Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ טרנספורטר שנת 73'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מברשת פלדה על הדיסק - תעשה לעצמך טובה ותקנה מברשת עם "צמות" שלא מתפרקת. המברשת הזו לא רק מתפרקת, אלא גם מעיפה עליך שערות וזה כבר לא נעים עד מסוכן.

אסף.

האמת שהציעו לי את המברשת צמות המדוברת, היא נראתה לי אגרסיבית מידיי.

אתה צודק הסיבים עפים לכל עבר לכן לבשתי -

כפפות, משקפיי מגן, ובגדים עבים יחסית.

בכל אופן, אני אתן למברשת עם הצמות את ההזדמנות שלה במקום ניסתר.

בברכה אסף.

פורסם

סחתיין אחי .... עבודה מעולה... אני מזה רוצה לעשות פרוייקט כזה מתישהו .. רק אין לי כסף לקנות תחומרים האלה..... אבל יש לי ידיים!

פורסם

אסף, עבודה מצויינת.

לדעתי בעבודה על פנל מהתמונות האחרונות היתה יכול להעזר בניקוי בחומצה, נוזל לניקוי אסלות לדוגמה. אני בפרוייקט שלי משתמש בו דיי הרבה לניקוי חלקים עשויים ברזל. תבילה בחומר לניקוי אסלות מדולל במים למשך כמה ימים מורידה חלודה בצורה יפה מאוד. רק לא לשכוח לשתוף את החלק בצורה יסודית ומיד להגן בפני התחמצנות על ידי צביע או שימון.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אסף, עבודה מצויינת.

לדעתי בעבודה על פנל מהתמונות האחרונות היתה יכול להעזר בניקוי בחומצה, נוזל לניקוי אסלות לדוגמה. אני בפרוייקט שלי משתמש בו דיי הרבה לניקוי חלקים עשויים ברזל. תבילה בחומר לניקוי אסלות מדולל במים למשך כמה ימים מורידה חלודה בצורה יפה מאוד. רק לא לשכוח לשתוף את החלק בצורה יסודית ומיד להגן בפני התחמצנות על ידי צביע או שימון.

הקשבתי בקולך, עשיתי חיפוש קראתי והחכמתי ( שים לב מה עשיתי בסופו של דבר ). תודה.

עדכון -

התחלתי לחפור ולחתוך את כל הריקבונות והתחלתי לייצר טלאים.

מעבר לכך, השגתי את הנוסחא המדוייקת של החומר שמשתמשים בבריכות ברצות הברית .

ייצרתי כמות קטנה ( 4 ל' ) יצא סוף הדרך, החומר הו*וגני פעיל ומסוכן להחריד.

שפכתי את החומר לתוך דלי והתחלתי לזרוק פנימה חלקים חלודים, הפלא ופלא - החלק יוצא בלי צבע, בלי תיקוני שפכטלים, בלי חלודות והכי חשוב בלי ריקבונות. רק מה שחשוב זה לחמם ולייבש טוב טוב את החלק הטבול וכמובן לצבוע בצבע ייסוד.

יש למישהו במקרה איזו בריכה ?

או לחילופין אני אשמח לרתכת CO, מישהו מוכר ?, משכיר ?

בברכה אסף.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

וואו, בד"כ אני לא נכנס לפורום הזה אבל פרוייקט חבל על הזמן ישר כוח! ממש עושה חשק לקחת פרוייקט כזה על עצמי סוף סוף.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...