Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ טרנספורטר שנת 73'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קבל תמונה עים הגומי ובלי הגומי

תודה חבר.

אתה יכול לראות גם בשיפוץ שלי תמונות מקרוב של המדרגות. גומי חדש אפשר לקנות בכל החנויות המקוונות. ראיתי גם מדרגות שמישהו הכין מפח מרוג וזה נראה די טוב.

אגב, בדלת, למטה, יש שני קדחים. תבדוק שהם פתוחים, ויותר חשוב- שהפחח לא יסגור אותם.

אסף.

אסף, בדקתי הקדחים !, הם היו סתומים, ויש גם התחלה של ריקבון :cry:.

למה יש שם קלאץ' של אופנוע? :roll:

זה נראה לי יותר אטם ריקון שמן

זה ניראה כמו דיסקיות של הגיר האוטומט .

והזוכה הוא adig1971 :smilecolr, הגיר עבר שיפוץ בעבר אצל גורג' ביפו .

בברכה אסף.

פורסם

חברים,

הרכב ריק מתוכן, נותר רק לפרק את הרכב מבחוץ - בקליות, חלונות ידיות דלתות וכו'.

מספר שאלות -

אני בדילמה, במיוחד מהפחחות הפנימית !, יש חלודות בחיבורים הפנימיים של הרכב, אני מפחד שהפחח פשוט יצבע עליהם מבלי שיוף וניקיון ויעשה עבודה חאפרית שתחזיק שנתיים שלוש.

חלודות שיטחיות -

האם לשייף ולצבוע בצבע יסוד + צבע אקרילי ( כמו ציפוי הרכב מלמטה ) ?

לגבי הרצפה -

האם להזמין את הרצפה הקדמית מחו"ל ?

כעיקרון ברוב הרצפה יש בשר לריתוך, יש מקומות מסויימים שניתן לחתוך ולהצמיד טלאי, מה דעתכם ?

בברכה אסף.

פורסם
היי כפיר, השעון הכי שמאלי זה שעון טורים ? אצלי אין אותו, מעוניין למכור ? :mm_wink:.

בברכה אסף.

אופס, ימני אחי, קצת התבלבלתי :beerchug:.

בברכה אסף.

פורסם

אחריי שבועיים שלא הגבתי כמעט, יש עידכון קצר -

ביום שישי כשחזרנו אני ופישמן מ MDC, פישמן הציע רעיון - להניע את הרכב לפני שאני מוריד את המנוע, כדי לדעת שהכל תקין !

אז חיברנו כבלים נתנו סטרטר, ראינו את הצבע של הדלק שמגיע מהמיכל דלק ונבהלנו - הוא פשוט שחור עם משקעים ומיים. אז הבאתי 3 ליטר דלק מהתחנת דלק הסמוכה, שפכנו קצת דלק לקרבורטורים, והנענו את הרכב כשהוא יונק דלק מהבקבוק :lol: ( נגמר אחרי 4 דקות ), צו'ק אוטומטי עובד, המנוע לא כל כך היה נשמע לי בריא - יכול להיות בגלל שאין עליו דודים מהסעפות. בקיצור המנוע תקין !

ביום שבת חבר צריך לבוא אלי בשביל להוריד את המנוע.

נ.ב - מצאתי טרנספורטר תורמת איברים, הלוואי שאצליח לסגור עלייה.

בברכה אסף.

פורסם

עדכון,

1. רוקנתי את הדלק מהמיכל דלק - יצא מין נוזל שחור בריח של דלק :?.

2. ניתקתי קונקטורים מצמת חוטים לכוהל.

3. הוצאתי את המצבר, גילית עוד ריקבונות :cry:.

4. ניתקתי את הצמות של האלטרנטור.

5. יצרו כפתור התנעה בתא המנוע - הוא בתהליכי פירוק, אני רק צריך להבין מה בדיוק הקומבינה.

6. פירקתי את פתח מילוי שמן המנוע.

7. פירקתי את כבל הגז.

לאט ובטוח :-D.

לצערי המצלמה ריקה, רק מחר אני אעלה תמונות.

בברכה אסף.

• תוכן חדש...