי שמעוניין היה להשכיר רכב אספנות אם זה לפרסומות

סרטים,חתונות,קליפים וכיוצא בזה היה יוצר קשר עם מועדון ה-5 לשם כך,ומועדון ה-5 היה בעצם

מתווך תמורת אחוזים בין הצדדים מועדון ה-5 וחבריו היו יכולים לעשות הרבה מאוד כסף

ובכסף הנ"ל לקדם את המטרות של המועדון ואת הקונספט הכללי של רכבי האספנות

אז למה בעצם להתנגד לרני רהב,למה בעצם לא לאמץ את הרעיון שלו.?

פורסם

כי רכב במעמד אספנות מקבל הטבות הנחות ופטורים שנועדו לעזור לאספן לשמר את ההיסטוריה.

אפשר לא להכניס רכב לסטטוס אספנות (לא רכב מיבוא) וגם אז זה לא הכי חוקי אבל פחות עבירות בדרך.

וגם כי לא כל בעל רכב אספנות רוצה למסחר את ריכבו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא הצעתי לבטל את אותם הטבות הנחות ופטורים,והם אינם קשורים לנושא.

ההפך בעזרת מסחור,יוכל מועדון ה-5 וחבריו לא רק לשמר את ההסטוריה בעזרת הכסף אלא גם ללמד

אותה ולהציג את הרכבים ולפתח את הקונספט של רכבי האספנות ,כול פרסומת סרט תוכנית טלביזיה

או קליפ שבו מופיע רכב אספנות ,גורם להתעניינות ברכב ובהסטוריה שלו ,וגם במועדון ה-5.

לדעתי הרבה מאוד אנשים היו מעוניינים שרכב האספנות הפרטי שלהם שעמלו עליו וטיפחו אותו יוצג לראווה בסרט או פרסומת

ויהיו גאים להגיד "זה הרכב שלי" ,ואם גם להרוויח מזה כסף אז למה לא .?

• תוכן חדש...