Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי השרטוט החוט הירוק צריך להגיע לכוהל או למינוס של הדיסטרבוטור,מישהו הרכיב ברכב אמריקאי שעון כזה?לפני שאני מתחיל לנחש...תודה.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אם זה רכב ישן, כנראה שיש לו קויל ודיסטריבוטור. ביניהם (יוצא מהמינוס של הקויל) כנראה ש"זורם" חוט.

אז איפה הבעיה?

עודד

פורסם

שלום.

אם מדובר ברכב אמרקקי אז החיבור לשעון טורים הוא כך.

בצד המפלג יש תקע שמיתחבק חוט עבה זה + כניסה דרך הסוויץ.

בשעון טורים יש חוט אדום חוט ירוק וחוט שחור.

החוט האדום מיתחבר לחוט העבה + מפלג.

החוט הירוק מיחחבר למפלג באותו השקע היכן שהחוט העבה + מיתחבר אבל לידו. אם תרים את מכסה המפלג אתה תראה שיש כניסה לחיבור אם תקע קטן יותר.

החוט השחור לה מינוס של הרכב [שלדה].

כמו כן צריך לשים לב אם לשעון טורים יש מתג מאחור בורר מצבים 4 צל' 6 צל' או 8 צל'.

יש לכון את המתג למצב הנכון אם אין מתג צריך לראות אם השעון לא מוגבל למנוע 4 צל' בלבד ואז הוא לא מתאים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

או.קי,באמת יש יציאה(הכנה)בדיס',חיברתי,הגיוני שהטורים עומדים על 900,ומתחלף לי הילוך ב2500 גג...?(הרכב הקודם שלי היה VTI אז אולי אני סתם פרנואיד...?)

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

ממה שאני זוכר יש לך גיר 700R4 נכון?

אם כן תנסה למתוח את הקבל קיק דאון קצת זה אמור למשוך לך את ההילוכים טיפה יותר כאשר אתה ב D.

חוץ מיזה תנסה לברור הילוכים ידנית ולמשוך אותם ותראה אם הסל"ד עולה לך (אל תעבור 5000 סל"ד יש לך מנוע סטנדרטי)

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

בני,רק עכשיו קראתי את התשובה שלך, ב HEI של GM אסור להשים על ה + של ה COIL את המד טורים.

כמו שרשום בחתימה שלך תלמד...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קוביסו, אם תקרא שוב מה שבני כתב:

החוט הירוק מתחבר למפלג באותו השקע היכן שהחוט העבה + מיתחבר אבל לידו. אם תרים את מכסה המפלג אתה תראה שיש כניסה לחיבור עם תקע קטן יותר.

ותפענח את הרמזים (המודגשים על ידי), תראה שהוא לא התכוון לחבר את החוט הירוק ל- +.

בנושאים האלה עוד לא תפסתי את בני ל. בטעות :-D

עודד

פורסם

שלום.

ואני חשבתי שהוא יבין את הטעות לבד ועוד מנצל את הזכויות שלי בכיתובים .

אולי אכשו יבין את הרמז של עודד.

בברכה בני ל.

אגב אותי לימדו לקרוא מישפט 3 פעמים

האחד לקרוא

השני לקרוא ולהבין את הכתוב

השלישי לקרוא ולהבין מה ניכתב!!!

פורסם
צודק צודק.

צודק לא מספיק מה אם התנצלות?

ועוד נותן לי בראש אם הפתגמים הפרטים שלי.

בברכה בני ל.

פורסם

סחטיין עליך קובי,שאפו!הכבל היה מנותק,כנראה משקניתי את האוטו כי בחיים הוא לא נסע ככה,בשעה טחנתי חצי צמיג,תודה תודה,תודה!

CELICA כמה פוזה8)

• תוכן חדש...