Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מרכז נוקיה 17.7.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא לחץ על אחד מאייקוני התגובה המהירה בהודעות למעלה בכדי להפעיל את התגובה המהירה

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם
אם למישהו יש עוד תמונות מהמפגש נשמח לראות.

במיקרה כן..

בזמן שרוב האנשים היו סביב הקמארו היפייפה של רוני ..

היא נכנסה בשקט וחנתה לה בין 2 קורבטים.

אבל רכב עם נוכחות אני לא יכול לפספס .:twisted:

וכמו שאתם רואים בתמונות אני לא היחיד..

תהנו.

17072009111.jpg

17072009113.jpg

17072009109.jpg

17072009110.jpg

17072009105.jpg

17072009101.jpg

17072009106.jpg

17072009102.jpg

פורסם

איזה יופי. זו הצ'רג'ר 69' שכתבתי עליה בשרשור אחר. יש לה מספר(חיפאי) של מודל 73', כך שיתכן ויובאה בשלב מאוחר יותר או שהיתה שייכת לדיפלומט.

המעניין בה הוא ספידומטר בקמ"ש ולא במיל"ש, כך שכנראה זו היתה גרסת יצוא(נדירה מלכתחילה). מישהו יודע איזה מנוע יש לה(לפי האגזוז הבודד נראה לי 225 סלאנט סיקס)?

ומאחור - בשקט, עומדת לה מרצדס 300 אדנאואר שחורה!!! למישהו יש תמונות? CARLOVER?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
איזה יופי. זו הצ'רג'ר 69' שכתבתי עליה בשרשור אחר. יש לה מספר(חיפאי) של מודל 73', כך שיתכן ויובאה בשלב מאוחר יותר או שהיתה שייכת לדיפלומט.

המעניין בה הוא ספידומטר בקמ"ש ולא במיל"ש, כך שכנראה זו היתה גרסת יצוא(נדירה מלכתחילה). מישהו יודע איזה מנוע יש לה(לפי האגזוז הבודד נראה לי 225 סלאנט סיקס)?

ומאחור - בשקט, עומדת לה מרצדס 300 אדנאואר שחורה!!! למישהו יש תמונות? CARLOVER?

אין לי תמונות של המרצדס בשבילך..אבל תשובה לאיזה מנוע יש לצ'ארג'ר יש לי .. 318...8)

פורסם
אין לי תמונות של המרצדס בשבילך..אבל תשובה לאיזה מנוע יש לצ'ארג'ר יש לי .. 318...8)

יופי של צרגר ואני לתומי חשבתי שהן באות עם מנוע 360

עופר בן צבי

• תוכן חדש...