Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ טרנספורטר שנת 73'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה עם כל השיפוץ רק בבקשה - נהג במשנה זהירות - כל העניין שם שהרכב על בלוקים , זה לא נראה טוב .

אם כבר אין לך על מה, אז תארגן צמיגים לתחתית , רחבים יותר מאשר האבנים .:wink:

I LOVE MY ALFA ROMEO

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעניין הבוקים, ל.כ. בצריפין. 75 ש"ח לבוק איכותי. (לא לבוא עם כרטיס אשראי או עם מזומן יותר ממה שמתכוננים להוציא. המקום מסוכן. לא תצליחו להתאפק).

אסף.

הייתי אומר אפילו מסוכן מאוד!!!!:shock:

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

הייתי אומר יציב, אבל אתם תתנו לי בראש :lol:, יש לי בוקים הבעייה היא אחרת - הם לא היו מספיק גבוהים לשליפת המנוע והגיר, מה לעשות ? הרכב היום בגובה 60 ס"מ מהאספלט, יש המון גישה.

נותרו כמה פריטים והרכב יורד ארצה !, כמובן שבזהירות !

אני לא בסדר שלא עידכנתי הרבה זמן - פשוט לא נגעתי ברכב כבר כמעט שבוע, יש לי המון עבודה !

בברכה אסף.

פורסם

לאחר שלא עדכנתי הרבה זמן ישנה התקדמות,

התחלתי בניקיון תא המנוע, הורדתי בעזרת שפכטל פלסטיק את כל החול + שמן שנדבק בדפנות ומסביב לתא עצמו, פשוט קריעת תחת.

יש למישהו רעיון איך אני מוריד את כל השכבה השומנית והדביקה הזו מבלי לקרוע לעצמי את הידיים ?, כיום אני משתמש במקרו לכל - חומר למיקוי כללי, האם מותר להשתמש במסיריי שומנים למיניהם - או שיש דגש מסויים ?

פירקתי את דלת תא המנוע, וניקיתי אותה עם מים חמים, יצאה חדשה :lol: .

אגב את השטיפה אני מבצע בעזרת

1. גרניק שיש אפשרות לתת לו לינוק חומר ניקוי ביחד עם המים, יש חומר יעודי לדבר הזה ?

2. יש לי קומפרסור, ופיסטולט + מיכל לניקוי - באיזה חומר משתמשים ?

מחר אני אעלה קצת תמונות.

בברכה אסף.

פורסם

יש למישהו רעיון איך אני מוריד את כל השכבה השומנית והדביקה הזו מבלי לקרוע לעצמי את הידיים ?, כיום אני משתמש במקרו לכל - חומר למיקוי כללי, האם מותר להשתמש במסיריי שומנים למיניהם - או שיש דגש מסויים ?

בנושא ניקוי חול+שמן תנסה להשתמש במסיר שומנים קר בפינה כלשהיא, ואם אחרי יום לא קורה כלום אז כנראה שזה בסדר להשתמש בחומר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

פירקתי את דלת תא המנוע, וניקיתי אותה עם מים חמים, יצאה חדשה :lol: .

בברכה אסף.

אהבתי :)

ואני לא זוכר שאלה היו מים חמים... אני חושב שעד עכשיו אני מרגיש את הקור בידיים :-D

אבל חייב להסכים שהיא יצאה כמו חדשה...

Confidence In Motion

פורסם

שלום לכולם

אני עוקב אחרי השיפוצים של שני האספים (אסף של הקמפר ואסף של הטרנספורטר 73) בעניין רב. עוד לא תמו השיפוצים וכבר הינה צץ לו פולסווגן באס נוסף! החל מיום ה' האחרון אני בעליה המאושר של פולסווגן באס מודל 74. האוטו עמד 16 שנה ואני יד חמישית. אין לי מושג כמה האוטו עשה וכפי הנראה אין ברכב מנוע וגיר. הרכב הוא רכב נוסעים, על פי הרשיון 8 נוסעים מתוכם 2 ליד הנהג. גם אצלי ברובליקת סוג המנוע רשום + ומספר המנוע מתחיל באותיות PA. ברשיון הרכב לא רשום נפח המנוע, אך בדיקה שעשיתי מעלה כי יתכן ובאוטו היה מנוע יחסית נדיר בעל נפח של 1800cc. דבר מיוחד נוסף ברכב הזה הוא שיש לו שתי דלתות הזזה, אחד מכל צד. כרגע אני עדיין לא יכול לבדוק מה מצב הרכב מכיוון שהוא משמש מחסן כפי שאתם יכולים לראות בתמונות המצורפות. אני מקווה שאחרי הניקוי שלו לא אתקל בריקבונות מתקדמים (לא בטוח). אשמח לקבל הצעות ורעיונות לשיפוץ. אני רוצה לשמור על אוטנטיות ומקוריות של הרכב.

הפולסווגן שלי 001.jpg

הפולסווגן שלי 002.jpg

הפולסווגן שלי 008.jpg

פורסם

לצערי התקווה שלך לא תתגשם, הרכב מהתמונה מימין נראה שיש ריקבון עמוק מעל דלת ההזזה השמאלית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תפתח שרשור חדש...

ותתחיל בלצלם או להעתיק את פלטת הקודים, ואת מספר המנוע, ואת כל המספרים, לזיהוי מדוייק.

הדגם עם שתי דלתות הזזה הוא נדיר ברמה עולמית.

ובהצלחה... לפי התמונות יש לך הרבה הרבה עבודה.

אסף.

פורסם
שלום לכולם

אני עוקב אחרי השיפוצים של שני האספים (אסף של הקמפר ואסף של הטרנספורטר 73) בעניין רב. עוד לא תמו השיפוצים וכבר הינה צץ לו פולסווגן באס נוסף! החל מיום ה' האחרון אני בעליה המאושר של פולסווגן באס מודל 74. האוטו עמד 16 שנה ואני יד חמישית. אין לי מושג כמה האוטו עשה וכפי הנראה אין ברכב מנוע וגיר. הרכב הוא רכב נוסעים, על פי הרשיון 8 נוסעים מתוכם 2 ליד הנהג. גם אצלי ברובליקת סוג המנוע רשום + ומספר המנוע מתחיל באותיות PA. ברשיון הרכב לא רשום נפח המנוע, אך בדיקה שעשיתי מעלה כי יתכן ובאוטו היה מנוע יחסית נדיר בעל נפח של 1800cc. דבר מיוחד נוסף ברכב הזה הוא שיש לו שתי דלתות הזזה, אחד מכל צד. כרגע אני עדיין לא יכול לבדוק מה מצב הרכב מכיוון שהוא משמש מחסן כפי שאתם יכולים לראות בתמונות המצורפות. אני מקווה שאחרי הניקוי שלו לא אתקל בריקבונות מתקדמים (לא בטוח). אשמח לקבל הצעות ורעיונות לשיפוץ. אני רוצה לשמור על אוטנטיות ומקוריות של הרכב.

יכול להיות שיש לי מנוע וגיר בשבילך, תיצור קשר בפרטי...

מעבר לכך שיהיה לך בהצלחה, וברוך הבא למשפחה.

בברכה אסף.

פורסם

יש תמונות -

חזית הרכב -

IMG_4285800x600.jpg

IMG_4283800x600.jpg

IMG_4284800x600.jpg

תא המנוע -

IMG_4282800x600.jpg

IMG_4279800x600.jpg

IMG_4277800x600.jpg

דלת נהג -