Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרקטורים , מישהו ...?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפרגוסון 78 של סבי עומד לעבור תיקון והכנה לנסיעה לאחר כמה שנים שהיה זרוק,

מישהוא יודע איפה ניתן למצוא חלפים כמו מדיד שמן, שעונים ועוד דברים קטנים ?

עדכון

הפרגוסון הונע אחרי הרבה זמן, נוקה מיכל הסולר, הוחלפו כל הפילטרים, הוחלפה משאבת מים, רצועה, צינורות מים, רדיאטור (מעניין שעוד אפשר להשיג חדש), שעון חום ולחץ שמן גורזו כל הפטמות והטרקטור נוסע נהדר.

יש לי שאלות

שעון הלחץ שמן נימצא במקסימום כלומר לחץ שמן גבוהה, מה יכולה להיות הבעיה ?

כרגע אין מצבר, רציתי לדעת אם אפשר להחליף את הדינמו שמצבו לא ידוע באלטרנטור של פורד לדוגמא והוא יספק את הנידרש ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

למה? -כלומר, תבדוק את המתח- אם יש יותר מ13 וולט פלוס-מינוס בטורי "עבודה"- אז, זה תקין, למה להחליף סתם?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הפרגוסון 78 של סבי עומד לעבור תיקון והכנה לנסיעה לאחר כמה שנים שהיה זרוק,

מישהוא יודע איפה ניתן למצוא חלפים כמו מדיד שמן, שעונים ועוד דברים קטנים ?

אני מניח ש-78' זה השנה כי אין דגם כזה, איזה דגם הפרגסון? מה עם תמונות?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם
אני מניח ש-78' זה השנה כי אין דגם כזה, איזה דגם הפרגסון? מה עם תמונות?

טעיתי בשנה, השנת ייצור 76 והוא דגם 350 אם אני לא טועה, כרגע התמונה היחידה שיש זה עם הילדה שלי על הטרקטור.

עריכה,

יש לי את אותה תמונה בדיוק מאותה זווית בשנת 78 שהטרקטור עוד היה חדש ואני מצולם עליו באותו גיל.

DSC00256.jpg

פורסם

כנראה שאתה טועה אין דגם כזה 350, אולי 35 או 135?

ואם אפשר עוד תמונות מכל מיני זוויות זה יהיה מצוין :-)

פורסם

שבוע הבא אני אביא עוד תמונות, גם של אחיו היותר ישן עם הפרונט המעוגל.

בכל אופן אני מאוהב בטרקטורים של פרגוסון למרות שאין לי שום ידע בהם, אלו שאני הכי אוהב אם הישנים והחדשים כמו שלך בתמונה שהם 4*4,

אם היה לי כסף הייתי מחזיק אחד רק בשביל הכיף, על הטרקטור שבתמונה למדתי לנהוג ועשיתי איתו הרבה טיולים בשטח בשביל הכיף, ואין כמו עבירות של טרקטור :twisted:.

פורסם
כמו שלך בתמונה שהם 4*4,

.

שלי תוצרת סאם (same) ולא פרגסון

מחכים לתמונות :wink:

פורסם
שבוע הבא אני אביא עוד תמונות, גם של אחיו היותר ישן עם הפרונט המעוגל.

בכל אופן אני מאוהב בטרקטורים של פרגוסון למרות שאין לי שום ידע בהם, אלו שאני הכי אוהב אם הישנים והחדשים כמו שלך בתמונה שהם 4*4,

אם היה לי כסף הייתי מחזיק אחד רק בשביל הכיף, על הטרקטור שבתמונה למדתי לנהוג ועשיתי איתו הרבה טיולים בשטח בשביל הכיף, ואין כמו עבירות של טרקטור :twisted:.

אך יש דברים שאחרים לא יבינו,אין כמו טיולי טרקטורים ,השיא שלנו היה 14 כלים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
[/color]

אך יש דברים שאחרים לא יבינו,אין כמו טיולי טרקטורים ,השיא שלנו היה 14 כלים.

נשמע טוב :-D

אצלנו מטיילים עם טרקטורונים :twisted:

פורסם

בעניין הטרקטורים- עשיתי לפני כמה שבועות סיבוב על הטרקטור NEW HOLLAND עם מנוע של פורד. הרגשה בלתי נשכחת- הדבר הזה פשוט ענק, עם הנעה 4X4, אתה יושב בגובה של הבית! ויש לו גיר מוזר, עם העברת ההילוכים עם הכפתורים על הידית- אם לא בעל הטרקטור, שישב לידי ותידרך אותי- לא הייתי מסתדר עם זה. אבל איזו מפלצת!:twisted:8):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בעניין הטרקטורים- עשיתי לפני כמה שבועות סיבוב על הטרקטור NEW HOLLAND עם מנוע של פורד. הרגשה בלתי נשכחת- הדבר הזה פשוט ענק, עם הנעה 4X4, אתה יושב בגובה של הבית! ויש לו גיר מוזר, עם העברת ההילוכים עם הכפתורים על הידית- אם לא בעל הטרקטור, שישב לידי ותידרך אותי- לא הייתי מסתדר עם זה. אבל איזו מפלצת!:twisted:8):-D

:lol::lol::lol::lol::lol:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אם כבר טרקטורים ישנים זה שלי:

international 454 שנת 72' נוסע כמו חדש! מנוע 3 בוכנות, 50 כ"ס, ת"ה- 8 קדימה 4 אחורה.

לפני חודש הוא קיבל מצמד חדש בפעם הראשונה! לעולם לא פתחו את המנוע!!

IMG_3779.jpg

IMG_3780.jpg

IMG_3781.jpg

IMG_3782.jpg

IMG_3783.jpg

IMG_3784.jpg

IMG_3787.jpg

IMG_3789.jpg

• תוכן חדש...