Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רנ`צוק רשם לפני כמה הודעות שמועדון החמש אינו האויב,אני מסכים איתו במליון אחוז,יותר מיזה אני חושב שמועדון החמש עשה התקדמות מסבית לטובת חבריו ולטובת הכלל בזמן כהונתו של אבי נוף ,נפתחו סיניפים נראה שיש בהם מרכב חברתי שמבוסס על תחביב ולא על עליטות ושופני (רק חבל שלא צלחה הדרך לירושלים) כמו כן מועדון החמש היה יותר מסביר פנים לשאר המועדונים ובאמת נשבה רוח חדשה לאחרונה נראה כאילו המצב התדרדר כאילו התקדמות הזאת נעלמה כליל והרבה רפש עלה חזרה למעלה

ונראת מגמה של אותו מועדון החמש שאני אהבתי בעבר לשנוא... ברגע שמועדון החמש מתיימר לייצג אותי בתור אספן ולצנזר את פי בCF ועושה זאת בניגוד לרוח השיתוף והידידות שנשבה בעבר אני לא חושב שאני יכול להשאר בשקט וחיובי כלפיו ואפילו לחשוב על שיתופי פעולה עם חבריו.

רק לחזק את דברי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=258268&highlight=%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9+45

מה רצית לחזק בדיוק? שרק לפני חודש וחצי פרסמת שירשור יפה על אירוע מושקע? מישהו הפריע לך?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני כחודש וחצי..וואו..המון זמן עבר.ממש עבר רחוק וממש, אבל ממש, בזמן כהונתו של אבי נוף...(אם לא הבנת זה באירוניה)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

רוצה להכנס לקטנות?

אבי נוף נכח באירוע... מספיק טוב לא?

כל פעם שפורסם מפגשים של מועדונים אחרים הוא פירגן והמליץ להגעה.

יותר מיזה שהועלו תלונות על יחס השומרים בכניסה למפגש ביד אליהו כלפי בחור נכה הוא טרח להתקשר אליו אישיתי כדאי לברר את העניין...

בנתיים בחודש וחצי האחורנים קיבלנו שירשורי רוני רהב ,התראות והרחקות לגולשים ותיקים שופני בעיתונים.. פרשת נמרי קיפניס חוגגת שוב בכותרות נו באמת רוצה לפתוח את הכל שוב?

אני לא מכיר את אבי נוף אישית רק מעל דפי הפורום ומהשירשורי שיפוץ והעבודת חקר שעשה אחרי הבעלים של ריכבו אבל דבר אחד אני יכול להגיד שהוא פנה לכל קהילת הרכב\מועדונים בגובה העניים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
לא הצעתי לבטל את אותם הטבות הנחות ופטורים,והם אינם קשורים לנושא.

ההפך בעזרת מסחור,יוכל מועדון ה-5 וחבריו לא רק לשמר את ההסטוריה בעזרת הכסף אלא גם ללמד

אותה ולהציג את הרכבים ולפתח את הקונספט של רכבי האספנות ,כול פרסומת סרט תוכנית טלביזיה

או קליפ שבו מופיע רכב אספנות ,גורם להתעניינות ברכב ובהסטוריה שלו ,וגם במועדון ה-5.

לדעתי הרבה מאוד אנשים היו מעוניינים שרכב האספנות הפרטי שלהם שעמלו עליו וטיפחו אותו יוצג לראווה בסרט או פרסומת

ויהיו גאים להגיד "זה הרכב שלי" ,ואם גם להרוויח מזה כסף אז למה לא .?

מבוסס על נאום ההספד ליוליוס קיסר הקרדיט לשייקספיר

רעיון אדיר, איך לא חשבו על זה לפני כן.

זה שאתה לא הצעת לבטל אין פירושו שלא יבטלו. מזה חוששים רבים . לצורך מימוש רעיונך צריך שינוי התקנות ( מדינת חוק ), ואז אם כבר משנים אז אולי נבטל את הכל . רוצים למסחר ולהרוויח, שישלמו הנבלות:-) ובגדול , ואולי במקום הטבות תחזור למצב הקודם אולי אף גרוע מזה.

אבל רעיונך אדיר.

קראתי במקום כלשהו ( זה היה די מזמן ) שיש מספר חוקים במדינה הזאת כמו מס הכנסה מע"מ בטוח לאומי. אתה רוצה להפוך לעוסק מורשה לשלם מס הכנסה ובטוח לאומי או לעבוד בשחור.

אבל רעיונך אדיר

אינני בקי בתקנון העמותה של מועדון ה-5. למיטב ידיעתי עמותה היא לא לצרכי רווח ומסחר לכן לצורך יישום רעיונך יש להפוך את העמותה לחברה בע"מ.

אבל רעיונך אדיר

יש לא מעט אנשים והכותב ביניהם שסולדים ( בלשון המעטה ) מהדרך ש RR מייצג ומוליך בתחומי חיינו המגוונים. זו לא הארץ שסבי חלם עליה ובא אליה לפני כ 100 שנה. לכן כל מה שהוא מייצג ומציע , אצלי נפסל באופן אוטומטי, וצריך רעיון ייחודי ש RR יציע ואני אהיה מוכן לבחון אותו.

אבל רעיונך / רעיונו אדירים

בוקר טוב לכולם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,עושה רושם שהדאגות שלך נובעות ממקום אגואיסטי ולא מדאגה לעתיד הענף

והחששות שלך מופרכות וחסרות כול בסיס,מה שלא כדאי כלכלית לא יתפתח לשום מקום

לכן רצוי לשנות את החוקים,ואין אדם טוב יותר לצורך העיניין מאשר רני רהב,האיש ידו בכול ויד כול בו

ויכול לסייע רבות לענף המוטורי,ובמיוחד לתחום האספנות.

במקום שהענף יהיה שיך לחונטה מצומצמת, בעזרת שינוי החוקים הנכונים יכול להיות הענף נחלת הכלל

בגלל דעות שכאילה,התחום המוטורי בארץ לא מתקדם לשום מקום,החוקים בארץ שומרים את התחום המוטורי

בנפטלין,וענף רכבי האספנות לא שונה.

בעזרתו של רני רהב ניתן יהיה למסחר את התחום,ובתוך מספר שנים יהיה אפשרי לראות עוד מאות ואולי אלפי

רכבי אספנות חדשים הנוסעים בכבישי ארצינו ומה רע בכך.?

באם יהפוך ענף האספנות למסחרי אני לא רואה שום סיבה למה לא להפוך את מועדון ה-5 לחברה בע"מ

באופן שבו יתאפשר למועדון גם לקדם את מטרותיו,להציג את הרכבים ואת ההסטוריה שלהם ולפתח

את הקונספט של רכבי האספנות ולהעביר אותו מן השוליים למרכז התודעה הציבורי,ועל הדרך גם להרוויח מזה.

רני רהב,והדרכים שבהם הוא מקדם את עינייניו אולי שנויים במחלוקת,אך הכוח שלו להשפיע אינו מוטל בספק

כול הפואטיקה של "זו לא הארץ שסבי חלם עליה" היא מיושנת ומבוססת על תפיסות שחלפו מהעולם

הגיע הזמן להתקדם לשנות ה-2000 בתחום המוטרי ככלל ,ובתחום האספנות בפרט.

פורסם

למען הגילוי הנאות אין לי ובטווח הנראה לעין לא יהיה לי רכב אספנות, כך שהמשפט הפותח שלך בטעות יסודו.

אספנות זה לא ענף כלכלי זה תחביב.

בפסח הייתי בתערוכת מועדון ה -5 ביער חדרה.

כיון שגילי כגיל המדינה התצוגה לקחה אותי במנהרת הזמן לגיל 2 + .

אחת מהמכוניות שעמדתי לידה יובאה זה עתה מארה"ב,

משופצת. התפתחה שיחה כיוון שנהגתי רבות על אחת כזו בדיוק כאשר הייתה דנדשה.

ללא תקנות האספנות לא היה אפשר להביאה לארצנו.

בשיחה קלה עם בעליה ניתן היה להבין , שהקשר הסנטימנטלי שלו אליה הוא אפסי והוא מייעד אותה למכירה ולהמשיך הלאה בעסקי האספנות.

לא שוחחתי עם דרור בעל המוריס 10 אבל אני מניח די בנקל שהוא לא ימכור את רכבו זה גם אם יוצעו לו סכומים מפתים.

הוא עוד לא יודע שאני אתעלק בהזדמנות עליו כיון שמוריס 10 שנת 47 מס' רישוי 81-088 הייתה המכונית ששירתה את משפחתי ועליה נהגתי ברחבי הכרמל מגיל 10 ועד 15.

זה "אספן " וזה אספן.

ברצונך לשנות סדרי עולם. למסחר תחביב לעסק. לטענתך יכולותיו של RR הם אדירות. לכן הוא לא זקוק לא לי לא לך ולא למועדון ה-5 כדי לממשן.

השימוש במילה חונטה בלשון המעטה צורם ביותר.

גם היום אין חובה להפוך את רכבך לרכב אספנות, זו זכות ואליה מתלוות גם חובות.

כל מי שחפץ בכך יכול לשפץ לו מכונית ישנה להביאה למצב מטריף ולמסחר אותה, מבלי לקבל רשיון רכב אספנות.

אין לו את האפשרות לייבא כזאת.

אמור במפורש אני רוצה שיותר לי לייבא מכונית אספנות ללא כל הגבלה, ואם זה כך אז למה רק רכבי אספנות , כל רכב ולא חשוב מאיזה שנתון הוא. לזה תמצא הרבה יותר תומכים בקהילה של בעלי הרכב ראה את כל השרשורים העוסקים בייבוא רכב אישי.

המחוקק הוא לא מאור הגולה , יש חוקים רבים שכל אחד מאיתנו היה רוצה למחקם מספר החוקים או לשנותם.

מצא מספר נושאים כאלה ורתום את RR למענם. ספק אם תצליח. כיוון שיש לו אינטרס לפתח עסק אקסלוסיסבי שישרת על פי מחיריו את האלפיון העליון, או כאלה שאין להם גרוש על התחת וממשכנים את עצמם להפיק חתונה כמו של האלפיון העליון, הוא אולי יפעל ואולי לא .

האלפיון שעוסק באספנות לשמה רק עלול להיפגע מכך.

ומילת סיכום לא כל דבר נמדד בכסף , לצערי רבים חושבים כמוך ולכן אנו כך נראים במקום אור לגויים.

תוכן ההודעה נערך כדי למנוע כל זיהוי אפשרי של ה"אספן" כהגדרתך, מה גם שדבריך נסמכים על התרשמותך בלבד.

בני

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לכל גולשי פורום אספנות שלום.

את בדיחות החמשירים ועוד כמה הודעות נלוות נאלצנו למחוק מאחר ומקומן לא פה, אני מניח שאני לא צריך להסביר למה.

קראתי את השרשור הזה מתחילנו ועד סופו ואני מצטער, יש דברים שהנהלת הפורום לא מוכנה שיהיו פה.

יחד עם זאת, בהודעות האחרונות של השרשור התפתח דיון מעניין ורלבנטי ולכן מפאת כבוד לכותבים לא נמחק כל השרשור אלא הושארו ההודעות הלגיטימיות.

כולי תקווה שהמשך השרשור יהיה פורה, מלמד ומעניין וגם כזה שעומד בכללי הפורום.

תודה.

הנהלת CarsForum

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

התחום יהפוך למסחרי , עצם עלות רכישת רכב לשיפוץ תעלה , והנה הרווחנו שוב הרחקת הציבור הרחב מהתחום.

אני לא חבר מועדון החמש לכן אין לי זכות לדרוש ממנו לעמוד לצידי , אבל אני חושב שלא מעט מחברי המועדון יהיו עצובים מאוד מאינפצליה במחירי האקזמפלרים לפני שיפוץ.

רובם הגדול של האספנים יפסיד ממהלך כזה, אבל אולי שניים שלושה ירוויחו .

אני מאוד מקווה שאף אחד לא יחשוב ברצינות ללכת בכיוון כזה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

התקופה הנוכחית מזמנת סיכונים לא מעטים לנושא האספנות, רובם אינם קשורים ישירות

אל מישהו מסויים, במוקדם או במאוחר הם יגיעו אלינו ואז צריך לדעת שיש מי ששומר על האינטרס.

הבעייה שאין אינטרס אחד חופף לכולם למעט שמירת הסטטוסקו, שבו נפגעים המעטים ביותר.

חשוב שכל אחד ידע היכן הוא עומד מבחינת מה שהוא מנסה להשיג ויבדוק אם הגוף שמייצג אותו אכן תומך

באותו אינטרס!

מי שיבדוק לעומק עלול למצוא עצמו מופתע

ולגלות שלא תמיד האינטרס האישי שלו תואם את האינטרס של מי שמייצג אותו!

הכי חשוב לפקוח עיינים להיות קשובים, ולהישמר בדרכים - 1/2 רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ברוך שובך לפורום

טיבה של דמוקרטיה שהיא אינה מאפשרת להענות לכל פרט ופרט .

שתי אפשרויות קיימות למצב זה

האחת לפעול במסגרת הגוף שמייצג אותך , כך , שדעתך , האינטרס האישי שלך יהיה הדומיננטי או יקבל ביטוי מירבי.

השניה לפרוש ולהקים גוף חדש , שם ינתן הייצוג המלא לדעתך / האינטרס שלך.

הדרך הראשונה שלטת בהרבה מקומות בעולם . קח ארה"ב 300+ מיליון איש 2 מפלגות וכמה תמהונים.

הדרך השניה שלטת בישראל. 7 מיליון איש 30 שרים 12-15 מפלגות.

בית ראשון ושני נחרבו בגלל שנאת אחים ופלגנות.

דעתי שכך יהיה גם לבית השלישי, השאלה רק מתי?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
דעתי שכך יהיה גם לבית השלישי, השאלה רק מתי?

בא נקווה שלא נגיע בכלל להקים את בית שלישי, כי בשביל להקים אותו צריך קודם כל לפנות את הנד"לן שתופס כרגע את המגרש.

אם זה יקרה, כולנו באמת בצרות, עם או בלי ר"ר. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זו הודעה לא קצרה וכל המעוניין רשאי לזפזפ לתחנה אחרת.

גילוי נאות אני לא מכיר אישית אף אחד בפורום CF חוץ מהבן שלי , ו REDROSE. השכלתי רואה חשבון , עסקתי בכך במסגרות שונות במשך כ 20 שנה ואז פרשתי לעסקים אחרים יבוא צעצועים. נולדתי חודשים ספורים לפני המדינה. השם המלא ישראל הוברמן מכאן הכינוי ישה

כל החפירות שיובאו בהמשך נובעות מפגם לא מולד , אלא פגם נרכש שהתפתח במשך עשרים שנות העיסוק הראשונות.

השבוע אנחנו מציינים 42 שנה למלחמת ששת הימים. המלחמה שיותר מכל סימלה את המשפט " הקם להורגך השכם להורגו " מלחמה ששינתה את ההיסטוריה של מדינת ישראל.

היום בדיוק לפני 42 שנה נפצעתי קשה , בהיותי חייל בגדוד 12 של חטיבת גולני בקרב הדמים בתל פאחר ברמת הגולן. במשך כ -3 שבועות ,בשעות בלתי צפויות וכאשר יריבי לא בוחל משימוש בתכסיסים לא הגונים, ניהלתי מו"מ קשוח עם מלאך המוות וניצחתי. נפרדנו כידידים , נדברנו להיפגש, לא קבענו זמן. הוא כבר למדתי, אוהב להפתיע. לכן אני מחשיב את היום הזה 9.6 כיום הולדתי השני.

זה היה המפגש השלישי שלי עימו בפרק זמן של כשנה וחצי. בשתי הפעמים הקודמות המו"מ היה בן שניות ספורות , ובשניהם הסטתי את מלאך המוות ליעדים אחרים. אגואיסטי? אכן.

לאחריה השתתפתי בכל המלחמות והקרבות, עד שהגיל בתעודת הזהות פלט אותי מהמערכת הצבאית.

ישאל הקורא " מה כל החרטא שכתבת קשורה לנושא הרה הגורל בו אנו עוסקים"?

תשובתי היא עם ישראל יודע לשים הצידה את המחלוקות בינינו רק בשעת משבר, ואפילו זה כבר לא לגמרי נכון .

חכמינו חז"ל נוהגים לומר שישראל חרבה פעמיים בגלל שנאת אחים ופלגנות.

מי שחושב שתכונות אלה לא יובילונו לחורבן בית שלישי חי באשליות.

המחוקק היושב במרומים נתן למשה את חוקת היסוד הלוא הם עשרת הדברות פעמיים . עגל הזהב זוכרים!!

מי שסקרן ללמוד , יגלה כי קיימים שני נוסחים . האחד בספר שמות והשני בספר דברים.

אם אלה עברו שינויים אז תקנות האספנות לא יכולים לעבור שינויים. יכולים גם יכולים. ולרעה.

מקרות בטחוניים רמי דרג מסרו כי בורסיה הראשונה הדיבר ה 7 - לא תנאף, והדיבר ה 10- לא תחמוד לא היו. נו אז היה שווה??

מי שיגגל עשרת הדיברות ימצא שם עולם ומלואו.

הרעיון בהמשך נולד שוב באשמת מי אם לא ... דימה שכתב כך.

בעניין ההשפעה על רכבי אספנות, אני לא חושב שתהיה פגיעה ברכבי אספנות, אבל במידה והרוחות ינשבו בכיוון, אני מצפה מהמועדונים הפועלים מול הרשויות לפעול בנידון. ( ההדגשה שלי )

זה נכתב בהקשר לתקנות המיסוי הירוק , יש שרשור שעוסק בחששות מגריטה ויש את סוגיית רני רהב בהיבט הרחב שלה, ולא האיש הדמיוני RR שהמצאתי. נושאים כבדי משקל.

בעוונותי שימשתי בתפקיד ציבורי פעמיים , בשתי הפעמים "דין התנועה ".:roll:

היו לי מספר הצלחות , ולמדתי שם המון ואת זה אני רוצה להעביר אליכם הקוראים.

כולכם בוודאי מכירים את איגוד לשכות המסחר. תחת מטריה רחבה זו יושבים אלפי חברים המרוכזים בסקציות, לפי תחומי העיסוק. כל סקציה עוסקת בנושאים הקשורים לחברים של הסקציה על בעיותיהם הענפיות ו/או הספציפיות. יש גם חלוקה גיאוגרפית של סניפים שכל סניף הוא עצמאי, בפעולות היומיום , ועוסק בבעיות המקומיות, ומעל כל אלה בא ארגון הגג , שעוסק בבעיות הארציות ובסיוע לסקציות ולסניפים בשעת הצורך.

בסקציה יושבים חברים שבחוץ הם מתחרים מרים ואילו באולם הישיבות יושבים כולם שבת אחים גם יחד אוכלים בורקס ושותים משקאות קלים. אני יכול להעיד על עצמי שחלק ממתחרי , שנראו דמונים בעיני , התגלו כאנשים חביבים , והתחרות אח"כ עימם בחוץ , קיבלה גוונים יותר אנושיים. אפילו יכולנו להרים טלפון אחד לשני ולחסל אי הבנות בנקל.

פן שני הוא בחירות. מתחרים מרים בחוץ כורתים בריתות " אויבי אויבי, ידידי". ( ראו תוכנית הישרדות כמשל )

והפן השלישי הוא דרך קבלת החלטות. ונעשה זאת בצורה ציורית כדי להדגים.

יש טרנטה שאותה יש להניע. הייחוד בה הוא שגלגליה חופשיים להסתובב על צירם ב 360 מעלות.

ארבעה צדדים לה לטרנטה קדימה אחורה שמאל וימין בכל צד עומד אדם הקשור לה בחבל ומטרתו כמובן למשוך את הטרנטה לכיוונו.

בני מקדימה, רן מאחורה, משה מימין, ויעקב משמאל. ( השמות בדויים )

כדי להזיז את הטרנטה על בני לדוגמה לאכול יותר תרד:shock: מרן, אבל זה לא מספיק, הוא צריך לשכנע את משה ויעקב להמשיך למשוך לכיוון שלהם בכל הכוח, אבל עם 2 מעלות לכיוון קדימה.

ובתרגום אל תשנה את עמדותיך לחלוטין. רק טיפל'ה לכיווני. מספיק והותר.

כי אז נכנס לטובת בני עוד גורם חיצוני רב עוצמה והוא הפיזיקה שמייצגה המכובד הוא איינשטיין:shock: . והטרנטה תתחיל לנוע ולצבור תאוצה בכיוון של בני , ונגד כל הכוחות האלה, רן יוצא וידו על התחתונה.

במסגרת זו של לשכת המסחר גם מוניתי לתפקיד חבר ועדה במכון התקנים העוסקת בתו תקן בטיחות לצעצועים.

אם בלשכה ישבו מתחרים מרים כאן ישבו בעלי אינטרסים מנוגדים. יצרנים ישראליים מול יבואנים. אבל גם על בורקס ושתיה קלה.

היה תקן ישראלי שלא תאם לתקן הבינלאומי, ובכך יצר חסם ליבוא צעצועים שהתאימו לתקן הבינלאומי שהיה מחמיר מהתקן הישראלי , ולא לתקן הישראלי שדרש לשם הקצנה גלגלים מרובעים לאופניים.

השיטה שתוארה למעלה כבר לא הספיקה. כאן היה נדרש לחץ פיזי יותר ממתון. וייאמר מיד היחס המספרי בין היבואנים היה אחד מול בערך 4 נציגי יצרנים ומסביב כל מיני פונקציונרים ממשלתיים. בלי הסכמת היצרנים האלה אין סיכוי להעביר החלטה טובה.

אני ייצגתי חברת צעצועים גדולה מארה"ב . בזיכרוני עלה הקטע מספרו של אייקוקה להצלת קרייזלר והשימוש במיפוי הגיאוגרפי של הספקים של קרייזלר להפעלת לחץ על הסנטור שלהם ובכך להעביר החלטה לסייע לקרייזלר.

כל היצרנים הישראליים היו גם יצואנים וחלק נכבד מיצואם היה מופנה לשוק האמריקאי.

הודעתי להם שאם בהצבעה הם מצביעים בעד השארת התקן הישראלי ולא אימוץ התקן הבינלאומי , אני פונה לנספח המסחרי האמריקאי כאן + לספק שלי בארה"ב כבר מחר+ כך יעשו שאר היבואנים ושלא יתפלאו אם לפתע התקן האמריקאי ישתנה כנגד סחורה ישראלית. התקן הבינלאומי איך לא , אומץ.

ואם ישאל הקורא שנית מה לנו ולכל החרטא הזו אשיב כך

כאן בפורום האספנות נמצאים חברים שרובם יש להם מטרה משותפת עתיד רכבי האספנות בישראל. אין כאן מתחרים אין כאן ניגודי אינטרסים. לכן יש לפעול בפה אחד ובקול אחד. וזה אמור להיות יותר קל.

וכל זה מוגש כחומר למחשבה לכולם.

ודרך אגב לכל מי שלא הבין, זה נאום הבחירות הראשון שלי לתפקיד יו"ר הארגון החדש.:-)

( יש לי חוות דעת של 3 עורכי דין מלומדים שכל מי שייתיחס למשפט האמור ברצינות יועמד לדין ויהיה צפוי לעונשים הכבדים הקבועים בחוק )

רעיון נוסף שבסיסו הצעתו של AUDIO KING ופותח על ידי RR בחלומו.

לשם כך נחוצים אנו למספר מספרים. כולם יהיו מוטים כלפי מעלה אני מניח , אבל הם יבהירו את הרעיון.

מספר מכוניות האספנות בארץ 5,000. ההנחה השנתית, רישוי ובטוח 4,000 ₪ קרי הפסד שנתי למדינה 20 מיליון ₪ שהם 5 מיליון $

מכאן החלום במלואו כפי שמובא על ידי RR.

הצלחתי מול כל מתחריי , המועדון רותם אותי RR . אני עם כישוריי וקשריי רותם את איתן ו. לא מזמן קיבלו הוא ואביו 4 מיליארד דולר מ B . משה מסניף הבנק שלי אומר שעל פיקדון כזה קטן הוא משלם 2% לשנה מקסימום:shock:. שזה 80 מיליון דולר. איתן לא יתרום 5 מיליון למען מטרה קרובה לליבו? יתרום , לא יתרום את מלוא הסכום, אציע לו לגייס את B. כך גם אני ארחיב את קשריי ואכיר את B

ואז שהתרומה השנתית בכיסי ( סליחה בכיס המועדון לחלוקה בין החברים ) , שאליה כמובן, מצורפת חתומה כדת וכדין התחייבות רב שנתית , אנו יכולים לבוא למחוקק ולומר " מויחל טוייבס " בטל את כל תקנות האספנות ותן לנו לעשות מה בא לנו בראש.

אבל אז התעוררתי בצעקות לא לא לא , איך אצליח אז, אני הרב יכול, להביא מכונית אספנות בת + 30 מארה"ב משופצת ומלוקקת.

סוף החלום

רעיון טוב, אבל כנראה RR לא ייטול בו חלק.

נאום הבחירות השני בוא יבוא

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בא נקווה שלא נגיע בכלל להקים את בית שלישי, כי בשביל להקים אותו צריך קודם כל לפנות את הנד"לן שתופס כרגע את המגרש.

אם זה יקרה, כולנו באמת בצרות, עם או בלי ר"ר. :wink:

ראשית אם אתה לא יודע , אתה חי, בבית השלישי יום יום, שמה הרשמי מדינת ישראל. אתה מתכוון שטרם הוקם בית המקדש לפי הכיוון הנדלני שעליו אתה מצביע. למיטב ידיעתי הוקם כבר דגם של בית המקדש , במתחם הולילנד בירושלים.

שנית במסגרת ההבנות יוקם בית המקדש ( אם מישהו יחפוץ להקימו )בגבעה נישאה חדשה בירושלים ( הרצל לחש לי שהוא מוכן לוותר על הגבעה שלו במקרה הצורך ) ולא במקום הקודם. לא צריך הכל בכוח אפשר גם בהבנה.

ושלישית עברת על כלל 3 מחוקי הפורום. כרטיס צהוב הונף.:-)

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...