Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ טרנספורטר שנת 73'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה די טוב (הכל יחסי), למרות שרואים שיש תיקוני פחחות שמכוסים בצבע לא טוב (מתחת לחלון הקדמי). סחתיין על היסודיות.

ו

מספר המנוע מתחיל באותיות PA

AP מן הסתם, ולא PA. מנועTYPE4 1800 שני קרבורטורים 68 כ"ס, רגיל לגמרי לשנתונים 74-75.

אסף.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון -

הרכב מפורק, לא נותר בו כלום smiley16.gif,

קיבלתי מספר הצעות מחיר, המחירים נעים בין 10K ל 15ל . אני לא מתלונן על המחירים ידעתי שהם יהיו בסדר גודל הזה. אבל אחריות על העבודה אין - כל שלושת הפחחים טענו שהחלודה תחזור כעבור שנתיים שלוש.

אז אם אף אחד לא מוכן לעשות עבודה כמו שצריך אז אני אבצע את העבודה מ - א עד ת . רק שאני לא אתאהב במקצוע ; -)

.

הצטיידתי בחומרים וכלי עבודה לפחחות של הרכב, אם אתם תוהים אם השתגעתי, אז כן ! אני הולך לבצע את העבודה בעצמי.

קניתי מספר כלי עבודה בסיסיים לפחחות -

IMG_4331800x600.jpg

IMG_4322800x600.jpg

IMG_4323800x600.jpg

IMG_4325800x600.jpg

אני צריך לחתוך מתורמת איברים מספר חלקי פח, להשכיר רתכת ארגון ולהתחיל לעבוד.

אז תאחלו לי בהצלחה למה זה הולך להיות קריעת תחת icon_twisted.gif .

בברכה אסף.

פורסם

אני מוריד את הכובע.

פחחות זה הדבר היחיד שאני לא מעז לעשות לבד.

תקרא את זה:

http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=203552

וכשתסיים תקרא שוב.

ואז תעבור על עוד כמה מההודעות הדביקות בפורום ההוא, במיוחד זו על הערבובי צבעים.

אתה הולך ללמוד הרבה, אני מקנא.

אסף.

פורסם

בימים כאלו של פחות עבודה אצל בעלי העסקים אפשר להסתובב בין המצבעות למצא עובד שיכול להגיע בשעות הערב ולעזור לך או נקרא לזה ללמד אותך תמורת סכום סימלי. אם קנית כלים בטח יש לך גם מקום השאר לא בעיה.

פורסם
אני מוריד את הכובע.

פחחות זה הדבר היחיד שאני לא מעז לעשות לבד.

תקרא את זה:

http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=203552

וכשתסיים תקרא שוב.

ואז תעבור על עוד כמה מההודעות הדביקות בפורום ההוא, במיוחד זו על הערבובי צבעים.

אתה הולך ללמוד הרבה, אני מקנא.

אסף.

תודה ידידי, עברתי על חלק מההודעות הדביקות :type:, למען האמת הייתי קצת מודאג מעניין הפחחות, אבל כשנגעתי בכלי העבודה והוצאתי מספר מכות כבר הבנתי שזה עניין של המון סבלנות נטו !

בימים כאלו של פחות עבודה אצל בעלי העסקים אפשר להסתובב בין המצבעות למצא עובד שיכול להגיע בשעות הערב ולעזור לך או נקרא לזה ללמד אותך תמורת סכום סימלי. אם קנית כלים בטח יש לך גם מקום השאר לא בעיה.

אני אבדוק את הנושא עם העובדים של השכן פחח שלי, אחלה רעיון !, תודה.

בברכה אסף.

פורסם

תהליך הלמידה -

אני מבקש אם יש הצעות ייעול או הערות בונות לא להתבייש !, סך הכל אני מעוניין להגיע לתוצא טובה :wink:.

הלכתי על משהו דיי פשוט -

1. פירקתי דלת תא מנוע אחורית.

2. ניקיתי עם מים וסבון וייבשתי כמובן.

3. יישרתי עם הפטיש וה 6 שקע שהייה בדלת, כמה שייכולתי ( לא רציתי להקפיץ את הפח החוצה מידיי.

4. התחלתי לשייף עד המתכת - אני חייב לציין שזה לא נורא כל כך .

5. ניקיתי את הדלת משאריות אבק השיוף עם מטלית מיקרו פייבר .

6. החלק הכי פאן זה השפכטל,

החומר שהביא לי "ברק" בסלמה פשוט חבל על הזמן !, פעם ראשונה שאני נפגש עם גוונים כאלו של חומר פחחים - המקשה כחול, והחומר פחחות- ירוק = חומר שמאד קל לעבוד איתו בלי בועות אוויר, מתייצב מהר, מתחבר למתכת בצורה אבסולוטית !.

חוץ מהחומר קניתי גם שפכטל פחחים ( מין פחית מאד חדה ! ) - כלי שמאד קל לעבוד על החומר איתו !.

מבחינת החומר למדתי משהו חשוב ! -

לא להתקמצן בחומר,

1. החומר קצת מצטמק בייבוש סופי.

2. עדיף שיהיה יותר מאשר פחות.

קצת תמונות -

לצערי התחתי לצלם רק לאחר שהדלת הייתה משוייפת.

השפכטל שעשיתי בפעם הראשונה לאחר שיוף.

IMG_4354800x600.jpg

מתכונן לפעם שנייה

IMG_4361800x600.jpg

IMG_4362800x600.jpg

IMG_4365800x600.jpg

7. וייבוש כמובן במקום יבש .

מחר -

1. שיוף הדלת ובדיקת התוצאות, בצורה אגרסיבית יחסית.

2. במידה והכל תקין אז אני מתכוון לצבוע בצבע יסוד !.

בברכה אסף.

• אחראי פורום
פורסם

אסף כל הכבוד, החלום שלי הוא לפחח לבד את הסוד שלי.

הבונדו שקנית, במקרה של חברת RAGE \ evercoat? אריזה סגולה? (הצבעים נראים מוכרים)

אם כן, אז עבדתי איתו הרבה, חומר מצויין ואיכותי.

בהצלחה,

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נהדר :-P

אתה יכול לפרט קצת לגבי החומרים שקנית והכלים שקנית - כמו גם מחירים ומקום אספקה - אני גם רוצה, כי בטח אעשה עבודה טובה יותר מפחח שרק רוצה ג'ובות - וזה בטח גם יעלה פחות (מעבר לרווח העצום של הידע שמתקבל...).

אתה יודע לרתך באורוגון? יש לך מושג כמה עולה רתכת כזו? חיפשתי משומשת כזו ולא מצאתי. נראה לי שלהשכיר זו אופציה טובה אבל היות ויש לי רק את סופי השבוע אז זה לא ממש ריאלי והשכיר כל פעם...

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם
אסף כל הכבוד, החלום שלי הוא לפחח לבד את הסוד שלי.

הבונדו שקנית, במקרה של חברת RAGE \ evercoat? אריזה סגולה? (הצבעים נראים מוכרים)

אם כן, אז עבדתי איתו הרבה, חומר מצויין ואיכותי.

בהצלחה,

איתי.

איתי, החומר של EVERCOAT :king: , חומר מצויין - שונה מכל חומר שעבדתי איתו עד היום, ההתחברות מושלמת, וקל לעבודה.

נהדר :-P

אתה יכול לפרט קצת לגבי החומרים שקנית והכלים שקנית - כמו גם מחירים ומקום אספקה - אני גם רוצה, כי בטח אעשה עבודה טובה יותר מפחח שרק רוצה ג'ובות - וזה בטח גם יעלה פחות (מעבר לרווח העצום של הידע שמתקבל...).

אתה יודע לרתך באורוגון? יש לך מושג כמה עולה רתכת כזו? חיפשתי משומשת כזו ולא מצאתי. נראה לי שלהשכיר זו אופציה טובה אבל היות ויש לי רק את סופי השבוע אז זה לא ממש ריאלי והשכיר כל פעם...

אני שמח שנתתי לך אמביציה, אני אדאג לשבת בערב על הודעה שתענה לך על כל התשובות.

סחטיין עליך, דבר איתי לפני שאתה ממשיך לשאר האוטו.

הייתי רוצה להתקשר, החלפתי פלאפון ואין לי את המספר שלך !.

חברים,

צבעתי את הדלת בצבע יסוד ואני אעלה תמונות יותר מאוחר, אם שמתם לב שלא הגבתי לאחרונה בגלל ש-

נסעתי על האופניים כשהדוברמן מושך אותי ב 40 קמ"ש עליהם ( כן יש לי ספידומטר ), לפתע הכלב ראה חתול והתחיל להאיץ לכיוון החתול כשהגלגל האחורי שלי נעול !, הכלב משך אותי כ 15 מטר כך,לכיוון עץ שהחתול טיפס עליו .הקיצקוץ התלבשתי על עץ icon_mad.gif , אווץ icon_mad.gif .

לאחר ביקור במיון, הסתבר -

שסדקתי את כף יד שמאל שלי, סדק אשר מקנה כאבי תופת כשמזיזים את האצבע האמצעית icon_lol.gif .

אני בחופשת מחלה מפרוייקטים icon_wink.gif .

בברכה אסף.

פורסם

אסף, תהיה בריא וחזור לפרויקט במהרה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...