Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לי לרכוש מודל 1979, יד 2 מזה 25 שנה, דגם 2000, גיר גיל.

מי מכיר, ומי יודע מה הבעיות שצפויות והערכת שווי.

הרכב נראה יפה אבל צריך זוג בולמים חדשים, יש נזילת שמן בין מנוע לגיר והמזגן זקוק למדחס חדש.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

האוטו אדום?

אתה? קאפרי? ומה עם הBIG BLOCK? :lol::wink::twisted:

בעיקרון- חלקים מכניים מאד פשוטים וניתנים להשיג, מה עוד שקיימים מלא מועדונים של האוטו הזה כמעט בכל מדינה, עם שפע של מידע וקשרים! קוסמטית יש יותר בעיות בגלל החלודות שיש כמעט לכולם (MK2, 3).

זהו, בערך מה שיש לי להגיד... בתור הבעלים לשעבר של MK2 (שכמעט זהה). יש לי רק דברים טובים להגיד על הפורד קאפרי.8) אם אתה לא רוצה- אני רוצה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אדום, 1979, מנוע 2000, 6 צילינדר.

מכיר?

גם לביג בלוק מותר לשחק עם צעצועים

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

סה"כ אוטו מאוד טוב קל וזול לאחזקה,

חלקים באיביי יש בשפע ובזול מאוד (ביחס לרכבים אחרים), הגיר הוא של פורד סיירה,

הבעיה הכי קשה באוטו הזה היא החלודה בבודי ובעיקר בדלת האחורית,

בולמים אולי עוד ניתן למצוא בחנויות רכב ישנות מאוד, אם תרצה יש לי זוג ספייר, (לצערי שאשא חלפים סגר)

מחזיר שמן פשוט להשיג,

מדחס עוד יותר פשוט,

לגבי מחיר צריך לראות תמונה כדי לדעת מה מצבו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

נושא החלודות כבר צוין. בדוק את נקבי הניקוז בתחתית הדלתות, אם אינם סתומים, אחרת תחתית הדלתות תהפוך לחממת חלודה.

אם אתה אוהב ללחוץ, בקו ישר כמו גם בסיבובים, האקסים בתוך הבק-אקס נוטים להישבר מאחורי המיסב אחרי כמה אלפי קילומטרים של נהיגה חזקה. נושא האקסים הוא בעיה ידועה בפורדים מאותה תקופה - וכדאי שתכין רזרביים.

בקפרי שהיתה לי (MK3 מודל 78', 3.0S ידני), החזקתי קבוע אקס בבגאז' - ופעמיים החלפתי אקס באמצע הדרך, על מנת להמנע מגרירה(דיפרנציאל פתוח, כך שהאקס השבור מסתובב על ריק - והרכב לא זז). אתה יודע שאקס עומד להשבר מתישהו לאחר שאתה חש רעידות מהבק-אקס עם תחילת הנסיעה.

אפרופו נהיגה חזקה, הבלמים לא משהו. תתכונן להחליף רפידות קדמיות בתדירות די גבוהה.

מעבר לכל, קפרי היא מכונית קופה כיפית ופרימיטיבית משהו באופיה, עם הגה טוב וזנב בעל חיים משלו. שלי שירתה אותי במשך 3 שנים ולמעלה מ-40,000 ק"מ, מהירים מאד - ומאושרים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
.

בקפרי שהיתה לי (MK3 מודל 78', 3.0S ידני),quote]

היתה לבנה ?

אם כן אני יודע אצל מי היא :-D

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
.

בקפרי שהיתה לי (MK3 מודל 78', 3.0S ידני),quote]

היתה לבנה ?

אם כן אני יודע אצל מי היא :-D

כן. ידוע לי שהיא עברה מספר שינויים ממצבה המקורי :cry:

אני מקוה שהיא בידיים טובות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...