Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שלא הבנתי נכון, או ש"שטיפת מעברי מים בלחץ מים" אין דבר כזה. יש חמרים שעושים פלאש למערכת המים, פעם היה חומר שויצרי מעולה שהוציא חצי טון חלודה ממנוע האלפא שלי...לא יודע מה יש היום בשוק, אם מישהו יודע גם אני אשמח לשמוע מה רלוונטי, אבל לחץ מים לא מנקה כלום, ובטח לא משקעי חלודה.

סתם לסבר את האוזן, במרצדס שלי פרקתי פקקי מים כדי לנקות את המנוע מבפנים, מה שהיה בפנים היה נראה כמו אניה טרופה...לשמחתי יש שם פקקי מים גדולים מאוד כך שיכלתי לגרד את החלודה במשך שעות. אבל אם יש הצרויות, שום שטיפה בלחץ מים לא תעזור.

חוץ מזה, אני מבין שתכל'ס החלפת רדיאטור. לפעמים יש בעיות כשמחליפים מהמקורי, כי צורת הרשת שונה ולכן פיזור החום שונה. לא מבין מה הכוונה ב 30 אחוז יותר קיבולת, אבל אם הוא 2 שורות, שווה להעיף מבט ולראות שצורת הרשת, כמו גם עובי מעברי המים, לא שונה. קרו לי הרבה מקרים שהחלפת רדיאטור גרמה לבעיות כאלה, והחזרה של המקורי הדפוק פתרה את הבעיה.

בקיצור, בהצלחה. מקווה שתגיע מהר אל עופר לכוון את ההצתה והדלק. האיש עושה קסמים, לא תאמין איך הקורבט תשיר אחר כך...ואם תהיה מרוצה כמו שאני מאמין שתהיה, אני רוצה סיבוב כקומיסיון...

בהצלחה

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאני אומר 30% הגדלת רדיאטור הכוונה היא שהוא הורכב מחדש עם רשת בת 3 שורות שלפי חישוב הגדילה את הקיבולת ב30%

הרכב סבל מהתחממות דיי רצינית לפני החלפת הרדיאטור והפאן קלאץ - עבודה באיזור ה110-115 צלזיוס! וכרגע הוא עומד על 105.

אני מכיר כמה בעלי קורבטים שנוסעים כשהמנוע עובד בטמפ כמו שלי - אבל לי זה פשוט לא נראה נכון.

שהתכוונתי שטיפה בלחץ מים - הכוונה היתה שאחרי שפרקנו את כל מערכת הקירור הכנסו צינור מים לכל מעברי המים שנתגלו לנו בבלוק ושטפנו ליכלוך מהמעברים.

את האמת שלא היה כל כך הרבה מה לשטוף - את הרדיאטור שיפצתי כי הוא החל לנזול מכמה מקומות וחשבנו שזה יפתור לגמרי את בעיית החום.

אני מאוד מקווה לסיים את הסיפור אחרי כיוון קרבורטור והצתה אם צריך ולהתחיל להנות כבר מהרכב.

אני יעדכן אחרי הטיפול בקרבורטור.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אני כרגע תחת מעקב אז לוקח זמן עד שיש אישור על התגובות שלי, אבל

105 זה חם מידי למנוע שלך

ותראה את תגובה מספר 10

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
היי טום,

לגבי השמן - ליקווי מולי לא ממולץ, חוטי פלאגים - אני מאמין שתוכל להשיג גם בארץ, מכסה רדיאטור - קנה מקורי - לדעתי זה לא יקר. נסה באוטוליין - ריבל 12 ת"א - 03-6397285. אם לא תסתדר, תחזור אלי למייל או בה"פ.

כיוון קרבורטור - יש בחולון את ינקו - המלאכה 29 אזור תעשיה חולון - 03-5503174 שנחשב למקצועי. בדוק איתו עלות העבודה.

בהצלחה.

אמיר

למה ליקווי מולי לא מומלץ? הסבר בבקשה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מ מה שאני מבין,ואני קצת אז טיפול תקופתי למנוע,החלפת שמנים כולל פילטר שמן ניקוי ושטיפת מערכת קירור,פרוק בית טרמוסטט והחלפת טרמוסטט כי אולי הוא ניתפס וזה מה שגורם למנוע להתחמם,החלפת פלגים כוון מנוע לשמוע גם את השסתומים כוון מתאים והחלפת חלקים בלויים כמו שרן חברי כתב ממש מעל מה שאני:)

בדיקת קומפרסייה כבר לראות מה מצב המנוע ובהצלחה האם שכחתי משו?

עופר בן צבי

פורסם
תודה לכם על התגובות המהירות .

רן - את הפלאגים כבר החלפתי בשמיניה חדשה שמורכת על הרכב.

לגבי מערכת הקירור הטרמוסטט קיים וגם נבדק במים ונראה שהוא גם עובד כרגע פרקתי אותו לגמרי אבל עדין לא נסעתי לבדוק אם יש הבדל.

נו, יש הבדל??

אם הטמפרטורה לא עולה מספיק, זה אומר שמערכת הקירור יעילה ונקיה ורק הטרמוסטט לא בהתאם לטמפרטורה הנדרשת. זאת בהנחה והוא נפתח לגמרי.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

לפן קלאץ שלך יש כונס שבנוי טוב או שהוא סתם מחובר .?

בכל אוםפן הייתי מוותר עליו ושם וונטה עם CFM יותר גבוה

טרמוסטט אתה יכול לנסות לבטל אותו , עיעש כל מיני תאוריות שחלקן אומרות שצריך וחלקן לא

תנסה לעבוד בלי ותראה איך מתנהג

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

בהחלט הייתי מסב את הוונטה המכאנית הזאת לוונטה חשמלית

שני הרכבים שלי עומדים על בקושי 90 מעלות בעומס ושרב

פורסם

אל תשווה באל קמינו יש רדיאטור יותר גדול וגם שטח הפנים של הרדיאטור יותר חשוף

בקורבט בדומה לפיירברדים ממודל 79 יש בעיה שרוב החזית סגורה ותעלה שיש מתחת לחרטום לא מאפשרת משיכת אויר כאשר הרכב עומד

דרך אגב שאלה לבעל הרכב לא ציינת איזה קארב יש לך על המנוע?

פורסם

בעיית ההיתחממות שלך נובעת לעניות דעתי מטרמוסטט לא מתאים [בעיה שאני נתקלתי ברכב שלי]הבאתי לא מזמן טרמוסטט מארה"ב בעל טמפרטורה של 180 מעלות פרנהייט [82 מעלות צלסיוס]והוא היה אמור לשמור על טמפרטורת מנוע של 100 או 110 מעלות טמפרטורת עבודה כדי שהמנוע יפיק מקסימום ביצועים.אבל כנראה שבארצנו החמה הטרמוסטט הזה [עשוי מנחושת]והטווחים של החום שהוא אמור לעבוד לא התאים לרכב,והוא גרם למנוע להתחמם יתר על המידה ,יכול להיות שמישהו הרכיב טרמוסטט לא מתאים לתנאי הארץ ,בהנחה שהרכב בא מחו"ל .

פורסם
למה ליקווי מולי לא מומלץ? הסבר בבקשה-רן

367 - אם אתה רוצה באמת לדעת - צור קשר בפרטי.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
367 - אם אתה רוצה באמת לדעת - צור קשר בפרטי.
הייתי שמח אבל אתה מוגדר כמי שאינו רוצה לקבל הודעות פרטיות, שלח לשלי או תן דרך תיקשורת אחרת...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בכל מיקרה 10W40 זה גרוע מאד למנועים הללו לא משנה של איזה חברה.

דבר שני אם כבר משתמשים בטרמוסטט עדיך לקדוח בו חור של 8MM ותראו איך זה משפר פלאים

פורסם

10-40 לא טוב לכל המנועים?

אצלי בוונדורה אני שם 10-40 חצי סינטטי של AGIP(זה מה שעומר מGMONE שם לי)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...