Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול אחה"צ התחלתי להרכיב את הגג, לא פשוט, מצריך המון עבודה, מה שכן, העבודה לא קשה אבל מצריכה המון תשומת לב לפרטים.

היום בבוקר המשכתי את כל הפינישים ואני יכול להגיד שבשעה טובה הגג מורכב, כעת נישאר רק לחתוך את הפתח לחלון האחורי ולהרכיב אותו למקומו, אני מעריך כשעה עבודה עם כל ההכנות והמדידות.

(בחלק מהתמונות ניתן לראות את המכה המכוערת שאיתה ירד הרכב מהגרר בדרך חזרה מהצבע:x).

ב to do list נישאר לי עוד: דשבורד, שעדיין לא התחלתי איתו מלבד העיצוב, קצת שיפצורי ושינויי חשמל, הרכבת שמשה קידמית, פסי קישוט מבחוץ, להחליף צמיגים וטסט.

יכול להיות שיתווסף לרשימה גם התקנת מזגן, במידה ואצליח להשיג מזגן קומפלט מפירוק במחיר סביר...

30062009382.jpg

03072009397.jpg

03072009399.jpg

03072009395.jpg

03072009394.jpg

30062009388.jpg

03072009396.jpg

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

מקסים באמת ,

עברתי על השירשור כולו , ממש כיף לראות איך מתקדם השיפוץ !

בהחלט רכב קסום , פתוח שזו חוויה - קלאסי ובר ביצועי נסיעה טובים ומהנים .

תהנה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תודה רבה, אני בהחלט משתדל להקפיד על כל פרט, אבל זה ממש לא פשוט:roll:.

אני לא מבין איך בתוכנית אוברול הם מסיימים את ההרכבות אחרי הצבע ביום אחד:lol:

חבר מועדון 13925

פורסם

בעניין: התחיל שיפוץ הגולף קבריולט שלי

מקסים באמת ממש כיף לראות איך מתקדם השיפוץ !

כול הכבוד:-P

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

תודה רבה על המחמאות.

למען האמת אני חייב לציין שעשיתי טעות קריטית אחת!

עבדתי ביום שישי מהבוקר עד הצהריים על הרכב בחוץ עם גופייה ובלי הצללה או כובע, כמובן שנשרפתי למוות וכעת אני לא יכול לגעת בכתפיים שלי ובצוואר שהצמיח שלפוחיות... נו טוב ככה זה כשמתלהבים:lol:

חבר מועדון 13925

פורסם

בני בני בני אין לי מילים, אולי בעצם אחת וואוו !

מה עוד נשאר? מה עם הלוח שעונים?

דרך אגב אמרתי לך כבר שהג'אנטים שלך נראים זוועה על הרכב :shock:.

לילה טוב, אל תשכח לשים אלוורה ותשכב על הבטן. :lol:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

טוב אז אחרי ששמעתי בעצת מאור ושכבתי על הבטן עם אלוורה על הגב:wink: חזרתי היום מהעבודה, התמרחתי בקרם הגנה, חבשתי כובע והלכתי לסיים את העבודה על הגג.

אחרי שסיימתי להרכיב את החלון האחורי התחלתי קצת להתעסק במערכת החשמל, חיברתי חלונות חשמל, נעילה מרכזית והתחלתי את ההרכבה של מערכת האזעקה (עוד לא נגמר:?).

קצת תמונות מאוחרות של הגג מורכב:lol:.

05072009408.jpg

05072009407.jpg

05072009409.jpg

05072009411.jpg

חבר מועדון 13925

פורסם
אתמול אחה"צ התחלתי להרכיב את הגג, לא פשוט, מצריך המון עבודה, מה שכן, העבודה לא קשה אבל מצריכה המון תשומת לב לפרטים.

היום בבוקר המשכתי את כל הפינישים ואני יכול להגיד שבשעה טובה הגג מורכב, כעת נישאר רק לחתוך את הפתח לחלון האחורי ולהרכיב אותו למקומו, אני מעריך כשעה עבודה עם כל ההכנות והמדידות.

(בחלק מהתמונות ניתן לראות את המכה המכוערת שאיתה ירד הרכב מהגרר בדרך חזרה מהצבע:x).

ב to do list נישאר לי עוד: דשבורד, שעדיין לא התחלתי איתו מלבד העיצוב, קצת שיפצורי ושינויי חשמל, הרכבת שמשה קידמית, פסי קישוט מבחוץ, להחליף צמיגים וטסט.

יכול להיות שיתווסף לרשימה גם התקנת מזגן, במידה ואצליח להשיג מזגן קומפלט מפירוק במחיר סביר...

שלום לך.

אני חושב שכבר דיברנו בעבר

יש לי גולף קבריולט GTI מודל 93 עם גג חדש(לפחות היה עד היום בצהרים) ניסו לגנוב לאשתי את הרכב היום אבל לא הצליחו אבל הספיקו לחתוך את הגג (נבלות) אני רואה שאתה הרכבת גג חדש אבקש קצת יותר פרטים ,איכן הזמנת ועלויות עם אפשר.

חוץ מזה אתה עושה עבודה מרשימה ביותר כל הכבוד כייף לעקוב אחרי השירשור.

בהצלחה דורון

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
שלום לך.

אני חושב שכבר דיברנו בעבר

יש לי גולף קבריולט GTI מודל 93 עם גג חדש(לפחות היה עד היום בצהרים) ניסו לגנוב לאשתי את הרכב היום אבל לא הצליחו אבל הספיקו לחתוך את הגג (נבלות) אני רואה שאתה הרכבת גג חדש אבקש קצת יותר פרטים ,איכן הזמנת ועלויות עם אפשר.

חוץ מזה אתה עושה עבודה מרשימה ביותר כל הכבוד כייף לעקוב אחרי השירשור.

בהצלחה דורון

היי דורון.

דיברנו בעבר ואפילו נפגשנו באזו שבת אם אני לא טועה, הקפצתי לך את החומר הטכני על הגולף.

לגבי הנזק שעשו לך יש לי רק דבר אחד להגיד, בני ז***ת.

לא מבין את האכזריות והגועל הזה, תשברו חלון, יש ביטוח אבל למה לקרוע את הגג?:evil:

גג חדש הזמנתי דרך איביי כמובן, השאלה היא אם אתה צריך רק את החיצוני או גם את הבידוד (המרכזי) וגם את ה headliner שזה החלק הפנימי שרואים מתוך הרכב.

אני החלפתי את החיצוני ואת הפנימי.

המחיר לא כל כך גבוה אבל כמו שכתבתי קודם העבודה קשה וארוכה.

אם אני זוכר נכון הכל כולל משלוח לארה"ב עלה לי פחות מ 300 דולר (מארה"ב זה הגיע אליי במזוודה:wink: אחרת היו לי עוד הוצאות מכס וכו')

אם תרצה פרטים של מי שהזמנתי ממנו אשמח לעזור אבל בכל מקרה תכתוב באיביי golf cabrio hood ותמצא הרבה מוכרים.

שים לב לסוג הבד שאתה צריך יש סוגי ויניל שונים ויש גם קנבס שהו יקר הרבה יותר.

קרא כאן: http://www.cabby-info.com/top.htm#Differences אני מצאתי שהקישור הזה ממצה הכל בקשר לגגות קבריולט.

הנה דוגמא למחירים: http://www.mtmfg.com/cgi-local/displaycat.cgi?cat=165

וכאן: http://www.mk1dubz.com/cabtop.pdf תמצא הסבר מקיף וממצה כולל תמונות על איך להרכיב את הגג.

בהצלחה

חבר מועדון 13925

• תוכן חדש...